Alle køb kan byttes til 15. marts 2022 - Bestil før 22. dec og få pakken før jul!

Tablet holder

Smart universal holder til tablet. En tablet holder er praktisk når du bruger din tablet til at se film og videoer på, og du ikke vil sidde med tabletten.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Tablet holder

Hvad er en tablet holder? » En verden fuld af muligheder

En tablet holder fås i mange afskygninger, former og designs. En tablet holder kan gøre dit liv mere komfortabelt og smartere på mange måder. I bund og grund er en tablet holder lavet til, at du slipper for at sidde med din tablet eller iPad i hånden, men de kan bruges til mange ting, og de kan også bruges til at holde smartphones og iPhones.

Du kan få universelle tablet holdere, der både passer til forskellige størrelser af tablets, smartphones, iPads og iPhones. Derudover kan du få nogle holdere, der kan monteres på enten bordet, væggen eller i bilen.

iPad og tablet bordstander

Vil du have en smart tablet holder, der kan monteres på dit bord? Så kan dette gøre på mange måder, og de fås med non-slip funktioner. Du kan eksempelvis få en tablet holder med bordklemme eller sugekop, som er nem at tage af og på, så den ikke altid behøver at være en del af bordet.

Smarte funktioner og mere komfort

Hvis du anskaffer dig en tablet holder til dit bord kan du se, hvilken størrelse som den passer til ved at klikke på vores produkter. En universel tablet holder kan eksempelvis passe til alt fra en 4 tommer smartphone til en 12,2 tommer tablet.

Drej skærm 360°

På nogle af de smarte holdere kan du lave en rotation på 360°. Vær opmærksom på, at nogle standere ikke har denne funktion, men de kan stadig være yderst behagelige at have, hvis du eksempelvis kan lide at se YouTube til morgenmaden, og vil have din tablet stående på bordet.

Det kan også være en ekstra luksus til børnene, der nemmere kan administrere at have en tablet på bordet i enten børneværelset eller i stuen. Forglem ej, at det kan være en fantastisk underholdning til bagsædet, hvor man også kan montere nogle tablet holdere.

Tablet holder og iPad holder til væggen

En tablet er på mange måder smartere end en bærbar computer, men det kan være træls, at man ikke kan have den stående på samme måde som en computer. Der findes heldigvis universelle tablet- og ipad holdere, der nemt kan monteres på væggen, og man kan tage sin tablet af og på som man lyster.

Det kan eksempelvis også være smart, hvis man har en butik, hvor en iPad/tablet skal bruges til at køre reklamer på, eller hvis man vil tilbyde det som en informativ service, hvor man kan interagere med sine kunder via en iPad.

Kunne du tænke dig ophæng til din tablet eller iPad? Så se vores spændende sortiment her » iPad og tablet holder til væg

Derfor skal du have en tablet holder

Der kan være mange gode grunde til at anskaffe sig en tablet holder. De har ikke helt den behagelige størrelse at sidde med i hånden som en smartphone har, og de mangler det behagelige tastatur, som hører med til en bærbar computer.

En tabletholder kan afhjælpe begge disse problemer. For det første kan du slippe for at sidde med din tablet i hånden med en tablet holder. Der findes også nogle tablet holdere med tastatur, så du kan bruge en tablet som en bærbar computer.

En tablet er nem at have med på farten, og da den har en større skærm end en smartphone er den mere behagelig at streame på.

Tablet og iPad holder til bilen

En tablet er også perfekt til at bruge som navigation. Mange er begyndt at bruge en iPad eller tablet som GPS i deres bil, hvor man også kan styre musikken og mange andre smarte ting på via bluetooth eller et jack stik.

Det kan som tidligere nævnt også være genialt som underholdning til bagsædet. Lyder det som noget for dig? Så kan du finde vores fleksible udvalg her » Tablet og iPad ophæng til bilen

Smartphone og iPhone holder

Der var engang, hvor det fedeste var at have en så lille telefon som muligt. Smartphones og iPhones er bare blevet større og større, og på et tidspunkt kom det så på mode at have en phablet. Det er en blanding af en phone og en tablet.

Det er blevet universelt, at smartphones og iPhones kommer med en stor touch skærm, og derfor bruger mange også disse som navigation og musikafspiller i bilen. Nogle af vores tablet holdere passer også til smartphones og iPhones, og du kan altid klikke på vores produkter, hvis du er i tvivl om lige netop din telefon passer til holderen.

Du kan også finde vores sorteret udvalg af iPhone- og smartphone holdere her » Mobilholder til bil

Er du i tvivl?

Vi gør en dyd ud af, at du finder det rigtige produkt til den rette pris. Hvis der hersker bare den mindste tvivl, er du altid velkommen til at kontakte vores dedikerede kundeservice på tlf. +45 86 32 71 71 eller sende en mail på info@avXperten.dk

Find den perfekte tablet holder her på siden

I denne kategori finder du smarte universal holdere til tablets. En tablet holder er praktisk når du bruger din tablet til at se film og videoer på, og du ikke gider sidde og holde tabletten. Du kan få en tablet holder med forskellige typer ben og beslag til montering på bord eller med en fod. Holderne har typisk et greb der kan indstilles til flere størrelser tablets.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007