Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

Keyfinder

Keyfinder - Hvor var det nu jeg lagde mine nøgler? Find dine forsvundne nøgler, pung og lignende med en Bluetooth Keyfinder.

Læs mere om Keyfinder

  Nøglefinder med bluetooth

  En nøglefinder med bluetooth, der finder dine nøgler eller andre ting for dig via en app på din telefon, kan muligvis blive din nye bedste ven, hvis du har en tendens til at forlægge ting og sager.


  I nøglefinderen sidder der en såkaldt keytracker, som vil sende et trådløst signal via bluetooth til en anden enhed, så den kan spores via en modtager.


  Denne anden enhed og modtageren vil være en smartphone, hvor der er installeret en app, som der hører til nøglefinderen, og denne vil holde styr på nøglerne.


  Nogle nøglefindere kan endda spore flere ting samtidigt, men fælles for alle nøglefindere er, at de hjælper dig med at spare tid og frustrationer, fordi du slipper for at lede jakken, gangen, stuen, sofaen, bilen og hele huset igennem efter dine forsvundne nøgler.


  Vores nøglefindere har en rækkevidde på op til 50 meter, så medmindre du er længere væk end det, finder du dine nøgler på ingen tid.


  Nogle af vores nøglefindere har også bevægelsesindikator, så du får en besked på din telefon, hvis nogen eller noget samler dine nøgler op og går dem.


  Nemme at fastgøre og pynter i nøglebundet


  Nogle kalder dem for en nøglefinder, andre en keyfinder men man kunne også kaldes nøglefinderen for et accessorie med smartfunktion.


  Uanset hvilken nøglefinder, du vælger fra vores webshop, vil den være helt enkel at fastgøre til dit nøglebundt og være lavet i et klassisk design, så den ser nydelig ud i dit nøglebundt.


  Du kan også få dig en mini nøglefinder, men i det hele taget fylder ingen af vores nøglefindere særligt meget i nøglebundet.


  Nøglefinderen kan finde mere end dine nøgle


  Flere af vores nøglefindere er så smart indrettede, at de virker begge veje. Det vil sige, at nøglefinderen i dit nøglebundt også kan finde din telefon, hvis det er den, som er blevet væk.


  Men du kan også sætte din nøglefinder på alt muligt andet, som du er bange for at smide væk. Eksempelvis kan nøglefinderen også bruges som:

  Pungfinder

  Taskefinder

  Bilfinder

  Jakkefinder

  Legetøjfinder


  Go gadget go


  Her hos avXperten har vi et væld af forskellige gadgets udover en nøglefinder, som enhver gadgetelsker kan få brug for. Gå på opdagelse i disse kategorier:

  Segboard

  El løbehjul

  Konsol controllere

  Metaldetektor

  VR briller

  Ringeklokke med video

  Ring Doorbell

  Ring Spotlight

  Røgmaskine

  Elektrisk Fluesmækker

  Frameo digital fotoramme

  Internet fotoramme

  Gaming

  RFID kort beskytter

  Nonda ZUS

  E-bogslæser

  LED Forstørrelsesglas

  Droner

  Elektrisk USB Lighter

  Fnugfjerner

  BLIPS Mikroskop

  Fitness Tracker

  Knocki

  Fartkontrol alarm

  Walkie Talkie


  Har du brug for hjælp?


  Har du nogen spørgsmål om vores nøglefindere eller andet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 86 32 71 71 eller på mail info@avXperten.dk. Vi sidder klar til at give hurtig og god service.

  Hvor var det nu jeg lagde mine nøgler? Du kender det, når man står i en situation, hvor vi ikke kan finde vores nøgler, eller pungen. I denne kategori finder du smarte gadgets, der hjælper dig med at holde styr på dine ting. Det kan fx være en Bluetooth Keyfinder som hjælper dig med at finde den forsvundne genstand og se hvor den er på din Smartphone. Se også andre smarte produkter på vores side, eksempelvis en smart gulvventilator med fjernbetjening.


   

   

  Betalingskort

   

   

   

  Samlet score: 4.7 af 5

  avXperten
  MenuKontaktKurvSøg
  Vi sender pakken i dag
  Bestil inden kl. 20.30
  Robotstyrede priser
  Sikrer dig en god pris
  60 dages returret
  Vi hjælper altid!
  E-mærket
  Godkendt siden 2007