Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Transportabel højttaler

Transportabel højtaler med hjul og hank, så den er let at transportere. Stor, transportabel trådløs højttaler, som kan streame musik fra din telefon.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Transportabel højttaler

Toshiba TY-ASC50 Bluetooth Party Højtaler
1239 DKK
Læg i kurv
Toshiba TY-ASC50 Bluetooth Party Højtaler

Med LED belysning
Med alarm og sooze funktion

Læs mere Fjernlager
Levering: 12-20 hverdage
Senest 22. august 2024

Transportabel højtaler & Party Højttalere

I denne kategori kan du finde en transportabel højtaler. Smarte Bluetooth Trolley højttalere til at streame musik. En transportabel Bluetooth højttaler er en højttaler med smarte hjul og hank, så den er let at tage med.

Det er typisk en lidt større højttalere, så du rigtigt kan få gang i festen. Med en transportabel bluetooth højttaler får du en stor højttaler der er let at transportere, og som kan streame musik fra din telefon.

En transportabel højtaler er helt perfekt til dig, der aldrig rigtig kan være sikker på, hvordan festen udvikler sig, eller hvor den ender. Du får simpelthen den ultimative frihed til at flytte festen præcist som du vil, uden at skulle undvære musikken og den gode stemning.

Muligheder med transportabel højtaler

Det er indlysende for enhver, at fordelen ved en transportabel højtaler er den mobilitet og fleksibilitet, man får ved at bruge denne. Aldrig mere skal du sidde i haven uden at kunne høre musik, aldrig mere skal man døje med vennernes tarvelige radioer, aldrig mere skal du bøvle med et ældgammelt lydsystem i den festsal, du har lejet.

Alle de kendte og forhadte udfordringer med god lyd i nye omgivelser er væk, når du har købt en transportabel højtaler. Det eneste du skal sørge for er at oplade den engang imellem. Resten er så nemt som leg.

Transportable højttalere fra AvXperten har en lang række tilslutningsmuligheder, der gør det muligt at høre musik fra stort set alle slags devices. Det er altså ligegyldigt om du har den seneste Iphone, en android, iPad eller andre former for tablets. Alt kan sættes til så let som ingenting.

Som du nok kan fornemme, så er der virkelig mange ting, man kan bruge en transportabel højttaler til. I de næste afsnit vil vi gennemgå, hvordan man kan bruge en transportabel højttaler til de mest populære og oplagt anvendelsesmuligheder.

God lyd har aldrig været nemmere at transportere.

Transportabel højtaler til haven

Den første anvendelsesmulighed til en transportabel højtaler er utroligt oplagt og nærliggende. Det er selvfølgelig haven! Langt de fleste med en have, eller gårdhave for den sags skyld, har prøvet den frustrerende situation, hvor man nyder en dejlig sommeraften i haven, men simpelthen mangler et godt stykke musik.

Tidligere har man med lidt god vilje og held kunne få skruet de indendørs højtalere så meget op, at man lige har kunnet ane musikken indefra. Dog er dette ikke en løsning, der på noget tidspunkt har fungeret ordentligt.

Med en transportabel højtaler, så kan du simpelthen nøjes med bare at rulle højtaleren ud. Herefter er der blot tilbage at vælge din yndlingsmusik, læne dig tilbage og nyde livet. Haven har aldrig været sjovere og mere festlig at opholde sig i.

Transportabel højtaler til festivalen

Næste punkt på listen er endnu en situation, hvor musik er noget af det mest essentielle. Det er selvfølgelig festivaler, vi taler om. En festival bliver som oftest holdt på en eller anden form for mark, måske endda en skov.

Dette er naturligvis meget praktisk, da der skal være plads til en frygtelig masse mennesker og telte, uden at man laver en by om til en slagmark. Selvom det er praktisk på den front, så er det også enormt upraktisk, når det kommer til musik og højttalere. Der er nemlig ikke lige en stikkontakt, man kan sætte sin højtaler i.

Med en transportabel højtaler kan du høre musik dagen lang på festivalen. Når den løber tør for strøm, så kan du køre den hen til et telt, hvor man kan lade sine ting. Her kan du så lade den stå, imens du går til et par koncerter.

Med en transportabel højtaler kommer du aldrig til at mangle musik under festivalen.

Transportabel højtaler til sommerhuset

Danskerne elsker om nogen at tage i sommerhus, når vejret bliver varmt og sommeren er over os. Sommerhuset er indbegrebet af et sted, hvor man virkelig får slappet af, koblet helt fra og får tilbragt noget kvalitetstid med familie og venner.

Desværre mangler sommerhuse ofte nogle af de bekvemmeligheder, vi er vant til i vores dagligdag, hvilket for eksempel kunne være god og ordentlig lyd. Det er langt fra alle, der har ordentlig udstyr i deres sommerhus. Ligeledes er det langt fra en selvfølge, hvis man lejer et sommerhus.

Men en transportabel højttaler skal du aldrig bekymre dig om at skulle undvære din yndlingsmusik. Hverken i sommerhuset eller i den have, der hører med til sommerhuset.

Transportabel højtaler til camping

Næste og sidste punkt på listen hænger meget sammen med afsnittet om festival. Camping-tilværelsen byder på utroligt mange glæder og fordele, men teknisk bekvemmelighed har dog aldrig været en af dem.

Om du camperer i telt eller campingvogn, så er det langt fra givet, at du har adgang til et stik og en højtaler. Heldigvis er dette ikke en bekymring, man behøver at have med en transportabel højtaler.

Du kan nu se frem til en lang række hyggelige dage og aftener med din familie og venner, hvor i kan nyde et godt glas vin, høre noget dejlig musik og bare nyde tilværelsen.

Robust transportabel højtaler

Hvis der er noget man efterspørger i en transportabel højttaler, altså lige udover god lyd og flot design, så må det være robusthed. Dette er ofte ikke noget, man finder finder vigtigt i højtalere, da de som regel blot skal stå stationært og uberørt.

Dog skal en transportabel højtaler kunne holde til lidt af hvert, da den kommer til at blive transporteret rundt omkring i det ganske land. Med transportable højtalere fra Avxperten er du altid sikker på at få en robust og slidstærk højtaler, der kan stå tiden hårde distance.

De er alle ideelle til brug på farten, omend det er i sommerhuset, på festival, i haven eller på campingpladsen.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores tårnventilatorer eller andre af vores produkter, så husk, at vi altid kan træffes på Tlf: +45 86 32 71 71 eller på mail: info@avXperten.dk.

Vi står altid til rådighed og er klar til at besvare alle dine spørgsmål vedrørende de tekniske eller praktiske forhold i vores udvalg af produkter, så du nemt kan få en bredere forståelse for de tekniske specifikationer i diverse elektroniske produkter i vores sortiment.

Leder du efter en laminator , soundbar eller en ventilator? Så tag et kig på vores udvalg!

Du kan også finde vores et bredt udvalg af smarte iPhone- og smartphone holdere til bilen her » Mobilholder til bil


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007