Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

Laser Pointer

Fremhæv vigtige elementer i din Power Point præsentation med en Laser Pointer. Power Point fjernbetjening med indbygger laserpeger.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Laser Pointer

Laser Pind - Præsentationens bedste værktøj

De fleste mennesker har på et eller andet tidspunkt, mange flere gange end de kan tælle, prøvet at lave en præsentation ved hjælp af powerpoint, slides eller et lignende program. Disse programmer er virkelig gode og nemme, når man skal lave en præsentation.

Når man har lavet sine slides, og derefter står og skal præsentere, så kan man dog støde på en udfordring, nemlig at man ikke tydeligt kun vise, hvilket billede, tal, graf eller lignende man hentyder til. Dette kan især ske, hvis man har mange forskellige elementer på hvert slide.

Heldigvis findes der råd for dette. Man kan nemlig bruge en Laser Pind, også kaldet en Powerpoint Fjernbetjening. En Laser pind er et uundværligt redskab til dig, der er ambitiøs og seriøs omkring dine præsentationer, både til studiet eller på arbejdet.

Sådan fungerer en Laser Pind

At medbringe en Laser pind til en præsentation er som at gå den ekstra mil, det giver lige det sidste til præsentationen. En Laser pind giver dig optimale betingelser for at lave en fantastisk præsentation. Du kan frit bevæge dig rundt som du vil, samtidig med at du navigerer i præsentationen som du vil.

Du behøver ikke længere sidde ved computeren for at scrolle frem og tilbage i dine slides, i stedet kan du afslappet gå rundt og præsentere. Med fjernbetjeningen kan ikke kun styre din præsentation, du kan også bruge den indbygger laser pind.

En laser pind fungerer præcist ligesom en klassisk laser pind, hvor man ved hjælp af et tryk frembringer en laserstråle, der tydeligt kan vise de ting på skærmen, du snakker om. En Laser pind kan give dig en langt mere flydende, præcis og selvsikker præstation.

Uanset hvor mange elementer du måtte have i din præsentation, så kan du altid nemt og hurtigt pege på de ting, du snakker om. Ingen behøver nogensinde at være i tvivl om, hvilken graf du egentlig taler om.

Plug ’n’ Play Laser Pind

Vores Laser pinde er som udgangspunkt altid designet til at være super nemme og brugervenlige. Derfor er de fleste af de laser pinde, som vi forhandler, designet med plug ’n’ play. Dette gør det muligt blot at indføre en USB-sender i din computer, hvorefter fjernbetjeningen vil virke upåklageligt.

Det har aldrig været nemmere at yde sit bedste.

Love for Laser pinde

Laser pinde virker måske fuldstændig harmløs, men faktisk er det en særlig lovgivning inden for brug af laser pinde. Man skal nemlig tænke rigtig meget over, hvor man lyser. Dog skal det siges med det samme, at så længe man holder sig til at lyse på en præsentation, så er alt som det skal være.

Første regel er, at man ikke må pege lyset mod øjnene på andre. Alt efter, hvor kraftig laseren er, så kan den forårsage skader på et øje, hvis man får lyset direkte heri. Derfor må man aldrig lyse andre i øjet med en laser pind.

Ligesom at man ikke må lyse andre i øjenen, så må man heller ikke pege på køretøjer, fly og lignende. Dette kan nemlig forårsage alvorlige ulykker. Peg aldrig på nogen eller noget, der kan blive påvirket af lyset.


I denne kategori kan du finde en Laser Pointer. En Power Point fjernbetjening har ofte en indbygger laser, der gør det nemt at pege på elementer i din præsentation uanset hvor du står i rummet.

Fremhæv vigtige elementer i din Power Point præsentation med en Laser Pointer. Find også andre nyttige gadgets til dit kontor hos avXperten, som fx en lamineringsmaskine, en makulator eller måske endda en ny computer stol. Du kan også købe et lækkert mobilt klimaanlæg til at køle dig ned på de varme sommerdage.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007