Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

Vakuummaskiner

Varmeforsegler til at forsegle fryseposer, så maden i dem holdes frisk i længere tid. Fjern luften fra en frysepose og varmeforsegl den. Hold maden frisk.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Vakuummaskiner

Bedre madopbevaring med vakuummaskinen

Med en vakuummaskine kan du enten forsegle poser så luften ikke slipper ud eller også forsegle poser så der ikke er luft i posen, hvilket forlænger holdbarheden.

Udover at forlænge holdbarheden, så er vakuummaskinen også perfekt til at marinere kød og lignende.

Du kan vakuumpakke kødet i marinaden så smagen virkelig trænger ind i kødet og er til at smage, når det tilberedes.

Hos avXperten har vi et stort udvalg af køkkenredskaber som f.eks. Citronpresser, knivsliber, yoghurtmaskine og vintermometer.

5 gode grunde til at investere i en vakuummaskine

Vakuummaskinen er i løbet af de sidste par år blevet et populært køkkenredskab, da det er gået op for folk, hvor praktisk den er og hvor meget kvalitet den giver maden.

Længere nede er der præsenteret et par punkter for hvorfor du netop skal anskaffe dig en vakuummaskine.

Holdbarhed på mad, normalt frossent mad vs vakuumpakket frossent mad

#1 Forlæng holdbarheden og kvaliteten med vakuummaskinen

Når man vakuumpakker så forlænger det ikke bare holdbarheden, men det holder også på kvaliteten i meget længere kontra fryseposer.

Grunden til det er at når vakuummaskinen suger alt luften ud af vakuumposen, så er der ikke noget ilt tilbage, som bakterier og mug skal have for at kunne leve.

Det er der dog når man opbevare maden i fryseposer og lignende, derfor er der en chance for at danne bakterier og mug.

Man kan eksempelvis vakuumpakke disse madvarer, for at forbedre holdbarheden og kvaliteten:

  • Kaffebønner
  • Diverse frugter til smoothies
  • Ris, pasta, cornflakes og lign.
  • Krydderurter
  • Dehydreret frugter og nødder

#2 Spar penge på indkøbet med vakuummaskinen

Hvis man gerne vil spare penge på sit indkøb så er det en god idé at handle større ind, når noget er på tilbud som man ved at man kommer til at bruge.

Problemet med det er at der måske ikke altid er plads til at opbevare det eller at det når at blive dårligt før man skal bruge det.

De problemer kan heldigvis løses ved at vakuumpakke maden i vakuumposer med vakuummaskinen.

Generelt kan vakuumpakket mad holde op til 3-4 gange længere end mad i fryseposer og lignende i fryseren.

Hakket oksekød og kylling bruges i mange retter og sælges også ofte i større mængder, hvilket er perfekt til at vakuumpakke og er let at rive op af fryseren når det skal bruges.

#3 Få mere tid med familien med vakuummaskinen

Er det svært at finde tid til familien og aftensmaden efter en arbejdsdag, så kan vakuummaskinen hjælpe med at skære ned på tilberedningstiden i køkkenet.

Ved at vakuumpakke kød og fortilberedte grøntsager i fryseren, så kan man hurtigt tage dem frem fra fryseren og lade dem tø op, inden de skal bruges.

Så slipper man for at skulle tilberede dem igen og kan bruge mere tid med familien uden at bekymre sig om kvaliteten.

Vakuumposerne kan både klare varme og kulde, så der er mange muligheder for hvad man kan pakke ned.

På ekstra travle hverdage er der rart at vide, at aftensmaden let kan klares med hvad man har vakuumpakket i fryseren uden at det skal smage kedeligt.

Eksempel på en vakuummaskine og sous vide maskine

#4 Lav de perfekte bøffer med vakuummaskinen og sous viden

Har man både en vakuummaskine, sous vide og vakuumposer, så har man redskaberne til at lave den perfekte bøf og bearnaisesauce.

Når man først har prøvet at lave hjemmelavet bearnaisesauce i en sous vide, så er det svært at gå væk fra det igen, især fordi det er så let og lækkert at lave.

Udover bearnaisesaucen så kan man også tilberede lækre bøffer i sous viden, så man får de perfekte bøffer hver gang.

Med sous viden er det lettere at få de perfekte bøffer, da kødet bliver tilberedt på samme temperatur hele vejen rundt.

#5 Genluk fødevareposer med vakuummaskinen

Undgå at chipsene bliver dårlig efter at posen har været åbnet. Med vakuummaskinen kan man let forsegle posen igen, så chipsene ikke mister deres sprødhed.

Med en vakuummaskine behøver man aldrig at gå på kompromis med dårlige chips og snacks, da man kan genlukke poserne og fastholde kvaliteten i længere tid.

Udover chipsposer så kan man selvfølgelig også bruge vakuummaskinen til at forsegle andre former for fødevareposer for at bevare kvaliteten.

Det kræver hverken meget tid eller arbejde at starte vakuummaskinen, så det er et godt køkkenredskab at have på køkkenbordet til at forlænge madens holdbarhed og kvalitet.

Ofte stillede spørgsmål om vakuummaskinen

Hvad kan man bruge en vakuummaskine til?

En vakuummaskine bruges primært til at vakuumpakke poser og lignende, så der ikke er luft i poserne. Det kan også bruges til at genlukke fødevareposer såsom, chipsposer,

kaffebønne poser osv. For at holde på holdbarheden og smagen.

Vakuummaskinen bruges bedst sammen med vakuumposer, hvor det er muligt at opbevare fødevare i meget længere tid når det er blevet vakuumpakket.

Hvordan bruger man en vakuummaskine?

  1. Start med at klippe vakuumposen efter den længe der skal bruges. Giv gerne et par ekstra cm i hver ende.
  2. Løft låget på vakuummaskinen og placer en af posens ender på vakuummaskinen og luk låget tæt i igen. Klik på knappen “Seal” for at forsegle enden.
  3. Efter ca. 1 min trykkes der på knappen “STOP” for at stoppe forseglingen og posen har nu en ende.
  4. Put det som du vil vakuumpakke i posen og placer nu den åbne ende på forseglingen og tryk på “VAC SEAL” for at suge luften ud af posen og forsegle den sidste ende.
  5. Når alt luften er blevet suget ud og forseglingen er gennemført, så trækkes posen ud og er nu klar til at blive opbevaret.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en vakuummaskine?

Der findes mange forskellige vakuummaskiner, så det kan være uoverskueligt at finde den rette til ens behov. Det er vigtigt at du finder den vakuummaskine som passer til dit behov mht. Størrelse, sugekraft, sugehastigheder og om der medfølger en vakuumslange, hvis den er ønsket.

Hvilke fødevarer må ikke vakuumpakkes?

  • Rå svampe - Rådner hurtigere i vakuumposer pga. dens naturlige modning.
  • Rå løg og hvidløg - Løgene kan danne gasser i vakuumposen.
  • Bløde oste (blåskimmel ost, brie, ricotta & flødeoste)
  • Nykogte grøntsager - Lad dem dampe af inden de pakkes vakuumposen.
  • Hele æbler - Det anbefales at skære dem i skiver, for bedre holdbarhed.

Type
0
0
Vælg alle
Features
0
0
Vælg alle
Sugekraft
0
0
0
0
0
Vælg alle
Effekt (W)
Min:
Max:
Antal poser
Farve
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007