Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Kurv til opvaskemaskine

Er bestikkurven til din opvaskemaskine gået i stykker eller vil du gerne have en kurv, hvor rummene er anderledes indrettet, så har vi løsninger her på siden.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Kurv til opvaskemaskine

Kurv til opvaskemaskine - Nemme Universale løsninger

En af de nødvendige dele til en opvaskemaskine, er en kurv hvor du kan placere dit bestik.

Det er med til at gøre opvask af bestik, tallerkener og glas mere praktisk og nemt, uden nogle af dem ryger ned.

Står du og mangler en ny kurv til din opvaskemaskine, nu hvor den til din opvaskemaskine er gået i stykker eller vil du gerne have en kurv, nu hvor rummene i opvaskemaskinen er anderledes indrettet, så kan du finde en løsning på det her på vores side.

Vi har et stort udvalg af kurve til opvaskemaskiner i forskellige prisklasser.

4 ting du bør overveje inden du køber en kurv til opvaskemaskine

Er du en ny ejer af en opvaskemaskine og har ikke det store overblik over hvad der findes af diverse kurve til opvaskemaskiner, så skal vi nok hjælpe dig herunder.

Vi kommer ind på de forskellige typer af kurve til opvaskemaskine og har nyttige oplysninger om deres praktiske funktioner.

Vi har også oplysninger om antallet af rum i kurve til opvaskemaskine og om dem der passer til de specifikke opvaskemaskine-modeller.

#1 - Typer af kurve til opvaskemaskiner

Der findes mange forskellige kurve til opvaskemaskine, og de er alle sammen skabt til praktisk opbevaring af bestik, tallerkener og meget mere, mens opvaskemaskinen gør sit arbejde.

En af de kurve til opvaskemaskine der ofte er efterspurgt af forbrugere, er en bestikkurv.

En bestikkurv kan opbevare bestik som gafler, knive, skeer osv, og den har rum som du kan vælge at inddele de forskellige bestik i.

Altså fx et rum til gafler, et rum til knive, et rum til skeer osv, så du har det nemmere ved at organisere dem, inden du sætter din opvaskemaskine i gang med at ordne dem.

Mange bestikkurve er med håndtag, så du nemt kan tage dem ud af opvaskemaskinen.

Tit er kurve til opvaskemaskiner lavet af holdbart plastik, men selv med tiden bliver det slidt op, og så er det med at få fat i en ny kurv til din opvaskemaskine.

Her er eksempler på de andre typer af kurve der findes til opvaskemaskiner:

 • Bestikskuffe. En bestikskuffe til en opvaskemaskine er et alternativ til en bestikkurv. Det er ligesom at se en almindelig skuffe til bestik, men som er skabt til opvaskemaskiner. Der er mulighed for at inddele dit bestik på en organiseret måde med hensyn til placering af fx knive og skeer. Ofte er en bestikskuffe den første skuffe inde i de fleste opvaskemaskiner.
 • Flaskeholder til underkurv. En flaskeholder kan udover at holde flasker også holder andre ting som vaser og karafler. En flaskeholder kan anbringes forskellige steder i underkurven i din opvaskemaskine.
 • Glasholdere/glaskurve. De fleste glasholdere/glaskurve kan bruges til mange typer af drikkeglas, og de kan opbevare dem stabilt, mens opvaskemaskinen gør sit arbejde.
 • Glasholdere til vinglas. Denne her type af en glasholder egner sig bedst til vinglas, da de er som regel er mere sarte i det. Har du mange vinglas, så kan det være en god idé at gå efter en glasholder hvor der er plads til at holde fx 10 vinglas.
 • Hylde til kopper. En hylde til kopper fungerer efter samme princip som de holdere der egner sig til flasker..
 • Komplet kurv til opvaskemaskine. Med en komplet kurv til opvaskemaskine får du en samlet løsning i et køb. En kurv af denne her type kan opbevare både bestik, tallerkener, kopper osv.
 • Nederste kurv til opvaskemaskine (tallerkener). Tallerkener kan være sårbare, så mangler du en ny kurv til dem i din opvaskemaskine, så er det med at gå efter en stabil udgave. Har du mange tallerkener i dit køkken, så kan det være bedst gå efter en kurv med plads nok til dem alle.

Det kan anbefales at du klikker på hver en af de forskellige kurve til opvaskemaskine og læser meget mere om de egenskaber de hver især tilbyder.

#2 - Antal af rum i kurve til opvaskemaskine

Der er forskel på antal af rum i de mange forskellige typer af kurve til opvaskemaskiner.

Har du meget bestik, tallerkener og andet, så vil det altid være en god idé at gå efter en kurv der har et stort antal af rum, så du kan være sikker på at der er plads nok til dem.

På de kurve til opvaskemaskine vi har på vores side, kan du se hvad de har af antal af rum i sig, så du har noget at gå ud fra, inden du laver et køb.

#3 - Kurve til specifikke opvaskemaskine-modeller

Mange kurve til opvaskemaskiner er universal-modeller, hvilket vil sige at de passer til de fleste opvaskemaskine-modeller.

Men ejer du en opvaskemaskine der hører til et bestemt brand som fx Siemens, så er det naturligvis sagen for dig at gå efter den opvaskemaskine-kurv der passer til den model, du måtte eje.

I det sammenhæng skal du have styr på forhånd om hvilket modelnummer din opvaskemaskine har, så du er sikker på at få i den rigtige opvaskemaskine-kurv.

På vores side med opvaskemaskine-kurve kan du se om de er universal-modeller, eller om de er beregnet til specifikke brands.

#4 - Tilbehør til kurve til opvaskemaskine

Har du først købt dig en ny kurv til din opvaskemaskine, kan du overveje tilbehør til den.

Du kan fx måske komme ud for at de små hjul til den nederste kurv er ved at gå i stykker, så er det med at få fat i nogle nye hjul der passer sammen til kurven.

Her er eksempler på tilbehør til opvaskemaskine-kurve:

 • Clips til opvaskemaskine-kurve
 • Hjul til opvaskemaskine-kurve
 • Reparationssæt
 • Hjulsæt
 • Justeringsdele

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007