Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

Aircondition

Mobil aircondition - Find prisvenlige mobile airconditioners her, der kan placeres over alt i hjemmet. Hurtig levering & konkurrencedygtige priser.

Læs mere om Aircondition

Fleksibel aircondition

Selvom vi i Danmark ikke ligefrem er kendt for at have notorisk godt vejr, så sker det oftere og oftere, at vi har lange og varme dage i Danmark. På disse dage kan det være svært at holde hovedet koldt, da der ikke ligefrem er aircondition i alle danske hjem.

Heldigvis behøver du ikke installere aircondition i hele hjemmet, hvis du vil komme lettere igennem de varme sommerdage. Du kan nøjes med at købe et mobilt aircondition anlæg, der nemt kan køre selv store rum.

Et mobilt klimaanlæg har masser af fordele, hvoraf en af de største helt klart er den mobilitet og fleksibilitet, du får. Det kan nemlig være meget dyrt at installere aircondition i hele hjemmet, og det kan være enormt frustrerende at skulle opholde sig i et rum, hvor man lige har valgt at spare det væk. Derfor er det meget nemmere at bruge et mobilt klima anlæg som kræver meget lidt opsætning i forhold

Med en mobil air condition kan du flytte den behagelige kølige luft rundt i dit hjem. Eksempelvis kan du have den stående i dit soveværelse om natten, køkkenet om dagen og stuen om aftenen. Kort fortalt, så kan du flytte de behagelige temperaturer rundt med dig, så du ikke behøver at bruge store summer på at få installeret aircondition i hele huset.

Aircondition hos AvXperten

Hos Avxperten bestræber vi os altid på at have et godt sortiment af kvalitetsvarer. Vælger du aircondition fra Avxperten, så kan du med rette forvente følgende:

  • Hurtig nedkøling af stuer. værelser eller mindre kontorer
  • Stort set ingen støj
  • Behagelig rumtemperatur
  • Lav elregning - Energimærke A
  • Bedre søvn i behagelige temperaturer


Alt efter dit temperament og pengepung, så kan du få forskellige modeller, der har forskellige specifikationer. Hvis du er manden, der aldrig vil gå ned på udstyr, så anbefaler vi helt klart, at du kigger på vores Smart Home Aircondition, der giver dig alle muligheder for at styre dit hjems temperatur fra din smartphone eller tablet. Dette kan du i øvrigt læse meget mere om herunder.

Det smarte ved mange af vores aircondition anlæg, er at de er transportable. Dette betyder at du slipper med alt besværet i opsætningen af dit Aircondition anlæg, da det er meget nemmere at sætte et transportabel aircondition anlæg op.

Smart Home Aircondition

Det eneste, der er bedre end aircondition, er Smart Home Aircondition. Med et Smart Home aircondition anlæg får du mulighed for at tage fuld kontrol over temperaturen i dit hjem. Du behøver ikke vente med at tænde airconditionen til du kommer hjem. I stedet kan du tænde det i god tid, før du kommer hjem, så du kan komme hjem til et behageligt og køligt hjem.


Det er ligeledes muligt at lave faste planer og rutiner for, hvornår anlægget skal køle og ikke køle. Aldrig har det været nemmere at komme hjem til et dejligt køligt hjem, hvor varmen ikke er til gene.

Aircondition i sommerhuset

Sommerhuse er noget så hyggeligt og dansk. Den mere primitive levevis kan noget helt særligt, når det kommer til at skabe en afstressende og afslappende atmosfære. Dog har det også sine ulemper at undvære hjemmets teknologiske fordele, for eksempel, at der ingen aircondition er.

Dette er der heldigvis råd for. Med en mobil airconditioner kan du nemt og problemfrit transportere den behagelige temperatur med dig. Det eneste du skal gøre er, at tage anlægget med i bilen. Herefter stiller du den op, når du ankommer, hvorefter du umiddelbart efter har et rart og nedkølet feriehjem.

Har du oven i købet et Smart Home køleanlæg, så kan du passende tænde for anlægget, når familien er på stranden eller på tur. Selvom stranden og andre aktiviteter kan være varme om sommeren, så bliver alt godt igen, når du vender tilbage til et afkølet sommerhus.

Aircondition på kontoret

Selvom de fleste danske arbejdere bruger en god del af sommeren væk fra kontoret, så vil der unægteligt stadig være en stor periode af sommeren, hvor man er nødsaget til at passe sit arbejde. Dog kan netop dét, altså at passe sit arbejde, være en relativt stor udfordring, hvis vejret er meget varmt.

Varme kan om noget gå ud over produktiviteten, især på ældre eller mindre kontorer, hvor det kan være svært at få luftet ordentligt ud og i det hele taget komme af med varmen. Dette problem kan heldigvis afhjælpes ved at opsætte et mobilt aircondition anlæg på kontoret.

Såfremt der ikke er tale om et meget stort og åbent kontorlandskab, så vil et anlæg nemt kunne afkøle et kontor. Ligeledes vil anlægget også have en affugtende effekt på mange liter hver eneste dag.

Vi er helt og aldeles overbevist om, at dine medarbejdere vil være meget begejstrede for muligheden for at arbejde i rare og kølige omgivelser, der giver optimale betingelser for at arbejde koncentreret og være produktiv.

Mobil aircondition i campingvognen

Tredje og sidste gode eksempel på steder væk fra hjemmet, hvor du får brug for et mobilt aircondition anlæg, er på campingpladsen, nærmere bestemt inde i campingvognen. På en varm sommerferie på en campingplads kan det være svært at finde steder, hvor man kan blive kølet ordentligt ned.

Dog kan man lave sit campingvogn om til et sandt tilflugtssted, hvor man har mulighed for at få en tiltrængt nedkøling, ved at medbringe et mobilt aircondition anlæg. Der findes intet bedre end at tage et langt solbad, hvorefter man kan gå ind i kølige omgivelser og nyde en frokost.

Ligeledes er det en vigtigt led i at få en ordentlig søvn. Det kan være svært at sove i en varm campingvogn, hvorimod en kølig én kan være enormt behagelig at få sin skønhedssøvn i.

Er der forskel på aircondition og klimaanlæg?


Et spørgsmål som mange stiller er netop om aircondition og klimaanlæg er det samme.


Dette spørgsmål er i disse moderne tider blevet lidt sværere at svare på, da mange producenter markedsføre deres aircondition anlæg som klimaanlæg og omvendt.


Det som førhen gjorde klimaanlæg og aircondition forskellige var egentlig meget simpelt.


Et klimaanlæg er næsten altid indbygget i bygningen, og kan opnå en helt bestemt temperatur ved at indtaste den ønskede mængde grader.


Aircondition derimod køler blot uden at man kunne fastsætte et bestemt antal grader.


Dette svar er dog ændret lidt, da mange airconditionanlæg i dag faktisk også kan indstilles til et bestemt antal grader.


Dog er klimaanlæg ofte bedst til at holde specifikke rum på et helt bestemt antal grader hvorimod aircondition godt kan svinge lidt omkring det indtastede antal grader.


Aircondition er ofte bedre hvis du ønsker en lynhurtigt afkøling af rummet, hvorimod klimaanlæg kan tage længere tid om at nå det indtastede antal grader.


Køl alle afkroge af hjemmet med et mobilt klimaanlæg

Vil du gerne have mulighed for at køle alle afkroge af dit hjem, uden at skulle installere et stationært køleanlæg? Så findes der ingen bedre alternativer end et mobilt aircondition anlæg.

Skal man eksempelvis holde en fest i en udestue eller garage, hvor man ikke normalt har brug for kølige temperaturer, og derfor heller ikke har aircondition installeret, så kan det hurtigt blive en varm og ubehagelig affære.

Dog kan man vende det til en særdeles behagelig affære, hvis blot man anbringer et køleanlæg i lokalet. Kort tid efter vil rummet være afkølet og behageligt at opholde sig i, også selvom solen brænder hårdt udenfor.


I denne kategori kan du finde smarte mobile aircondition enheder. Med air condition kan du holde dig afkølet selv på de varmeste sommerdage. I modsætning til ventilatorer, tower ventilator og luftkølere, som blot sætter luften i sving, vil en aircondition aktivt køle luften i et rum. Dog er en god og billig ventilator også en helt fin løsning hvis budgettet eller pladsen ikke er stor nok. Se også mange andre spændende produkter hos avXperten, som eksempelvis:

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007