avXperten

WiFi Repeater

En WiFi Repeater genudsender et eksisterende signal fra en trådløs router eller et andet trådløst adgangspunkt for at oprette et andet netværk. Hvor en WiFi antenne udvider dit netværks radius, gentager en WiFi repeater signalet. Derfor er en WiFi Repeater en god løsning, hvis du gerne vil have stabilt trådløst internet i den anden ende af huset, end der hvor routeren er. En WiFi Repeater giver dig også et trådløst signal, der er mindre påvirket af interferens. Du kan altså med fordel bruge en WiFi Repeater i et område, hvor der ikke i forvejen er et trådløst hotspot.

Kan jeg forstærke signalet i mit trådløse netværk?

Se en video om mulighederne for at forstærke et WiFi signal med en WiFi Repeater.

Forstærk dit trådløse netværk med en WiFi repeater

Du kan vælge at benytte en WiFi repeater i et område med mange forstyrrelser - interferens. Forstyrrelserne kan blandt andet skyldes metalapparater eller mikrobølger. En WiFi repeater giver et trådløst signal, der er mindre påvirket af denne interferens. Det er også en fordel at bruge en WiFi repeater, når afstanden mellem din computer og det trådløse access point er for stor til, at det trådløse netværkskort kan modtage det trådløse signal.

Endelig er en WiFi repeater smart, hvis du laver et netværk et sted med flere computere, netværk eller hubs. Normalt benytter man en WiFi repeater i små kontorer eller boliger. En WiFi repeater kaldes også sommetider en WiFi forstærker, et WiFi access point eller en WiFi extender. Dens helt grundlæggende funktion er, at forbedre rækkevidden på dit trådløse netværk. Du skal opsætte din WiFi repeater i udkanten af dit trådløse netværk. Herfra udvider den signalet til resten af kontoret eller boligen.

Opsætning af WiFi extender

Det der sker, når du bruger en WiFi repeater er, at den bliver forbundet med routeren. På den måde bliver den fulde WiFi båndbredde tilgængelig der, hvor du ønsker det. Der findes naturligvis mange forskellige former for WiFi extenders, så opsætningen er ikke helt ens for dem alle sammen. Det er ret ukompliceret at opsætte din WiFi repeater. Udover denne lille guide skal du naturligvis læse den manual, der kommer sammen med din WiFi repeater.

Først skal du stille WiFi repeateren i samme rum, som din router. Husk at sikre dig, at din router er tændt og sender et trådløst signal. Herefter skal du sørge for, at WiFi forstærkeren er tændt. Fra din computer skal du gå på nettet og herfra logge på din WiFi repeater. Du kan også gøre dette fra din tablet, iPad eller smartphone. Når du har logget på din WiFi repeater, kommer der en guide frem på skærmen, som hjælper dig med installationen. Det er altså meget overkommeligt at opsætte en WiFi repeater i hjemmet.

Vær online overalt i hjemmet med en WiFi repeater

Det er ikke svært at opsætte din WiFi repeater. Kort sagt skal du sørge for, at dine enheder er tændt og så gå online og følge den manual der kommer, når du bruger din computer til at logge på din repeater. Når det er gjort, kan du streame Netflix, mens du sidder ude i haven eller trække dig tilbage til dit eget værelse, mens du arbejder og surfer. Med en WiFi repeater kan du altså være online hele tiden over alt i din bolig, med samme stabile signal over i hele hjemmet.

Det kan være utroligt irriterende, at skulle befinde sig i et bestemt rum af boligen for at kunne have en fornuftig internetforbindelse. Det ødelægger lidt idéen om trådløst internet. Det er du fri for, når du benytter en WiFi repeater. Din WiFi repeater - eller forstærker - fungerer som bindeled mellem din computer og din router. Da den er trådløs, kan du let skifte dens placering alt efter hvor i din bolig, du befinder dig. Du skal ikke nødvendigvis sætte repeateren dér, hvor du ønsker at være på nettet, men i mellem der hvor du befinder dig og din router. Det sikrer oftest den bedst mulige forbindelse.

Stort udvalg af WiFi repeaters hos avXperten

Vores team af engagerede og professionelle medarbejdere gør altid deres bedste for at skaffe de bedste produkter til dig. Derfor har avXperten et stort udvalg af WiFi repeatere, der kan hjælpe dig med en stabil internet og WiFi forbindelse overalt i boligen. Nu er det slut med kun at streame videoer i gæsteværelset eller miste Skype-forbindelsen, mens du er midt i et opkald. WiFi forstærkeren er en af de små teknologier, der bare gøre hverdagen meget lettere.

Du kan vælge mellem mange forskellige modeller i forskellige prisklasser, alt efter hvad der passer dig bedst. Alle vore produkter er af høj kvalitet, og hvis du har problemer med din trådløse forbindelse i dele af hjemmet, er en WiFi repeater en god løsning for dig. Det kan også være en god løsning, hvis du har en fin forbindelse i hjemmet, men gerne vil kunne være online ude i haven. Se vores store udvalg her på siden og bestil allerede i dag. Vi sørger for hurtig og sikker levering, så du hurtigt kan få glæde af din nye WiFi repeater.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg