Ekstern grafikkort

Smart ekstern grafikkort. Udvid din computer med ekstern grafikkort, så den kan afspille video på en ekstern skærm. HDMI, VGA, DVI eller DisplayPort.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Ekstern grafikkort

Hvad er et eksternt grafikkort?

Se en video om hvordan du tilslutter en adapter til din computer, så den kan afspille video og grafik på en ekstern skærm.

Grafikkort til computer

Navnet grafikkort dækker over en lille adapter med USB stik, som du sætter i din computer, og som har den udgang du har behov for. På et grafikkort sidder der en boks med selve grafikkortet i, der sørger for at signalerne fra USB-stikket bliver omdannet til HDMI, VGA, DVI eller DisplayPort, så en skærm kan forstå det input, den får fra computeren. Samtidig sørger grafikkortet også for, at computeren forstår, at der er tilsluttet en ekstra skærm.

I denne kategori finder du eksterne grafikkort. Med et ekstern grafikkort kan du udvide din computer, så den kan bruges til at afspille video og grafik på en ekstern skærm. Hvis din computer fx mangler HDMI port, VGA port, DVI port eller DisplayPort udgang, kan du med et ekstern grafikkort opnå dette alligevel.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007