Vi pakker ordrer denne weekend. Bestil nu og du har din pakke på mandag. - Se den store julegave-oversigt her.

DisplayPort kabler

DisplayPort kabler i mange forskellige længder, farver og opløsning helt op til 8K. DisplayPort adaptere til HDMI, DVI og VGA stik. DisplayPort extendere.

Læs mere om DisplayPort kabler

Lydklip: Hør mere om DisplayPort kabel (0:21)

HVad er et DisplayPort kabel?

Her kan du se en video der fortæller lidt om DisplayPort kabel.

Hvad er DisplayPort til HDMI?

Her kan du se en video om hvordan til tilslutter en computer med DisplayPort udgang til en skærm med HDMI indgang.

Alt om DisplayPort kabler og dertil hørende udstyr

Her finder du næsten alt indenfor DisplayPort kabler og tilbehør. DisplayPorte kan bruges til at forbinde dit fjernsyn med din computer, eller måske har du brug for en adapter, der kan konvertere fra DisplayPort til en anden slags stik, så som HDMI, VGA og DVI.

DisplayPort stik minder en del om HDMI stik, men i modsætning til HDMI, der findes på meget AV udstyr i dag, så er DisplayPort mest beregnet til computere.

Det er meningen at DisplayPorten med tiden skal erstatte DVI stikket, der til dels stadig er at finde på stationære og nogle bærbare computere, da det både er mindre og dermed kan indbygges i de nye, smallere bærbare, og så kan DisplayPort kabler også overføre både billede og lyd i højeste kvalitet, hvilket DVI stikket ikke kan klare.

Vi fører næsten alt indenfor DisplayPort kabler og tilbehør, og dette gælder også Mini DisplayPort.

DisplayPort

Under DisplayPort kategorien finder du bl.a. DisplayPort adaptere, der kan konvertere imellem DisplayPort og HDMI, DisplayPort og DVI, DisplayPort og VGA, DisplayPort og USB-C og DisplayPort og Mini DisplayPort.

Med en DisplayPort Extender kan du udvide afstanden imellem din DisplayPort og f.eks. dit fjernsyn, så du ikke behøver at rejse dig op, hver gang du gerne vil vise noget nyt, eller pause en video.

Det anbefales dog, at du benytter det korteste kabel, da du ellers vil kunne opleve signaltab hvis afstanden er på mere end 15 meter.
Vi fører naturligvis også almindelige DisplayPort kabler i forskellige længder i både standard og professionel kvalitet, som du også kan benytte til overførsel af 4K og 3D signaler fra f.eks. din Macbook til dit 3D fjernsyn.
Du kan også få DisplayPort forlænger kabler, der kan give dig bedre mulighed for at tilslutte din bærbare computer til dit fjernsyn, uden at du skal rejse dig op for at betjene den.

Har du behov for at få vist indholdet fra din computer eller et informationssystem på to skærme eller projektorer samtidig, så kan du bruge en DisplayPort splitter, der kan fordele signalet til to skærme på én gang.

Du kan også købe adapter kabler, der kan forbinde en computer med DisplayPort til en skærm med DVI stik, eller et fjernsyn med en HDMI indgang. Har du en ældre projektor, kan det være den har en VGA port i stedet for HDMI eller USB, og her kan du naturligvis også få et adapterkabel, der kan tilslutte de to enheder til hinanden uden problemer.

Det kan også blive nødvendigt med en DisplayPort til Mini DisplayPort adapter, hvis du har to enheder med hver sin type stik, som skal kunne kommunikere med hinanden.

Mini DisplayPort

Under Mini DisplayPort kategorien finder du mange af de samme typer kabler, adaptere og stik som under DisplayPort, blot til Mini DisplayPort i stedet. Du kan finde adaptere, kabler, Mini DisplayPort til DisplayPort, Mini DisplayPort til DVI, Mini DisplayPort til HDMI og Mini Displayport til VGA, samt Mini DisplayPort forlænger kabler. Alle kablerne fås i forskellige længder, så du med sikkerhed kan finde et kabel der passer lige netop til dit behov.
Mini DisplayPort adaptere kan bruges imellem Macbook og et andet apparat, hvis det andet apparat ikke har Mini DisplayPort, som f.eks. en gammel skærm med VGA eller et fjernsyn med HDMI indgang. Mini DisplayPort til Displayport kablet giver dig mulighed for at forbinde de to typer DisplayPort stik med hinanden.
Mini DisplayPort til DVI giver dig mulighed for at benytte en standard skærm sammen med f.eks. en Macbook med Mini DisplayPort udgang.
Mini Displayport til VGA gør det muligt at benytte en ældre skærm sammen med din Macbook.Mini DisplayPort forlængere giver dig muligheden for at sætte din computer på sofabordet, samtidig med at den er koblet sammen med dit TV, så du nemt kan styre de ting du gerne vil se på en stor skærm, uden at du hele tiden skal rejse dig op for at starte noget nyt.

Under DisplayPort kategorien Splittere kan du også finde en Mini DisplayPort splitter, der kan fordele signalet fra din computer til flere skærme.

Thunderbolt

Under Thunderbolt kategorien finder du Thunderbolt kabler, som er et originalt Apple produkt. Thunderbolt kabler har samme type stik som Mini DisplayPort, og kan derfor bruges sammen med Mini DisplayPort stik.
Thunderbolt kabler er mest anvendelige sammen med Apple produkter, men kan dog også bruges til at forbinde en Macbook til et fjernsyn, enten via et Mini DisplayPort stik hvis fjernsynet har sådan et, eller via en adapter fra Mini DisplayPort til f.eks. HDMI eller VGA hvis det er et ældre fjernsyn.
Ligesom DisplayPort, Mini DisplayPort og HDMI overføre Thunderbolt billede og lyd i høj kvalitet, så der er ikke behov for ekstra kabler ude over Thunderbolt kablet.

I denne kategori finder du et stort udvalg af DisplayPort kabler. Vi har DisplayPort kabler i mange forskellige længder, farver og opløsning helt op til 8K. Det er også her du finder DisplayPort adapterkabler som fx DisplayPort til HDMI, DVI eller VGA. Vi har også USB til DisplayPort kabler. Endelig kan du finde DisplayPort Extendere og Splittere. Kort sagt alt hvad der kan tilsluttes et DisplayPort stik.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
30 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007