Forlængerledning

Forlængerledninger i mange længder med og uden jord. Brug forlængerledning til at forlænge strømkabel, så du kan få strøm til enhed der står langt væk.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Forlængerledning

E-Line Forlængerledning u/stik - 5m
E-Line Forlængerledning u/stik - 5m

Kommer uden stik tilsluttet ledningen
Kommer med en lang rækkevidde på 5m

Læs mere På lager
Brennenstuhl Forlængerledning (3m) Sort
Brennenstuhl Forlængerledning (3m) Sort

Praktisk at have liggende
3 meter lang

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 3. juni 2024
Brennenstuhl Forlængerledning (3m) Hvid
Brennenstuhl Forlængerledning (3m) Hvid

Praktisk at have liggende
3 meter lang

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 3. juni 2024
Brennenstuhl Forlængerledning (5m) Sort
Brennenstuhl Forlængerledning (5m) Sort

Praktisk at have liggende
5 meter lang

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 31. maj 2024
Brennenstuhl Forlængerledning (5m) Hvid
Brennenstuhl Forlængerledning (5m) Hvid

Praktisk at have liggende
5 meter lang

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 3. juni 2024
Bachmann Spiral Strømkabel (4m) Hvid
Bachmann Spiral Strømkabel (4m) Hvid

Med spiral kabel
Med længde på 4 meter

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 3. juni 2024
Bachmann Spiral Strømkabel (4m) Sort
Bachmann Spiral Strømkabel (4m) Sort

Med spiral kabel
Med længde på 4 meter

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 3. juni 2024

Forlængerledninger hos AvXperten

Hos AvXperten sætter vi altid en ære i at have et bredt og dybt sortiment inden for alle de varer, vi sælger. Når det kommer til forlængerledninger, så har vi selvfølgelig også et bredt sortiment af disse.

Vi har forlængerledninger i mange forskellige længder, til forskellige priser, med eller uden jord, med tromle og meget andet. Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af forlængerledninger, du kan købe her hos AvXperten.

Forlængerledning med jord

En forlængerledning med jord er ikke den type forlængerledning, du ser flest af. Den har nemlig, som navnet kraftigt indikerer, et jordstik. Jordstik anvendes ofte til strømstik, der er beregnet til computere.

Forlængerledninger af denne type gør, at du kan bruge den til strømkabler, der har et jordstik. Omvendt kan du også bruge den til til strømkabler, der ikke har et jordstik. Vær opmærksom på, at et jordstik ikke kan bruges til en almindelig stikkontakt.

Se vores udvalg af forlængerledninger med jord her: Forlængerledning med jord

Forlængerledning uden jord

Forlængerledninger uden jord er den mest almindelige type af forlængerledning. Det vil som oftest være den type af forlængerledning, du leder efter. Ihvertfald hvis du blot har brug for det, de fleste vil betegne som en “almindelig forlængerledning”.

Størstedelen af de stik, man finder i et almindeligt hjem, er uden jordstik. Derfor kan du spare penge ved blot at købe en forlængerledning uden jord, da du ofte ikke har brug for et med jord.

Vil du se vores udvalg af forlængerledninger uden jord? Se vores udvalg her: Forlængerledninger uden jord

Udendørs forlængerledning

En Udendørs forlængerledning er et sandt must-have til dig, der har en forkærlighed for udendørsliv, have og camping. Udendørs forlængerledninger er lavet i ekstra tykt plastik og er designet til at kunne begå sig i udendørs terræn.

Den helt store forskel på en udendørs forlængerledning, sammenlignet med en almindelig forlængerledning, er, at vand ikke kan komme i kontakt med elektriciteten, altså de elektriske ledere.

De fleste af ledningerne er oven i købet udstyret med et beskyttende dæksel og dertilhørende prop, der gør det muligt at forsegle hun-stikket helt og aldeles, når den ikke benyttes.

Mangler du en ny forlængerledning til udendørs brug? Tag et kig på vores sortiment her: Udendørs forlængerledninger

Forlængerledning på tromle

Er du træt af indviklede og rodede forlængerledninger? Sætter du pris på ordentlighed? Vil du aldrig gå ned på udstyr? Så skal du uden tvivl investere i en forlængerledning på tromle.

En forlængerledning på tromle giver dig mulighed for at holde orden på din forlængerledning på trods af, at du bruger ekstremt lange forlængerledninger. Tromlen gør det muligt at rulle den længde af ledning ud, du har brug for.

Når du er færdig med forlængerledningen, kan du oven i købet nemt og hurtigt rulle den om tromlen præcist og uden indviklinger.

Lyder det som noget, du har brug for? Se vores udvalg af Forlængerledninger på tromle.

Kabelholder til forlængerledning

Kabelholder til forlængerledninger. Måske er dette præcist det produkt, du har gået og ledt efter. Måske har du aldrig nogensinde hørt om fænomenet og er komplet uvidende om, hvad det egentlig er for en størrelse.

En kabelholder til forlængerledninger er et smart produkt til dig, der værdsætter orden, rene linje og ryddelighed. Kabelholderen giver dig mulighed for at rulle forlængerledningen op, så der er styr på kablet indtil næste gang det skal i brug.

Ligeledes er det enormt praktisk, hvis man skal transportere forlængerledninger eller andre typer af kabler. Kabelholderen gør, at dine kabler ikke bliver viklede ind i hinanden eller andre ting, når de bliver transporteret i en taske eller kuffert.

Gør dit liv nemmere med forlængerledninger

Der findes intet, der er mere irriterende end ikke at have adgang til strøm de steder, hvor man har brug for det. Heldigvis findes der en lille fantastisk ting, der hedder “forlængerledning”.

Med forlængerledninger behøver du ikke tænke på, hvor du placerer dit tv, hvor din højtaler skal stå, hvor du kan lade din telefon og alt det andet, der kræver strøm. Med forlængerledninger kommer strømmen til dig, hvor end du befinder dig.

Dette gælder også for dig, der foretrækker at sidde på verandaen, terrassen eller et vilkårligt sted i haven. Selvom du befinder dig på en campingplads, så kan du med en forlængerledning nemt og bekvemt fører strøm ud i forteltet, baghaven eller hvor end du har brug for det.

Hvad koster en forlængerledning?

Hvad en forlængerledning koster afhænger fuldstændig af, hvilken type og kvalitet du leder efter. Såfremt du skal have en helt “almindelig” forlængerledning, der er uden jord, kan fås til priser helt ned til under 30 kroner.

Skal du omvendt have en forlængerledning der sidder på en tromle, skal du formentlig regne med en pris på minimum 179 kroner, hvor de helt dyre og gode modeller også fås i priser op til 329 kroner.

Hos AvXperten finder du altid et stort og bredt udvalg af forlængerledninger til yderst konkurrencedygtige priser. Uanset hvilken type og kvalitet du leder efter, så har vi et super godt tilbud til dig.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type forlængerledning du skal vælge, så er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, der står klar til at hjælpe og rådgive omkring vores produkter.

Fang vores kundeservice på tlf. 86 32 71 71 eller via e-mail: info@avxperten.dk. Vores kundeservice har åbent mandag til fredag i tidsrummet 9:00-15:00.

Hvad hedder en forlængerledning på engelsk?

Selvom størstedelen af den danske befolkning har et ganske fornuftigt engelsk sprog-niveau, så sker det af og til, at man aldrig hører de engelske termer for helt almindelige ord, eksempelvis forlængerledning.

Så hvis du nogensinde finder dig selv i et hotel eller lignende i udlandet, og skal bruge en forlængerledning, så får du her svaret på, hvad du skal spørge efter?

Hvad hedder en forlængerledning på engelsk? Forlængerledning på engelsk hedder “Extension Cord”. Spørger man efter dette i udlandet, vil man, såfremt de også forstår engelsk, blive henvist til det, vi kender som en forlængerledning. Dog kan formatet, stikkene og udseendet varierer alt efter, hvor i verden du befinder dig.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007