Alle køb kan byttes til 15. marts 2022 - Bestil før 22. dec og få pakken før jul!

Forlængerledning med jord

Forlængerledning til mange forskellige formål. Uanset, hvad du mangler en forlængerledning til, kan du købe den billigt og nemt lige her hos avXperten.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Forlængerledning med jord

Forlængerledning med og uden stikdåse

Der findes et hav af forskellige ledninger, og det kan være meget frustrerende, når de ikke er lange nok. Det er der heldigvis råd for. Hvis du mangler en forlængerledning, er du landet det rette sted. En forlængerledning er dog ikke blot en forlængerledning. Der er forskellige slags forlængerledninger.

Her på siden kan du finde den type, der hedder en forlængerledning med jord (dog uden stikdåse).

Skal du bruge en stikdåse med jord har vi også dette i vores sortiment. Vores stikdåser har tænd og sluk knap, og har du brug for en god jording, så har vi stikdåser med både DK eller EU jord.

Du kan finde hele vores sortiment af stikdåser her » Stikdåser

Vi har stikdåser med alt fra 2 til 10 udtag, så du kan blot trykke på underkategorierne alt efter, hvor mange stik du skal bruge. Du kan altid se på vores stikdåser, om de er med eller uden jord.

Hvis du vil vide mere om, hvad en forlængerledning med jord egentlig er, så læs med her.

Hvad er en forlængerledning med jord?

Det er nok ikke disse ledninger, som du ser flest af, men forlængerledninger med jord tjener et bestemt formål. En forlængerledning med jord har et anderledes stik, der hedder et jordstik. Oftest bruges forlængerledninger med jord og jordstik til computere.

Et jordstik er kendetegnet ved at have trebenede stik, som man ofte ser ved computertilslutninger

Jordforbindelsen mellem det elektriske apparat og jorden gør, at din elektricitet bliver mere sikker, og ved computere kan du undgå kortslutning ved lyn- og tordenvejr.

Har du en gammel computer med en tre-polet computerstik, så kan du også finde en EDB stikdåse og forlængerledning, hvis du følger dette link » EDB stikdåse

EDB stikdåsen er et levn fra tidligere tider, hvor man havde anderledes stik til sit EDB-udstyr, men de er dog stadig praktiske i og med, at du er sikret en jordforbindelse.

Du kan altid klikke på vores forlængerledninger og stikdåser for at sikre, at dit produkt er med eller uden jord.

Kæmpe udvalg af forlængerledninger

Der findes som sagt et hav af forskellige forlængerledninger. Det første du skal kigge efter er, om de er med eller uden jord. Derefter skal du kigge efter en specifik længde, der passer til dit behov.

Du skal overveje, om du skal bruge din forlængerledning udendørs og om den eventuelt skal have en kabeltromle, som kan være yderst praktisk i nogle situationer.

Forlængerledninger i alt fra 2 til 25 meter

Hvor lang skal din forlængerledning være? Vi har forlængerledninger i mange forskellige længder omend du skal bruge en forlængerledning på 2 meter eller en på 25 meter.

Du kan se hele vores sortiment af forlængerledninger, hvis du følger dette link » Forlængerledning

Fandt du ikke det du søgte, eller har du nogle spørgsmål vedr. en forlængerledning med jord eller andre elektroniske komponenter?

Vores dedikerede kundeservice sidder klar til at hjælpe med en kyndig vejledning. Giv et kald på + 45 86 32 71 71 eller send os en mail på info@avXperten.dk

Mere om Forlængerledning med jord

En forlængerledning med jord adskiller sig fra normale forlængerledninger ved at have et jordstik. Et jordstik anvendes eksempelvis i mange computerstrømkabler. Når du køber forlængerledninger, skal du derfor være opmærksom på, at en computer med jordstik skal bruge en forlængerledning med jord, mens kabler, der ikke har jordstik også sagtens kan bruge en forlængerledning med jord. Et jordstik kan modsat ikke sættes i en almindelig stikkontakt.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007