Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Satellitmodtager

Prøv en satellitmodtager fra avXperten og oplev et knivskarpt billede. Vi har noget af det bedste paraboltilbehør på markedet, men til billige priser.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Satellitmodtager

Satellitmodtager -TV boks til modtagning af satellit signaler

Hvis du synes, at udbuddet af TV kanaler i Danmark er begrænset, og har du ikke lyst til at skulle betale til en masse forskellige udbydere for at få de kanaler du gerne vil have, så kan du anskaffe dig en satellitmodtager.

En satellitmodtager giver dig adgang til de såkaldte FTA kanaler. FTA står for free to air (på dansk: gratis at sende) og der er hovedsageligt tale om bl.a. engelske og tyske kanaler der, til forskel for de danske kanaler, ikke er krypteret.

Dette giver dig adgang til mange, mange flere kanaler, der tilmed er gratis, og køber du en satellitmodtager med MPEG4 modtager, så kan du også se udenlandsk TV i HD formatet.

Free to air kanaler

En satellitmodtager er kun til FTA kanaler, og kan derfor ikke bruges til almindelig antenne eller kabel TV. Den forudsætter at du har en parabolantenne stående, så du kan modtage de forskellige satellitkanaler.

FTA (free to air) er kanaler, der udsendes gratis via parabol, og du har derfor brug for en parabolmodtager for at kunne se dem.

Du kan modtage FTA kanaler via f.eks. Astra og Hot Bird satellitterne.

Disse satellitmodtagere er kun til FTA

De fleste satellitmodtagere er kun beregnet til at modtage FTA kanaler. Det vil sige at du ikke kan bruge kort til f.eks. Boxer eller YouSee, og du kan ikke tilslutte kabel tv eller en gammeldags antenne til boksen.

Enkelte modeller har dog denne mulighed, men de koster naturligvis også lidt mere.

Så har du kun en parabolantenne i f.eks. sommerhuset eller i campingvognen, så kan du sagtens nøjes med den billigste satellitmodtager til at modtage og vise alle de kanaler, der udsendes som FTA, og det er der faktisk ret mange der gør, især udenlandske.

En satellitmodtagers beskaffenhed

En satellitmodtager, der også kaldes en satellit receiver eller parabol receiver, har som regel USB, HDMI og Scart stik. Dette gør den nem at forbinde til et hvilket som helst fjernsyn, og mange satellit receivere har også en elektronisk programguide, der gør at du nemt kan få en oversigt over, hvilke programmer de forskellige kanaler viser.

Via USB forbindelsen kan du også tilslutte en ekstern harddisk, så du kan optage direkte fra kanalerne, og da de ikke er krypterede, kan optagelserne også nemt afspilles på andre apparater.

De lidt dyrere modeller har også MPEG4, som sikre at du kan se udsendelser i HD formatet med knivskarpe billeder og fantastisk lyd, hvis dit TV er HD kompatibelt. Med opløsninger op til 1080P er du sikret den bedste kvalitet.

Opsætningen er utroligt nem. Du skal blot tilslutte din satellitmodtager til fjernsynet og til kablet fra parabolen, og så er du i gang med det samme.

Du kan indstille i omkredsen af 5000 kanaler, så der er rigeligt at vælge imellem når du gerne vil se TV fra andre lande.

Alle satellitmodtagere har en egen fjernbetjening, der gør brugen af parabol modtageren legende let, både når det gælder opsætningen, der er nem og lige til, og sidenhen også den daglige brug af modtageren, når du gerne vil se fjernsyn fra fjerne lande.

Mange satellitmodtagere har også timerfunktion, hvilket gør det nemt at programmere dem til at optage et program, hvis du ikke lige har tid til at se det, men ikke er hjemme til at starte optagelsen manuelt.

Se optagede film, vis billeder og hør musik

USB forbindelsen giver også mulighed for at tilslutte en ekstern harddisk med avi videoer eller jpg billeder for nem visning af disse.

Du kan også bruge satellitmodtageren til at høre mp3 musikfiler, som du så kan afspille via dit fjernsyns lydsystem.

Flersproget menu

Når du opsætter din parabol modtager, så kan du nemt indstille den til det sprog du helst vil have, bl.a. dansk, engelsk, tysk, fransk osv.

Mange satellitmodtagere har OSC (on screen display), hvilket vil sige at opsætnings menuen vises på tv skærmen. Du skal altså ikke stå og holde øje med et lille lcd display på selve modtageren for at sætte den op.

Til alle typer TV

Selv om du ikke lige har den nyeste fladskærm, men et gammelt billedrørs TV, så kan du stadig godt bruge en satellitmodtager, så længe fjernsynet er udstyret med en Scart udgang.

En parabol receiver kan kører de fleste skærm størrelser, så som 4:3 og 16:9, og opløsninger lige fra 480i og 480p op til 1080i og 1080p. Så dit TV skal være meget gammelt for at du ikke kan bruge det sammen med en parabol modtager.

Vores satellitmodtagere er prisgunstige og har lavt strømforbrug

Vi fører satellitmodtagere i forskellige prisklasser, så alle kan være med. Så uanset om du først lige er kommet i gang med en parabolantenne, eller er en garvet bruger, så har vi noget der passer til din smag.

Samtidig har de fleste også et lavt strømforbrug, hvilket gør at du ikke behøver at hive stikket ud på dem eller slukke for kontakten hele tiden, så den ikke står og sluger uanede mænger strøm.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007