Scart

Almindelige scart kabler til at forbinde TV med en lang række AV-enheder. Vi kan også tilbyde scart splitters, forlængere, switches og adaptere.

Læs mere om Scart

Scart kabler, scart box og scart adapter

I Europa har scart været den førende standard indenfor AV-tilslutning i mere end 40 år. Scart er den europæiske standard for RGB og med et scart kabel kan du både overføre lyd og video på samme tid. Med scart kabler undgår du støj på linjen og derfor skal du altid benytte et scart kabel, når du overfører billeder og ser video. Scart kabler fungerer med HDMI og DisplayPort og flerkanalslyd. Scart kan også understøtte HD signaler og bruges derfor i meget forskelligt udstyr. Du kan også omdanne Scart til HDMI ved hjælp af en adapter.

Scart forbindelser kan understøtte HD signaler som 480p, 720p, 1080i og 1080p, hvis det er designet til at understøtte en YPbpr forbindelse. Det er nu ikke det vi ofte forbinder med scart kabler. Vi bruger dem primært til at forbinde vores fjernsyn med VHS-maskiner, DVD-afspillere og spillekonsoller. Vores scart kabler passer til alle normale apparater i Danmark. Scartkabler har som udgangspunkt 21 ben. Når du benytter scart kabler, får du et knivskarpt signal af den højeste kvalitet. Alle vores scart kabler er godkendt efter danske standarder og fungerer på alle standard scartenheder.

Scart Splitters

Scart splitters bruges til VHS maskiner, TV, DVD-afspillere, konsoller og meget mere. Du skal bruge en scart splitter, når du har brug for flere scart indgange, end der allerede er i din enhed. Du kan tilslutte op imod tre forskellige enheder ved hjælp af din scart splitter. Her kan være tale om din konsol, en god billig DVD afspiller eller din VHS-maskine.
Når du benytter en scart splitter, undgår du besværet med at skifte scart stik hver eneste gang, du gerne vil skifte mellem dine yndlingsenheder. Det er en nem, smart og billig løsning på problemet med at rode med kabler, hver gang du gerne vil benytte din Playstation 2 på fjernsynet og skifte til at se en film senere på aftenen.

Scart switch

Med vores scart switch kan du ligeledes forbinde flere enheder på samme tid, også selvom eksempelvis dit TV kun har en scart udgang. Du kan med fordel benytte en scart box med omskifterknap. Så bliver det næsten ikke lettere, at bruge dine forskellige scart enheder på samme TV. Vi har scart splitters med både 2, 3 og helt op til 5 tilslutningsmuligheder. Kablerne varierer i længde, alt efter hvad der er bedst for dig. En scart splitter bliver også kaldt en scart box, og selvom der er tale om to forskellige ord, er der tale om det samme produkt.

Scart fladkabel og scart forlængere

Med et scart fladkabel kan du spare plads og eksempelvis føre dit scartkabel under gulvtæppet eller bag fjernsynet. Det er en god løsning, hvis du ikke ønsker, at have dine kabler synligt fremme. På denne måde kan du opnå top kvalitet samtidig med, at det ikke skæmmer rummet. Scart fladkabler har ofte en vinkel på 90 grader hvilket betyder, at det ikke stikker ud under dine enheder på samme måde som standardkablerne.

Med en scart forlænger kan du forlænge dit scartkabel. På den måde kan du få et godt og klart signal på op til 10 meter. Det er utroligt praktisk, hvis alle dine scart enheder ikke står præcis samme sted. Du mister ikke kvalitet, når du benytter en scart forlænger. Hos avXperten fører vi scart forlængere i forskellige længder, så du kan finde den, der passer dig bedst. Nu er det slut med frustrationer over, at DVD, VHS, spillekonsol og TV skal stå i samme TV-rack.

Scart adaptere

Vi fører også scart til phono og scart til minijack kabler. Det er uomgængeligt, hvis du gerne vil forbinde en enhed med scart signal til et anlæg med eksempelvis phono indgang. Du kan ofte få brug for scart til minijack, hvis du skal forbinde videosignalet fra din scart enhed med din bærbare computer eller en lang række anlæg. Det er super smart, fordi du ikke behøver at have scart indgang på alt dit gear for at få det til at fungere med hinanden.

En scart adapter kan altså hjælpe dig med at tilslutte dine phono stik eller S-video stik til scart standarden. Med en scart adapter kan du tilslutte dit TV og dit hi-fi anlæg, eller endda forbinde dit fjernsyn med dit kamera. På den måde kan du se alle dine billeder i høj kvalitet. Det er unægtelig en noget anden oplevelse at se sine feriebilleder på en stor skærm end på den lille skærm på digitalkameraet.
På samme måde er det fedt at forbinde dit fjernsyn med dit anlæg. Det giver dig mulighed for både at opnå høj videokvalitet og den absolut bedste lyd på samme tid. Få det bedste ud af dine enheder og udnyt mulighederne indenfor scart teknologien med vores store udvalg af produkter.

Find dit scart udstyr hos avXperten.

Hos avXperten har vi sørget for at have et stort udvalg af scart gear af den højeste kvalitet. Alt er godkendt efter danske standarder. Når du vil opnå knivskarp kvalitet og nyde dine muligheder for at udnytte dine scart ind/udgange optimalt, er vores udvalg sagen for dig. Vores dygtige og professionelle arbejdere strækker sig lidt ekstra for vores kunder. Det er derfor, vi altid er klar til at besvare dine spørgsmål via vores kundeservice. AV-gear er både for professionelle og novicer inden for det tekniske felt.

Det skal være nemt at opnå høj kvalitet og det skal være til fornuftige priser. Vi fører udstyr til konkurrencedygtige priser og er overbeviste om, at du bliver glad for din handel hos os. Du kan bestille dit AV-kabel, din splitter eller din forlænger via vores hjemmeside allerede i dag. Vi sørger for at sende din bestilling hjem til dig eller til dit lokale posthus. Hvis der er tale om en gave, kan vi også sende udstyret direkte til den glade modtager.

Stort udvalg af alt det du behøver for at optimere din oplevelse, når du benytter scart forbindelser. Her er både almindelige scart kabler, som du skal bruge til at forbinde dit TV med en lang række AV-enheder. Vi kan også tilbyde scart splitters, forlængere, switches og adaptere. Her er altså alt til AV-entusiasten, som gerne vil sikre sig høj kvalitet på både sin monitor og sit anlæg. Scart er den europæiske standard indenfor RGB og sikrer dig top kvalitet - både når det gælder video, billede og lyd. Alle scart kabler er godkendte efter danske standarder og passer til normale apparater i Danmark.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007