Scart til phono kabel

Mangler du et scart til phono kabel? Hos avXperten finder du et stort udvalg af smarte adaptere. Du får gode priser, hurtig levering og super service.

Filtrér

Læs mere om Scart til phono kabel

Scart til phono kabel til overførsel af lyd og billede

Har du et fjernsyn med scart udgang, og en ældre dvd afspiller, eller videoafspiller, med phono udgang, så kan du få brug for et scart til phono kabel til at forbinde de to enheder med hinanden. Et scart til phono kabel har et scart stik i den ene ende og tre RCA stik i den anden. Det gule er til at overføre billedet med, og de to andre, som er røde og hvide, overfører lyd i stereo.

Et scart til phono kabel med tre phono stik betyder også at du kan tilslutte flere apparater til den samme scart indgang i dit fjernsyn. Så kan du tilslutte f.eks. en dvd afspiller, eller en videoafspiller, eller en forstærker til same scart stik.

Nogle scart stik har også en in/out switch, som gør det muligt at sende lyd og billede begge veje.

Brug et scart til phono kabel til at få biograflyd til dit TV

Vil du gerne kunne bruge dit anlæg til at høre lyden fra dit TV, så kan du gøre det via et scart til phono kabel. Så får du en fabelagtig lydoplevelse, næste gang du skal se en film eller andet. Via det røde og det hvide stik får du stereolyd i bedste analoge kvalitet. Både lyd og video overføres analogt via et scart til phono kabel.

Scart stikket kombinerer lyd og billede i et stik, som du kender det fra DVI kabler i dag. Scart udgange findes stadig på mange fjernsyn og ældre dvd og videoafspillere. Nogle af de gamle dvd og videoafspillere har dog kun phono udgang, hvilket gør det optimalt at bruge et scart til phono kabel til at forbinde dvd afspilleren eller videoafspilleren til dit TV.

Scart til phono kun med lyd

Du kan også få et scart til phono kabel, der kun overfører lyd. I phono enden er der kun to stik, det røde og det hvide, som overføre lyden i stereo. Scart stikket kan sende informationer begge veje via en lille switch på selve stikket, som bestemmer hvilken vej signalet går.

Så vil du have dit fjernsyn eller din dvd afspiller forbundet med din forstærker for at få en bedre lydoplevelse, så er scart til phono kablet lige det du søger efter.

Scart til phono kabel i flere længder

Scart til phono kablerne kan fås i både korte og lange længder, hvilket betyder at der er rigtig god mulighed for at forbinde dine apparater uden at du skal flytte på dem, hvis de ikke lige står i nærheden af hinanden.

Scart til phono kablerne kan fås i flere forskellige længder, så du kan få et der passer lige til dine behov. Så behøver du ikke have et langt kabel liggende, og du behøver heller ikke rokere om på stuen for at få det hele til at passe sammen.

Scart til phono kablerne er af bedste kvalitet og sikrer dig en flot lydoplevelse og et flot billede.

Ældre modeller af dvd afspillere eller videoafspillere har gerne phono udgange til at forbinde dem med andre apparater såsom et TV, og selv i dag har mange TV stadig scart indgange, så for at forbinde en ældre model dvd afspiller eller videoafspiller til dit fjernsyn, har du brug for et scart til phono kabel. Et scart til phono kabel overfører lyd og billede analogt til dit fjernsyn, hvor scart stikket kombinerer både billede og lyd i et stik. Ligesom vi kender det fra bl.a. DVI kabler i dag, mens phono enten består af tre stik, det gule til billede, og det røde og hvide til stereolyd.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007