VGA til HDMI

Har din bærbare eller stationære computer ikke en HDMI udgang? Så brug denne VGA til HDMI converter til at overføre billede og lyd til dit fjernsyn.

Læs mere om VGA til HDMI

Lydklip: Hvad kan du med en VGA til HDMI converter?

Stort udvalg af VGA til HDMI convertere

Vi har et bredt og stort udvalg af VGA til HDMI convertere. Kvaliteten på vores convertere er altid tårnhøj, og prisen tilsvarende lav.

Vi ved, at vores kunder har forskellige behov og ønsker til deres kommende VGA til HDMI converter.

Derfor er det nødvendigt med et mangfoldigt og alsidigt udvalg, og det synes vi i allerhøjeste grad, at vi har fået sammensat.

Vores udvalg bør derfor indeholde den perfekte VGA til HDMI converter til dig, uanset hvem du er, og hvad du søger.

Skal du bruge HDMI til VGA? Se vores udvalg → HDMI til VGA

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en af vores convertere er kompatibel med din elektroniske enhed, så tøv ikke med at give os et kald på 86 32 71 71 eller send en mail på info@avXperten.dk så hjælper vi dig hjertens gerne.

Langt de fleste af vores convertere er kompatible med Apple-produkter og alle andre produkter, men der findes undtagelser!

Vi har kun produkter af allerhøjeste kvalitet på de digitale hylder

Kvalitet er et nøgleord for os. Det er vigtigt, at vores produkter er langtidsholdbare, for det er centralt for udviklingen af glade kunder.

Derfor er vi meget grundige i udvælgelsen af produkter til vores produktsortiment. Er vi den mindste smule i tvivl om, hvorvidt et produkt lever op til vores høje kvalitetsstandarder, bliver produktet ganske enkelt ikke en del af udvalget.

Du kan, grundet ovenstående, være helt sikker på at få en VGA til HDMI converter af allerhøjeste kvalitet, hvis du køber en sådan hos os.

VGA til HDMI adapter

En VGA til HDMI converter bliver også kaldt for en VGA til HDMI adapter. Man kan altså konvertere eller tilpasse sit signal fra VGA teknologien over til HDMI teknologien.

Herved kan man både overføre billede og lyd til sit fjernsyn. Det kan også være, hvis man har en ældre computer, som stadig bruger en VGA grafikkort port. Skal du tilslutte din computer til en HDMI-skærm, kan du bruge en VGA til HDMI adapter/converter til PC.

Obs. Husk altid at tage højde for, om du skal bruge et hun- eller et hanstik, når du skal vælge, hvilken adapter og hvilke kabler, der passer til dit behov. Derudover, skal du huske at tjekke, om koverteren er kompatibel med dit produkt.

Du kan altid læse flere specifikationer samt produktinfo ved at klikke på vores produkter.

VGA converter / adapter til andre enheder


Skal du konvertere VGA til HDMI kan du finde vores produkter til dette på denne side. Der er dog mange muligheder, hvis du skal konvertere signaler fra VGA til andre enheder eller fra HDMI til VGA.

Skal du bruge HDMI til VGA? Se vores udvalg → HDMI til VGA


Andre eksempler på enheder du kan konvertere dit VGA signal til og omvendt

Find alle vores tilslutningsmuligheder med VGA her → VGA Kabler


Har du nogen spørgsmål angående vores VGA til HDMI convertere

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til vores VGA-til-HDMI-convertere, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til vores dedikerede kundeservice på enten telefon eller mail. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig.

Telefon: 86 32 71 71

Mail: info@avxperten.dk

Find vores udvalg af VGA til HDMI-convertere her på siden.

En VGA til HDMI-converter kan konvertere lyd- og billedsignaler fra en computer, fx en stationær computer til en HD fladskærm.

Se her vores udvalg af VGA til HDMI-convertere.

En VGA til HDMI-converter kan konvertere lyd- og billedsignaler fra en computer, fx en stationær computer til en HD fladskærm.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007