MP3 Afspiller

Hold dig motiveret, når du motionerer med en fiks MP3 afspiller fra avXperten. Disse ekstremt kompakte afspillere er perfekte til løb og lignende.

Filtrér
Sortering

Læs mere om MP3 Afspiller

Lyd til dine yndlingssange med MP3 afspilleren

I denne kategori finder du MP3 afspillere til at afspille dine yndlingssange på lange køreture, løbeture eller hårde timer i fitness.

MP3 afspilleren er perfekt til dig der elsker at høre musik hvor end du befinder dig. Ved at tilslutte nogle høretelefoner, kan du let have dine yndlingssange med på farten.

Derudover har vi også et stort udvalg af andre spændende produkter til afspilning af diverse medier. Se f.eks. vores udvalg af Apple TV, Chromecast, CD afspillere og DVD afspillere.

Gode grunde til at købe en MP3 afspiller

Hvis du er i tvivl om MP3 afspilleren stadig er værd at købe til trods for at de fleste smartphones i dag har indbygget musikafspillere, så læs videre forneden.

Herunder er der nemlig præsenteret et par gode grunde til hvorfor MP3 afspilleren stadig er værd at købe.

#1 Lille og kompakt

De fleste af vores MP3 afspillere er små og kompakte hvilket gøre dem praktiske at have med sig omkring.

Det gør dem utrolig brugervenligt at have med når man skal på længere ture eller rejser, hvor man ikke altid har masser af plads, da der er så mange andre ting man skal have med.

På siden her kan du finde MP3 afspillere med en vægt på blot 23 gram, hvilket er ekstremt let og fylder ikke i tasken.

#2 Spar strøm og plads på din smartphone

Hvis du tit hører musik fra din smartphone så oplever du nok også at din smartphone hurtigt løber tør for strøm ved udgangen af dagen.

Det kan du undgå ved at starte med at høre musik fra en MP3 afspiller i stedet for smartphonen, så har du også mere strøm på smartphonen til andre ting.

Ved at skifte over til MP3 afspilleren så sparer du ikke bare strøm på din smartphone, men også plads på din smartphones lagerenhed, så den ikke føles langsom.

Selvom du lytter til dine yndlingssange via en streamingtjeneste på din smartphone, så betyder det ikke at det ikke fylder på din smartphone.

Oftest så gemmer disse streamingtjenester nogle cache filer på din smartphone uden du ved det.

Det gør den for at gemme på nogle af de playlister og sange, som du måske har hentet ned på din smartphone, så du kan høre dem selvom du ikke har adgang til internet på din smartphone.

#3 God batterikapacitet

Da MP3 afspilleren udelukkende er til at lytte til musik så bruger den ikke så meget strøm, som når man lytter til musik på sin smartphone.

Hos os kan du finde MP3 afspillere der har en driftstid på 3,5 timer før at den skal oplades igen.

Det giver dig mulighed for at lytte til diverse albummer igen og igen, inden den løber tør for strøm.

Med den store batterikapacitet gøre det den også til den perfekte rejsepartner at have med på lange flyveture.

Hvis de 3,5 timer ikke er nok til dig så bør du investere i en powerbank, så du er sikker på at du hele tiden kan oplade dine enheder.

#4 MP3 afspillere med skærm

Går man lidt op i prisklassen så kan man købe MP3 afspillere med skærme, hvilket gøre det lettere for dig at finde den perfekte sang.

De fleste MP3 afspillere på siden her har en skærm på 1-2”. Det er stor nok til at du lettere kan navigere rundt i menuen og mellem sangene.

Med en skærm vil du lettere kunne se hvad sangen hedder eller hvilket album sangen er fra, så du husker det til en anden gang.

#5 Bluetooth forbindelse

De nyere MP3 afspillere har indbygget bluetooth, hvilket gør det muligt for dig at forbinde bluetooth højttalere eller høretelefoner til din MP3 afspiller.

Dermed slipper du for at skulle tilslutte nogle kablet høretelefoner til din MP3 afspiller for at kunne lytte til musik.

Det gøre det også mere praktisk for dig, at du ikke skal sidde og kæmpe med kabler og ledninger, når du ikke skal bruge MP3 afspilleren mere.

Med bluetooth har du også mulighed for at koble MP3 afspilleren og til højttalere, så flere kan lytte til dine yndlingssange af gangen.

Ofte stillede spørgsmål om MP3 afspilleren

Bruger man stadig MP3 afspillere?

Selvom at MP3 afspilleren bliver mindre og mindre brugt, da de fleste i dag lytter til musik gennem deres smartphones, så er der stadig få der benytter sig af MP3 afspilleren. De er især praktiske at have med til træningen og vandreture.

Bruger MP3 afspillere Wi-Fi?

De fleste MP3 afspiller behøver ikke forbindelse til internettet for at kunne afspille sange. De skal kun have forbindelse til internettet, hvis de f.eks. skal synkroniseres eller opdatere dens firmware.

Hvad betyder MP3?

MP3 er en forkortelse for MPEG Audio-layer 3, hvilket er en kodning format der bruges til at afspille digitale lyde.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007