Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her!   -   Bliv kølet ned i sommervarmen.

Netværkskabel Cat 6

Netværkskabel i kategori Cat 6 understøtter 10Gbps op til 55m med frekvens på 250MHz og 2 Gbps derover. Cat 6 kabel fås både som skærmet og uskærmet kabel.

Læs mere om Netværkskabel Cat 6

Hvilket netværkskabel skal jeg vælge?

CAT5, CAT6 eller CAT7? Skærmede eller uskærmede? Bløde eller hårde kabler? Hvad betyder UTP? Lær det hele i denne video.

Køb billige Cat 6 kabler hos avXperten

Hvis du mangler et godt allround netværkskabel, der understøtter hastigheder op til 10 Gbps, så anbefaler de fleste internetudbydere, at man bruger et Cat 6 kabel eller et Cat 6a kabel. Hvis du skal have lavet en mere krævende netværksinstallation, der skal håndtere store datamængder, kan det være, at du skal bruge et cat 7 kabel, der har højere specifikationer.

Trådløst internet er bliver mere og mere populært, men et netværkskabel indgår stadigvæk i mange internet installationer. En kablet forbindelse er mere stabil og ofte hurtigere.

Hvis du leder efter et nyt Cat 6 kabel, så er du landet det rigtige sted.

Vi har et stort udvalg af Cat 6 kabler, hvor du kan vælge mellem Netværkskabel Cat 6 - Skærmet eller Netværkskabel Cat 6 - Uskærmet

Netværkskabler bliver ligesom alt andet teknologi hele tiden forbedret. Her kan du finde mere information om Cat6 og de andre kategorier af netværkskabler. Vil du se hele vores sortiment af netværkskabler, kan du finde det her » Netværkskabler

Hvad er et Cat 6 netværkskabel?

Netværkskabler i kategori Cat 6 understøtter en båndbredde på 250 MHz og hastigheder på op til 10 Gbps op til 50 meter og cirka 2 Gbps på længere afstande. Cat står for category, da kablerne hele tiden bliver forbedret, og for at holde styr på standarderne, så inddeler man kablerne i kategorier.

Kategorien henviser til, hvad de forskellige specifikationer på kablet er, og det er primært hastigheder, båndbredde og længde på signalet, som man skal være opmærksom på.

Der findes dog flere ting, som er relevante at kigge efter, hvis man skal vælge det mest optimale netværkskabel.

Er du i tvivl?

Hvis du har brug for vejledning af den ene eller den anden art, eller mangler svar på spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores dedikerede kundeservice. 

Giv et kald på +45 86 32 71 71 eller send os en mail på info@avXperten.dk

Cat 6 vs Cat 6a vs Cat 7

Cat 6 internet kablet er overtageren til det som hedder Cat 5e. Cat 6 blev designet som det bedste ”allround” netværkskabel.

Cat 6 kabel har en højere kapacitet og er mere modstandsdygtig overfor udefrakommende støj end tidligere udgaver af netværkskabler. I langt de fleste tilfælde, så dækker et Cat 6 kabel de fleste behov i forhold til at få en optimal internet installation.

Hos avXperten gør vi en dyd ud af, at du finder de kabler, som passer bedst til dit behov. Derfor har vi skrevet en komplet netværkskabel guide om de forskellige kategorier. Har du brug for yderligere hjælp til at bestemme dig? Så læs eventuelt vores artikel:

Skal jeg vælge Cat 5 eller Cat 6 netværkskabel – eller noget helt tredje?

Sådan finder du det bedste netværkskabel

Når det kommer til netværkskabler, så er det dyreste ikke nødvendigvis det bedste. Jovist har det sikkert bedre specifikationer, men grundet den positive udvikling af teknologien bag netværkskabler, så er billige kabler ofte tilstrækkelige til de flestes behov og forbrug.

Find de kabler, som passer til dine behov

Med en højere kategori er du mere fremtidssikret. Når det så er sagt, så behøver du ikke et Cat 7 eller 8 kabel, medmindre du er ude efter nogle helt specifikke krav.


Der er også andre ting end kategori du bør overveje, når du skal vælge et netværkskabel. Skal det være skærmet eller uskærmet? Skal det være solidt eller blødt? Vi har et kæmpe udvalg af netværkskabler, og vi vil gerne have, at du finder det bedste.

Andre typer af netværkskabler

Har du andre behov? Et krydset netværkskabel er designet til at forbinde to computere med hinanden. Et udendørs kabel er et vejrsikkert kabel, og som ordet indikerer, kan det bruges udendørs

Følg nedenstående links, hvis du er på udkig efter dette:

Du kan få mange flere informationer på vores hjemmeside om diverse netværkskabler, og du kan altid klikke på produkterne for at blive klogere på specifikationerne.

Mere om Cat 6

I denne kategori finder du netværkskabel Cat 6. Netværkskabel i kategori Cat 6 understøtter hastigheder på 10Gbps med en frekvens på 250MHz. Køber du et Cat 6 kabel er du garanteret, at det understøtter op til 10Gbps hastigheder op til 50m og omkring 2Gbps på længere distancer. Netværkskabel Cat 6 fås både som skærmet og som uskærmet kabel og i flere forskellige farver. Med et fysisk netværkskabel får du en 100% stabil og sikker forbindelse mellem computer og Internettet. Du får desuden langt højere hastigheder med et fast netværkskabel end med en trådløs forbindelse.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007