Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Coax Internet

Coax Internet enheder til en optimal netværksforbindelse via COAX stikkene i din bolig, eller på arbejdspladsen.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Coax Internet

COAX Internet - Få en hurtig og stabil internetforbindelse

COAX internet er en alternativ type internetforbindelse, der primært bruger dine antenne og TV-kabler til at give dig internet til boligen, og er en af de mest almindelige tilbud som udbydere af bredbånd giver dig.

COAX er også navnet på selv kablet der bliver brugt, og er en af de mest solide og stabile kabler på markedet, så du kan være sikker på at der ikke sker store udsvingninger i dine hastigheder eller at du taber forbindelsen.

COAX Internet giver dig en stabil og hurtig internetforbindelse, hvor du kan opnå høje hastigheder, og dermed få god mulighed for at kunne surfe på internettet eller bruge det til arbejde.

Der er mange steder i Danmark, hvor der ikke er blevet lagt de nye fibernetkabler endnu, og det kan muligvis tage lang tid før at de når ud til din bolig.

Her kan COAX internet være et godt alternativ, da du får en god og stabil forbindelse, og selvom du ikke kan nå op på de samme hastigheder ved et fibernet, så er COAX internettet det bedste alternativ dertil.

COAX internet har en hastighedsbegrænsning der ligger på omkring 1000 Mbit/s, hvilket er en solid internet hastighed der er nok til at kunne opfylde langt de fleste behov.

Du kan læse mere i dybden omkring COAX internettet og de tilhørende kabler i vores blogindlæg.

3 Smarte Produkttyper til COAX Internet

Hvis du har brug for noget ekstra udstyr til dit COAX internet, så kan det være en god ide at få et overblik over hvilke produkter du kan finde på markedet, så du har lettere ved at finde det udstyr du skal bruge.

Du kan herunder finde et kort overblik over nogle af de produkter du kan få til COAX internet, så du har lettere ved at kunne finde det udstyr der passer til dine behov.

#1 - COAX internet boks

Mange moderne fjernsyn og TV bruger ikke længere antennesignaler for at kunne få forbindelse til sine TV-kanaler, men bruger i stedet den samme forbindelse som internettet har.

Derfor vil moderne TV normalt også have et ethernetstik i stedet for et antennestik, da det både giver TV´et adgang til internettet, men at du kan se almindeligt fjernsyn samtidigt uden at skulle skifte mellem forbindelserne.

EN COAX boks omdanner de TV- og antennesignaler der kommer gennem den almindelige COAX forbindelse til en ethernet forbindelse, som du kan koble til din computer eller router for at kunne få forbindelse til internettet.

Nogle mere avanceret COAX bokse kan have en indbygget router, hvor du både får mulighed for at kunne forbinde dit TV og have direkte WiFi fra boksen uden at skulle tilslutte en ekstra router ved siden af.

Med en COAX boks, så har du mulighed for at kunne forbinde alle enhederne i hjemmet, så du kan få både en god og sikker internet- og TV-forbindelse.

#2 - COAX internet antennekabler

Du kan finde flere forskellige typer af antennekabler til COAX internet, hvor du har mulighed for bl.a. at kunne antennekabler med forskellige stikadaptere.

Antennekabler hjælper dig med at transportere signalerne rundt, så du kan få etableret forbindelse mellem dine enheder og bredbåndsboksen.

Ved at bruge et kabel med stik-adaptere, så har du mulighed for at kunne omdanne internetsignalet til et TV-signal eller omvendt, alt efter hvilken enhed du gerne vil have tilsluttet.

Det kræver dog at du også har en signalkonverter for enden af kablet, da selvom at de bruger samme kabel, så er der forskel på TV og internetsignalerne, og de kan derfor ikke bruges på samme tid.

Sådan en konvertering kan være meget brugbar i ældre boliger, hvor der ikke altid er forbindelse til internettet i hele huset, da du så har mulighed for at kunne trække kabler rundt til enten TV eller computer.

På den måde kan du sikrer dig at alle dine enheder får de rigtige signaler, så du kan både se TV og surfe på internettet.

#3 - COAX internet forstærkere

Hvis du bruger lange kabler rundt omkring i boligen for at kunne etablere forbindelse til TV og computer, så kan det være at du mister en del af internetforbindelsen pga. kabellængderne.

Jo længere kabler du bruger, jo længere skal signalet rejse før at det når frem til dine enheder.

Det kræver mere energi og kan dermed svække signalet inden at det når frem til enhederne, hvilket kan i sidste ende give dig en langsommere internetforbindelse.

Her kan en forstærker hjælpe dig, da den giver signalet en ekstra ladning, og dermed den ekstra energi som signalet skal bruge for at kunne nå uforstyrret frem til dine enheder.

Det er dog vigtigt at du overvejer, hvor du gerne vil placere forstærkeren henne, da det også har indflydelse på signalets kvalitet.

Hvis du placerer forstærkeren i den ende af kablet, hvor dine enheder sidder, så vil det ikke forstærke kvaliteten meget, da signalet allerede er blevet forvrænget af kablet.

Det er derfor en bedre placering at installere forstærkeren, der hvor signalet kommer ind i hjemmet, omkring bredbåndboksen, så du forstærker signalet når det allerede er stærkt, og derved neutraliserer forringelsen i kablet.

På den måde kan du sikre dig en bedre forbindelse til både TV og internet, så du kan få et signal der er stabilt og i høj kvalitet.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007