Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Kabelskjuler boks

Flotte og prisvenlige kabelbokse i plast, som kan hjælpe dig med at gemme kabler af vejen og få styr på kabelrodet i stuen eller på kontoret.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Kabelskjuler boks

D-Line Kabelboks Lille (280mm) Sort
D-Line Kabelboks Lille (280mm) Sort

Sikkerhedstestet og certificeret
28 centimeter lang

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 1. august 2024
Durable Cavoline Box L Kabelboks (Large) Sort
Durable Cavoline Box L Kabelboks (Large) Sort

Åbning på begge sider
Enkelt sort design

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 2. august 2024
Durable Cavoline Box S Kabelboks (Small) Grå
Durable Cavoline Box S Kabelboks (Small) Grå

Enkelt hvidt design
Smart kabel opbevaring

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 2. august 2024
Durable Cavoline Box S Kabelboks (Small) Sort
Durable Cavoline Box S Kabelboks (Small) Sort

Enkelt og stilfuldt design
Nem at bruge

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 2. august 2024

Kabelskjuler boks - Nem og diskret kabelhåndtering til bolig og kontoret

Stikdåser og kabler kan fylde meget i din hverdag, da du nok har en masse forskellige elektroniske enheder i hjemmet eller på kontoret.

Det hele skal jo bruge strøm, og de mange tilhørende kabler, forlængerledninger, adaptere og strømstik kan hurtigt komme til at fylde meget, hvis du ikke har en plan for hvor du gerne vil have dem placeret henne.

Her kan en kabelskjuler boks hurtigt hjælpe dig på vej til at få en mere pænt og rent bolig eller kontor, da du her får en pæn boks som du kan bruge til at opbevare dine ledninger og kabler, mens du stadig bruger dem.

Det gør at du kan få et pænere hjem, hvor der ikke ligger elektroniske enheder og adaptere rundt omkring på gulvet, samt at du stadig kan bruge dem, da kabelskjuler boksen har huller der tillader ledningerne og løbe frem og tilbage mellem dem.

Det betyder at du fortsat har forbindelse til de tilsluttede enheder, mens at selve adaptere og overskydende kabler kan være gemt diskret væk.

Kabelskjuler boksen kommer i flere forskellige former og farver, så du kan finde en model der passer til dit hjem, så du kan bruge den til at pynte med i de områder, hvor der før var fyldt med ekstra kabler.

4 ting du bør overveje når du køber en kabelskjuler boks

Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne skjule dine kabler og forskellige adaptere væk fra gæster og besøgende, så bør du overveje om du har brug for en kabelskjuler boks.

Du kan herunder finde nogle eksempler på overvejelser du kan gøre dig, så du er bedre i stand til at vurdere, hvilken type kabelskjuler boks du bedst kan bruge i boligen.

#1 - Hvor skal du bruge kabelskjuler boksen?

Det første du bør overveje når du skal købe en kabelskjuler boks er, hvor du gerne vil have den placeret henne, samt hvilke kabler og ledninger som du skal opbevare deri.

Hvis du har et specielt sted, hvor du har mange kabler og adaptere liggende med forbindelse til deres enheder, så kan det være at du gerne vil have dem gemt af vejen, så du ikke snubler over dem.

Det kan også være at du har en del kabler ude i garagen eller bare udendørs, hvor de potentielt kan bliver våde.

Så kan en kabelskjuler boks hjælpe med at holde din elektronik tørt, så du formindsker chancen for potentielle kortslutninger, der kan gøre skade på de tilsluttede enheder.

Du kan også bruge kabelskjuler boksen som almindelige opbevaring til dine ledninger og andre enheder, hvor der medfølger en lang ledning der fylder rigtig meget.

Det gør at du har de pågældende kabler lige i nærheden, hvor du skal bruge dem, samt at de er fint og diskret gemt af vejen, så du ikke kan se dem i hverdagen.

#2 - Kabelskjuler boksens størrelse

Alt efter hvor mange kabler du har liggende rundt omkring i boligen eller kontoret, så kan det være at du bør overveje hvor stor din kabelskjuler boks skal være.

Du kan få kabelskjuler bokse i en række forskellige størrelser, så du kan finde lige den størrelse der passer til dine behov, når du gerne vil have dine kabler af vejen.

Så hvis du kun har en lille adapter, samt et par ledninger der ligger i vejen, så kan det være at du kun skal bruge en lille kabelskjuler boks, da der ikke er det helt store behov for at boksen fylder mere end højst nødvendigt.

Skal boksen til gengæld stå et sted, hvor du har mange kabler der løber gennem, så kan det være at du har brug for en større boks, der kan have plads til alle dine enheder på samme tid.

En større boks giver dig mulighed for at kunne samle dine enheder et sted, hvor de er diskret skjult væk, og så du ikke har dine kabler og enheder spredt ud over et større område i boligen, hvor det hele ligger til skue.

Derfor kan det være en god ide at overveje, hvor stor en kabelskjuler boks du har brug for, så du kan få den plads du har behov for til dine enheder og kabler.

#3 - Kabelskjuler boksens design

Hvis du gerne vil bruge en kabelskjuler boks i din bolig eller på kontoret, så kan det være at du gerne vil have at den også ser pæn ud, da du så kan bruge det som en del af indretningen i lokalet.

Du kan her få flere forskellige typer af kabelskjuler boks i en række designs som du måske vil finde passende til indretningen af din bolig og kontor.

Du kan bl.a. få dine kabelskjuler bokse i en række forskellige farver og materialer, så du mulighed for at finde lige det design af boks, som du gerne vil have til kontoret.

Hvis du til gengæld gerne vil have boksen stående udendørs i garagen, så betyder designet måske knap så meget, men blot at den kan holde dine enheder tørre.

Her kan en kabelskjuler boks også hjælpe, da ved at lægge dine enheder i boksen, så formindsker du chancen for at skidt og støv kommer ned i deres kontakter.

Det kan potentielt forlænge deres levetid betydeligt, især hvis du generelt bruger dine enheder udendørs, hvor der er meget mere skidt og snavs end indendørs.

Du bør derfor overveje hvilket design du gerne vil have din kabelskjuler boks har, så du kan få lige det design der passer til dit behov.

#4 - Kabelskjuler boksens materiale

Skal din kabelskjuler boks være så fin som muligt, så kan det være at du også skal overveje hvilke materialer som den er lavet af, så du kan få en boks der er godt holdbar og kan modstå lidt af hvert.

Når du har en boks på gulvet, så kan du hurtigt komme til at støde imod den med din fod, eller hvis du har kæledyr eller småbørn, så kan de begynde at lege rundt med den.

Her kan det være godt at boksen er af et materiale i høj kvalitet, der kan holde til lidt af hvert.

De fleste kabelskjuler bokse du kan finde på markedet er af plastic, men du kan også finde dem i andre materialer, hvor f.eks. låget er lavet af formet bambus, så det har en fin og solid overflade.

Hvis boksen står ude i garagen, så kan det også være godt at overveje materialet, så du er sikker på at det kan holde til vind og vejr, så dine kabler og ledninger er godt sikret hele året rundt.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007