Poseløs støvsuger

Her finder du vores udvalg af poseløse støvsugere. Gør rengøringen utrolig nem, og tøm blot støvbakken i skraldespanden. Undgå indkøb og brug af poser, for en meget nemmere rengøring.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Poseløs støvsuger

Støvsuger Køberguide

Står du og overvejer indkøb af ny støvsuger? Så overvej disse ting i vores video herunder.

Hvorfor vælge en poseløs støvsuger?

Den poseløse støvsuger er uden tvivl den mest populære støvsuger lige pt. På grund af dens praktiske anvendelse og hurtig tømning af støvbeholdere.

De fleste poseløse støvsugere har en støvbeholder, som er let at tage ud og tømme direkte i skraldespanden. Efter tømningen skal man blot sætte den i støvsugeren igen og derefter er den klar til brug.

Det er meget mere praktisk i forhold til støvsugere med poser, hvor man skal tage posen ud og smide den i skraldespanden, derefter komme en ny pose i støvsugeren, før den kan bruges igen.

5 gode grunde til at vælge en poseløse støvsuger

Her er fem gode grunde til, hvorfor en poseløs støvsuger er bedre end en støvsuger med pose.

#1 Undgå ekstra udgifter med en poseløs støvsuger

Hver gang beholderen er fyldt op, så skal man blot tømme den i skraldespanden, derefter er den klar til brug igen.

Hvorimod når en almindelig støvsuger bliver fyldt, så skal man tage posen ud og smide den i skraldespanden. Derefter skal der en ny pose i, før man kan bruge den igen.

Derfor kan det i længden godt bliver dyrt for dig, hvis du bruger støvsugeren ofte og i mange år, da opfyldning af støvsugerposer kan blive dyrt i den lange ende.

Har man glemt at købe nye poser efter den seneste, så er man nødt til, at skaffe sig en ny pose, før man kan fortsætte med at støvsuge.

Der er en poseløs støvsuger, meget mere praktisk og mindre kosteligt, da man bare skal sørge for at tømme beholderen og så er man good-to-go.

#2 Den poseløse er mere stabil og effektivt

Sevlom støvbeholderen bliver fyldt, påvirker det ikke den poseløse støvsugeres sugeevner, så meget som det gøre ved støvsugere med poser.

Pose støvsugerens sugeevne forringes gevaldigt, jo mere fyld der er i støvsugerposen. Når posen ophobes med skidt, dannes der en blokade for støvsugerens suge indgang.

Hvilket resulterer i en svagere sugeevne og mindre effektivt rengøring. Man vil også opleve, at støvsugeren larmer en anelse mere pga. Blokaden i støvsugerposen.

Få pose støvsugere har en form for indikator på, hvornår posen er fyldt. Det kan derfor være lidt af en gætteleg, for forbrugeren at vide, hvornår den er fyldt op og skal udskiftes.

Med en gennemsigtigt støvbeholder på den poseløse støvsuger, er det let at se hvor meget indhold der er i beholderen og sørge for, at tømme den, når den er fyldt op.

Ved oftere tømning af beholderen, opnår man en mere effektiv støvsugning og en længerevarende levetid på støvsugeren, kontra en fyldt støvsuger.

#3 Større overblik over hjemmets stan

Da de fleste beholdere er gennemsigtige, så er det lettere, at se hvor meget skidt der er i beholderne. Det giver også et større overblik over hvor støvet hjemmet er.

Udover at man sommetider kan høre diverse ting blive suget op, så danner det dog ikke et klart billede af, hvor meget man rent faktisk suger op.

Ved at tømme beholderen efter hvert brug, kan det give dig et bedre overblik over, hvor i hjemmet, at støvsugeren opfanger mest støv og skidt efter hvert brug.

Med pose støvsugere, bliver det gemt og glemt i posen, så man får ikke et overblik over hvor meget man har fået suget op og hvor det har været mest støvet.

Oplever du at hjemmet er konstant støvet og du orker ikke, at støvsuge hver anden dag, så kan du investere i en robotstøvsuger, som kan gøre arbejdet for dig.

Du kan sætte robotstøvsugeren til, selv at starte rengøringen, mens du er på arbejde, så du kommer hjem til et støvfrit hjem.

Dette kan robotstøvsugeren også hjælpe med

  • Nogle robotstøvsugere kan også moppe gulvet
  • Kontinuerligt rent hjem
  • Få mere tid til det du vil, fremfor støvsuge

#4 Undgå lugt fra støvsugeren

Pose støvsugeren tømmer man først engang, når det er fyldt op, hvilket godt kan tage flere måneder, da sådan en pose kan rumme op til flere liter, derfor ligger skidtet i længere tid.

Det kommer selvfølgelig også an på ens støvsuge-vaner. Dem som er allergisk overfor støv, støvsuger nok oftere, i forhold til dem der ikke er så sårbare overfor støv.

Dermed tømmer de også støvsugerposen oftere og har derfor en mindre chance for lugtende støvsugerposer, end dem der ikke bruger støvsugeren så ofte.

Oplever man en ubehagelig lugt efter støvsugningen, så kan man enten udskifte støvsugerposen eller købe nogle duftkugler/duftpinde, som bekæmper lugten.

Fordele ved at bruge duftkugler/duftpinde

  • Efterlader en frisk duft, efter støvsugningen
  • Neutralisere partiklerne i luften
  • Let og billigt at bruge

#5 Mere klimavenligt uden støvsugerposer

Ved at skulle udskifte poserne i en pose støvsuger, så betyder det også at man, forøger sin mængde af skrald, hvilket ikke gavner klimaet.

På et tidspunkt må man, regne med at disse støvsugere og støvsugerposer bliver fuldstændigt erstattet af de poseløse støvsugere, da det er meget mere klimavenligt.

Udskifter man ikke sin støvsugerposer, så risikerer man, at indholdet fra posen går i motoren, hvilket kan resultere i overophedning og potentielt ødelægge støvsugeren.

Da en støvsuger er en essentiel del af hjemmets rengøringsværktøjer, så er man nødt til at investere i en ny støvsuger og skille sig af med den gamle.

Vi dansker er blandt de folkefærd, som smider aller mest skrald ud, hvilket ikke er klimavenligt. Derfor skal vi være mere omhyggelige med hvad vi smider ud.

Type
0
0
Vælg alle
Effekt (W)
Brand
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Farve
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007