Strømforsyning

Her finder du vores store udvalg af strømforsyninger til ethvert behov. Vi har fx universal ladere til bærbare enheder, strømforsyninger til stationære computere, og meget mere.

Læs mere om Strømforsyning

Strømforsyning - Få strøm til dine enheder 

Du kan aldrig undvære strøm til dine forskellige enheder i hjemmet som fx din bærbare computer, når den løber tør for strøm i sit batteri.

Du mangler måske en ny computeroplader, nu hvor din gamle computeroplader er brændt sammen og skal kasseres.

Du har heldigvis mulighed for at undgå lignende problemer i den nærmeste fremtid med vores udvalg af strømforsyninger, så du kan købe lige den strømforsyning, du står og mangler netop nu.        

9 typer af strømforsyninger du kan købe til hjemmet eller arbejdspladsen

Har du ikke meget viden om strømforsyning generelt, så kan vores udvalg af diverse strømforsyninger godt virke en smule uoverskueligt..

Men det skal du ikke bekymre dig om, da vi  herunder kommer med gennemskuelige informationer der er med til at gøre dig klogere på de strømforsyninger du finder i vores sortiment.

Det vil være en god ting for dig at tage udgangspunkt i det, du måtte mangle nu, så du med sikkerhed køber dig den rigtige type af strømforsyning og ikke begår et forkert køb, der ikke passer til din enhed der har brug for strøm igen.

Det kan også anbefales at du kigger nærmere på den enkelte strømforsyning, hvad de hver især rummer af fx volt/spænding, watt og input- og output spændinger, så du har de punkter med i dine overvejelser.       

#1 - Universal strømforsyning

En meget populær type af strømforsyning på markedet er en universal strømforsyning.

Med den til rådighed kan du få ny strøm til dine forskellige enheder som netop kræver strøm via en strømforsyning. 

Det gode ved universal strømforsyning er at de har tilhørende stik i forskellige diameter og i antal, så du med vished kan være sikker på at have et stik der måtte passe til den enhed der akut trænger til strøm.

De universal strømforsyninger vi har, varierer meget med forskellen på deres regulerbare output spændinger.

Du har også mulighed at købe forlængerkabel til din mulige universal strømforsyning, hvis det skulle blive aktuelt.          

#2 - ATX strømforsyning

En ATX strømforsyning er den type af strømforsyning du finder i mange stationære computere, og den har indbygget lydsvag ventilator i sig for at øge luftgennemstrømning.

Er du i den situation hvor du er ved at bygge din egen computer med henblik på, at den kan komme til at passe til dine daglige behov, så har vi et godt udvalg af forskellige ATX strømforsyninger.

Mange af dem vi har på vores side fås i kompakte designs og med sikkerhedsforanstaltninger som fx sikkerhed mod overspænding, overbelastning, underspænding, kortslutning, beskyttelse mod overstrøm og meget mere. 

En vigtig ting at tage højde for med en ATX strømforsyning, er dens størrelse, så vær sikker på at købe dig en der passer til dimensionerne på dit kabinet.       

#3 - Strømforsyning med fast stik

En strømforsyning med fast stik er den traditionelle type af strømforsyning, som vi også har et fint udvalg af.

Den kan bruges til mange af din enheder, der måtte trænge til strøm.

Det er en god idé at lægge mærke til dem vi har på vores side, da der er forskel på deres input- og output spændinger.    

#4 - Mac oplader

Ejer du en MacBook og mangler du en ny oplader til den, så har vi også et godt udvalg af den type oplader på vores side.

Hvad enten om du ejer en MacBook Pro eller MacBook Air, så har du mulighed for at købe den Mac oplader der passer til den.

De Mac opladere vi har, veksler på deres watt-effekter, så det er også værd at have med dine overvejelser med hensyn til hvor meget strøm, din kommende Mac oplader bruger.      

#5 - USB lader

Har du enheder med USB-porte der kræver opladning med hjælp af en USB lader, så har vi et bredt udvalg af dem, så du kan købe den der matcher til de enheder, du ejer som fx en smartphone eller en tablet.

Ingen enhed med USB-porte er ens hvad angår stik type, men de USB ladere vi har, har også mange forskellige stiktyper, så der er god garanti for at finde den USB lader, du skal bruge.

Med netop henblik på de mange stik typer, kan du se på vores side hvilken af dem der måtte passe til din enhed.     

#6 - Computeroplader

Mangler du akut en ny computeroplader til din bærbar computer, nu hvor den du havde ikke dur længere, så er der ingen grund til panik.

Vi har et stort udvalg af computeropladere der dækker de forskellige mærker af computere der findes på markedet af bærbare computere.

På vores side er der meget tydeligt angivet hvilken computeroplader der passer til hvilket mærke.

Så der burde være en god garanti for at du kan finde en computeroplader der passer til den bærbare computer uanset hvad mærke du måtte eje.

#7 - Back-UPS Nødstrøm

Har eksempelvis din computer været udsat for strømsvigt eller lynnedslag, der har kostet dig vigtige data til fx skolen eller arbejdet, så kan du undgå noget lignede igen i fremtiden ved at købe dig en back-UPS nødstrøm, som vi har på vores side.     

For den kan garantere strøm til alle forbundne elektroniske enheder, hvis der opstår strømsvigt. 

En back-UPS nødstrøm vil være et oplagt køb til en arbejdsplads med ansatte der laver meget dataarbejde på deres computere og dermed kan undgå at miste deres arbejde grundet strømsvigt.

#8 - Power Converter

Har du købt elektroniske enheder fra USA men som til gengæld ikke passer til vores danske stikkontakter, så er der ingen grund til bekymring.

For vi har en god løsning i form af en power converter der gør dig i stand til at tilslutte dine amerikanske enheder til dit hjems stikkontakter uden problemer eller andre steder i Europa, hvis du er på ferie.

Med en af de power converters vi har, kan du undgå strømproblemer der kan risikere at ødelægge amerikansk elektronik. 

#9 - 230V til 12V omformer

Har du 12V enheder som fx køleboks eller bilradioer som du vil tilslutte til dine almindelige stikkontakter, så vi har løsningen til dig.

Vi har på vores side 230V til 12V omformere der gør det muligt for dig at bruge dine 12V enheder i stikkontakter i dit hjem uden noget besvær.

Med den løsning i hus kan du få strøm til fx din køleboks i din bil eller i dit hjem.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007