Bordlampe

Her finder du vores samlede udvalg af bordlamper. En bordlampe er en trofast følgesvend fx på kontoret eller ved lænestolen i stuen, og skaber godt og fokusere lys lige hvor du har brug for det.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Bordlampe

Bordlampe - Køb dig en god lampe til bordet

Sidder du tit på sofaen og læser meget, mens du slapper af?

Eller arbejder du meget hjemme ved dit skrivebord med en masse opgaver der kræver fuld fokus?

Uanset om du gør det ene eller det andet, er det rart med noget godt og brugbart lys, så dine øjne ikke bliver trætte i længden.

Derfor burde du overveje at købe dig en bordlampe, da det er uundværligt til læsning om det så er på computeren eller, bøger, lektier, du sidder med.

Udvalget af bordlamper på vores side er stort, så det er med garanti en rigtig god idé at sætte dig nærmere ind i dem, før du foretager dit køb.

Med den rette bordlampe efter din smag og behov sikrer du dig godt lys til mange timers skrivebordsarbejde eller gode læseoplevelser.

Vi skal nok klæde dig godt på, så du ved alt om vores bordlamper med hensyn til typer, features, højder og farver.

4 ting du bør overveje inden du køber dig en bordlampe

En bordlampe kan købes i forskellige typer, med andre former for features, forskellige højder og farver.

Det vil være op til dig at finde ud af, hvad der passer til dig personligt med valget af din kommende bordlampe, om det så er til dit skrivebord eller dit sofabord.

Derfor er det en god idé for dig at gøre dig nogle gode overvejelser over de muligheder, vi tilbyder dig indenfor vores udvalg af bordlamper på siden her.

Vi sørger for at du bliver godt informeret, inden du køber dig den helt rigtige bordlampe til hjemmets skrivebord eller sofabord.

#1 Typer af bordlamper

Valget af bordlampe afhænger af hvad type bordlampe du ønsker at købe dig.

Det kan være at du ønsker at gå efter en LED bordlampe, hvor du har mulighed for at justere lysstyrke (lumen) og farvetemperatur (kelvin).

Med LED lyset i den type bordlampe kan du nemlig indstille i lysintensitet og i farver med gode justerbare knapper der gør det nemt for dig at styre de funktioner.

På den måde kan du skabe det helt rigtige og behagelige lys der passer til dig, når du for et eksempel læser en bog om sent om aftenen, hvor dine øjne måske er ved at blive lidt trættende.

Det er især hvis du skal sidde og arbejde med papirarbejde om aftenen ved skrivebordet, så dine øjne ikke bliver ødelagt af for meget lys lige inden sengetid.

Det kan også være at du ønsker at kunne styre din nye bordlampe med en app samt det at have en trådløs Qi-oplader i dens base.

På den måde kan du fået opladet enten din smartphone, iPads, Airpods eller Apple watch.

Så der vil være en komplet smart løsning at hente i en Qi bordlampe, hvis det lige er sagen for dig.

#2 Features til bordlamper

Bordlamper i dagen kan købes med så mange features, at det kan virke ret overvældende med de muligheder.

Du er måske usikker på hvad der lige kunne passe til netop dine behov.

Så hvis du er i tvivl om de gældende features til vores bordlamper, så er der hjælp at hente her: 

 • Penneholder. Med rum ved foden af bordlampen kan du have dine blyanter, kuglepenne, sakse osv i den. Oplagt at købe til skrivebordet.
 • Qi oplader. Mulighed for trådløs opladning af dine enheder, som eksempelvis, din smartphone ved at placere den på selve foden af bordlampen.
 • Svanehals. En flot og elegant hals til bordlampe der minder om en svanes hals. Halsen er også justerbar og giver dig dermed god fleksibilitet.
 • Timer. Funktionen giver dig mulighed for at du kan indstille din bordlampe til at slukke automatisk efter mange minutters brug. Du kan spare en del energi på den måde der.
 • USB opladning. Nogle bordlamper fås med et integreret USB stik som du kan bruge til opladning af din smartphone.
 • Ventilator. Med en bordlampe med ventilator kan du få frisk luft, mens du for eksempel læser på en varm sommerdag.
 • Smart Home. Med en Smart Home bordlampe kan du styre den via en app og dermed har fuld kontrol over dens funktioner som for eksempel justering af lysstyrke og slukning af bordlampen.
 • Understøttelse af stemmestyring. Nogle af bordlamperne kan styres med brug af stemmestyring som tæller Smart Home assistenter som Amazon Alexa, Google Assistant og Siri.

Som du kan se, så er features-valgene mange med mulighed for at få en smart bordlampe med ekstra funktioner, der kan gøre det ekstra nemmere for dig til hverdagen.

Husk på at diverse bordlampe har meget forskellige funktioner, så husk altid at læse de individuelle bordlampers produktbeskrivelser, så du er helt sikker på at du får de features du ønsker.

#3 Valg af højde til bordlampe

Det er en god idé for dig at tænke over den bestemte højde, din nye bordlampe skal være i.

Højderne på vores bordlamper spænder fra min 150 mm op til omkring 595 mm.

Det skal gerne passe til den skrivebord eller sofabord, du har i hjemmet i forvejen, sådan så det hele spiller sammen i sidste ende.

Det skal især spille sammen med højden, hvis du for et eksempel sidder på sofaen og læser en bog, så du kan det i mange timer uden at få ondt i nakken efter god læsning.

#4 Valg af farve til bordlampe

Vores bordlamper kan købes i flotte og stilsikre farver, så de matcher uden problem til hvordan du har indrettet dit hjem.

En bordlampe i sort vil for eksempel se meget smart ud i dit skrivebord.

Mens en hvid bordlampe vil se diskret ud, mens den står på dit sofabord.

Her er typiske farver som bordlamper ofte fås i: 

 • Hvid
 • Sort
 • Sølv

Derfor er det en fordel at bruge bordlamper

En bordlampe med mange brugervenlige muligheder vil absolut være et must for dig.

Det er hvad enten du arbejder ved skrivebordet derhjemme, eller hvis du en aften vil crashe på sofaen og nyd en god bog.

Det vil være rart med en bordlampe, som du netop kan justere lyset på, så du ikke får trætte øjne, mens du arbejder eller læser.

Bordlamper er også en af de mest fleksible former for lamper, da du nemt kan flytte rundt på dem fra rum til rum.

Hvis du eksempelvis hellere vil sidde og arbejde ved køkkenbordet, kan du blot flytte lampen med dig uden problemer.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007