PDS kabel

Stort udvalg af PDS kabler. PDS kabler i store længder på praktisk rulle eller i boks. PDS kabel til professionelle brugere og installatører.

Læs mere om PDS kabel

Solid eller blød netværkskabel - hvilket skal jeg vælge?

Netværkskabler fås i en blød udgave og en stiv udgave. Se i videoen hvordan du vælger det rigtige kabel.

Skærmet eller uskærmet PDS kabel?

PDS kabel kommer i to udgaver: Uskærmet eller skærmet. Skærmen kan enten sidde rundt om hver af de indre kobberledere (U-FTP) eller som en ydre skærm rundt om alle lederne samlet (F-UTP).

Når du kigger på et PDS kabel vil du se at kablerne har en betegnelse på 4 bogstaver. Det første bogstav i koden angiver den ydre skærm, den anden del beskriver den indre skærm og TP står for ”Twisted Pair”, som er betegnelsen for lederne, der er snoede.

Et uskærmet kabel er markeret med ”U” for Unshielded, et kabel med folieafskærmning er markeret med ”F” for Foiled og et kabel med flettet afskærmning er markeret med ”S” for Shielded.

Derfor kan du støde på disse typer af PDS kabler hos avXperten.dk:F-UTP og S-UTP
Disse PDSkabler er udstyret med én skærm, der sidder som en samlet skærm rundt om alle lederne i kablet. F-UTP som en folieskærm og S-UTP som en flettet skærm.
U-FTP
Dette PDS kabel er også udstyret med én skærm, der sidder individuelt viklet rundt om hver af de indre ledere i kablet.
SF-UTP
Denne type kabel har to ydre skærme, både en folie og en flettet.
S-FTP og F-FTP
Disse PDS kabler er dobbeltskærmede. Kablerne har både en indre skærm om hver af lederne samt en samlet ydre skærm rundt om alle lederne. S-FTP med ydre flettet skærm og F-FTP med en ydre folieskærm. Denne type skærm er derfor velegnet til krævende installationer, hvor man skal have mange kabler tæt på hinanden, uden at der må opstå interferens.
U-UTP og UTP
Uskærmet PDS kabel der ofte blot betegnes UTP. Et uskærmet kabel har fleksible indre ledere og er ofte blødt og lettere at arbejde med end de skærmede kabler. Et uskærmet kabel som dette er desuden en smule tyndere end de skærmede kabler.

Solid eller blød PDS kabel
Når du kigger efter PDS kabel vil du også støde på betegnelser, der angiver om PDS kablerne er ”Solid” eller ”Blød”. Disse navne henviser til at PDS kablets indre ledere er en samlet tyk leder (Solid) eller om der er tale om flertråds tynde ledere (Blød). Blød kaldes også ”Stranded”.

I denne kategori finder du et stort udvalg af PDS kabler. PDS kabler er egentlig det samme som netværkskabler, men PDS kablerne sælges typisk uden stik og i større længder på praktiske ruller eller i boks beregnet til professionelle brugere og installatører, hvor man selv kan klippe den længde af, som man skal bruge. PDS kabel kaldes også netværkskabel, Ethernet kabler, RJ45 kabler eller internetkabler. Du kan bruge PDS kabler til at lave interne netværk eller til at koble din computer på internettet. Hos avXperten.dk finder du PDS kabler i flere forskellige kategorier, og vi har også PDS kabler der er både skærmede og uskærmede. Du kan også få løse PDS stik til at montere på kablerne.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007