Ledningsfri støvsuger

Ledningsfri støvsuger. Med en ledningsfri støvsuger er du lynhurtigt i gang med at støvsuge. Perfekt til lige at tage gulvet i køkkenet eller bryggerset.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Ledningsfri støvsuger

Støvsuger Køberguide

Står du og overvejer indkøb af ny støvsuger? Så overvej disse ting i vores video herunder.

Fordele ved en ledningsfri støvsuger

Med en ledningsfri støvsuger kan du hurtigt komme i gang med støvsugningen, uden at skulle trække støvsugeren med dig rundt i hele huset.

Den ledningsfrie støvsuger er super praktisk, især hvis du bor i et mindre hjem, som en lejlighed, da den ledningsfrie støvsuger ikke vejer så meget og kan let håndteres.

De er både praktisk at bruge, men også praktisk at gemme væk igen, da de ikke fylder så meget og kræver kun lidt vertikalt plads.

  • Kompakt - let at gemme væk
  • Praktisk - let at tage frem ved hurtig brug
  • Poseløs & let at tømme
  • Kan transformeres om til en håndstøvsuger

Vi har også en lang række andre smarte enheder til din bolig, som fx enheder til din kaffe som en kaffebrygger, kaffemaskine til kapsler, stempelkander, poseløse støvsugere og meget mere.

7 ting du burde at overveje, inden du køber en ledningsfri støvsuger

liste over ledningsfrie støvsugere funktioner

Inden du køber en ledningsfri støvsuger, så er der en række ting, som du bør overveje.

Dette sikrer at du vælger den helt rette ledningsfri støvsuger, som passer til dit hjem og behov.

#1 Størrelsen på boligen

Før du investerer i en ledningsfri støvsuger, burde du overveje om den kan dække dit hjem.

Da den ledningsfrie støvsuger kører på batteri, så er der også en tidsbegrænsning på hvor længe støvsugeren kan bruges, inden den løber tør for strøm.

Hvis du bor i et stort hjem, hvor det kan tage mere end en time, så risikerer du, at batteriet løber tør, før du er færdig med at bruge den.

Derfor kan en almindelig støvsuger, være et bedre valg for dig, da den skal sættes til stikkontakten og er derfor ikke afhængig af et batteri.

#2 Batteriets levetid

Det er vigtigt at tænke over støvsugerens batterikapacitet, da det kan være frustrerende, at støvsugeren pludseligt går ud, imens man er ved at støvsuge hjemmet.

Batteriet kan typisk holde mellem 30 min til lidt over en time, alt efter hvor meget du bruger den og hvilken funktion eller styrke, som den er på.

Nogle støvsuger har en form for turbo-funktion, som gør det muligt at suge endnu kraftigere end almindelige støvsuger, såsom genstande op til 6 kg.

Vær opmærksom på at batteriet hurtigt kan miste dens effektivitet hen over årene, så den langt fra kan holde så længe, som da den var ny.

Gå derfor ikke med kompromis med batterikapaciteten, når du skal vælge en ledningsfri støvsuger, da batteriet afgør hvor længe du kan bruge støvsugeren.

#3 Opladningstid

Udover batteriets levetid, så er det også vigtigt, at tænke over opladningstiden, når den engang skal genoplades.

Her kan det typisk tage et par timer, for de fleste ledningsfrie støvsuger om, at blive fuld genopladt.

Ved en kortere opladningstid vil støvsugeren hurtigt blive tilgængelig igen.

#4 2-i-1 Håndstøvsuger

Langt de fleste ledningsfrie støvsugere, kan transformeres til en håndstøvsuger, som du hurtigt kan tage ud og bruge.

Med en håndstøvsuger, kan du også hurtigt tage den med rundt, f.eks. Hvis du skal støvsuge bilen eller barnevognen.

Det giver dig en større frihed, da den er lille og kompakt og kræver ingen ledninger til stikkontakten.

Med de rette tilbehør, så kan du hurtigt støvsuge bilen hjemmefra, uden at skulle køre hen til den nærmeste tankstation for, at støvsuge og endda betale for det.

#5 Medfølgende tilbehør

Køber man støvsugere i en højere prisklasse, så får man også oftest flere forskellige tilbehører med.

Disse tilbehør, kan hjælpe dig med en mere effektiv støvsugning, da de f.eks. Giver dig adgang til at nå steder, som du normalt ikke ville kunne nå ind til.

Det er derfor også en overvejelse værd, at vurdere om du er villig til, at betale lidt flere penge, for at få en støvsuger med ekstra tilbehør, som kunne være handy for dig.

Tilbehøret gør det lettere for dig, at støvsuge tæpper og sofaer, samt komme ind imellem smalle områder.

Tilbehøret variere selvfølgelig alt efter, hvilken producent støvsugeren er lavet af og hvilken prisklasse den er i. Nogle producenter, har mere tilbehør tilgængeligt end andre.

#6 Støvbeholderens kapacitet

Med en ledningsfri støvsuger, vil du komme ud for at skulle tømme støvbeholderen oftere end de almindelige støvsugere med poser, da kapaciteten er meget mindre hos den ledningsfrie støvsuger.

Nogle støvsugere har større støvbeholdere end andre og det er derfor også værd at overveje en støvsuger med en større kapacitet af støvbeholder.

Støvbeholderne på vores ledningsfrie støvsuger kan rumme mellem 400 ml og 1 L. Hvilket gerne skulle kunne rumme støvsugningen fra to fulde opladninger.

Nogle støvsugere har smarte funktioner der gør, at du kan tømme beholderen uden, at skulle røre den fysisk. Det sker ved en enkelt knap, og beholderen dumper skidtet.

Det kan være værdifuldt for dig, hvis du har allergi overfor støv og vil helst ikke i fysisk kontakt med støvet.

#7 Har du pelsdyr?

Hvis du har pelsdyr, som fælder hår, så skal du måske overveje en ledningsfri støvsuger, som også er egnet til at suge pels fra dyret op.

Mange ledningsfrie støvsugere er specielt designet til at suge selv de mindste hår og partikler op, så der næsten ingen spor af dyret er.

Dette er især praktisk for dem, som er allergisk overfor husdyr med pels og har enten en kat eller hund, som fælder en masse hår på enten sofaen eller tøjet.

Med det rette tilbehør, så kan det let få håret af sofaen og tøjet uden, uden at efterlade andet skidt fra støvsugeren, på sofaen eller tøjet.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007