Linksys

Se her vores samlede udvalg af netværksløsning fra Linksys. Linksys tilbyder netværksswitches, wifi extenders, routere, og meget mere, til dit internet-setup.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Linksys

Linksys Atlas Pro 6 WiFi 6 Mesh Router System - 2pk
Linksys Atlas Pro 6 WiFi 6 Mesh Router System - 2pk
1845 DKK
Læg i kurv
Linksys Atlas Pro 6 WiFi 6 Mesh Router System - 2pk

Perfekt til at forbedre internettet i dit hjem
Kan forstærke signalet de steder der er dårligt signal

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 28. maj 2024

Linksys - Netværksenheder og udstyr i høj kvalitet

Hvis du har brug for en god router til at udbygge dit Wi-Fi netværk, så kan du finde et stort udvalg af forskellige netværksenheder og produkter hos Linksys.

Linksys har mere end 30 års erfaring med at bygge netværksenheder til både virksomheder og til brug i hjemmet.

Du kan finde en række forskellige modeller af routere og Wi-Fi systemer der kan hjælpe dig med at skabe forbindelse mellem dine enheder, så du kan have forbindelse uanset hvor du befinder dig i hjemmet eller på kontoret.

Med et netværkssystem fra Linksys, så er du sikker på at få et stabilt, hurtigt og sikkert netværk, som du kan forbinde alle dine Wi-Fi kompatible enheder til.

4 Produktserier fra Linksys

Linksys har et stort udvalg af produkter inden for netværksforbindelser, Wi-Fi og tilbehør dertil.

Vi giver derfor herunder et overblik over de forskellige produktserier, så du kan få en bedre forståelse af produkterne og kan vurdere hvilke der passer til dine behov.

#1 - Linksys Routere

Linksys har et stort udvalg af forskellige routere til brug i hjemmet eller på kontoret, hvor du gerne vil have en sikkert, stabilt og hurtigt netværkforbindelse mellem dine mange enheder.

Med en router fra Linksys kan du skabe en god forbindelse mellem dine computere, printere, TV og andre enheder, så du kan være sikker på at de alle har en solid forbindelse til internettet og hinanden.

Hvis du ikke har brug for et Wi-Fi netværk, så kan du få almindelige switch routere der skaber forbindelser gennem netværkskabler, der skal tilsluttes de pågældende enheder.

Det kan skabe en stor sikkerhed for f.eks. et kontor som ikke vil have at andre uvedkommende skal kunne få adgang til deres Wi-Fi, da du her kun kan få adgang via et fysisk netkabel.

Alt efter hvilket type kabel og router du bruger, så får du stadig en hurtigt og stabil forbindelse, da en fysisk forbindelse generelt har været anset som at være den mest stabile forbindelse muligt.

De mest almindelige routere du kan finde er routere med indbygget Wi-Fi så du kan forbinde dine enheder via den trådløse forbindelse.

Det gør det meget let for dig at skabe forbindelse til dine enheder rundt omkring i hjemmet, da du ikke behøver at trække kabler frem og tilbage for at skabe en direkte forbindelse til routeren.

Det betyder at du altid kan få adgang til dit netværk uanset hvor du befinder dig i hjemmet, så du kan bruge din tablet eller smartphone i stuen eller på værelset.

I mange tilfælde så kan du også sætte dine enheder til automatisk at forbinde sig til netværket når de er indenfor rækkevidde, så du ikke skal tænke på internetforbindelsen til smartphonen, når du kommer hjem.

Der findes routere med flere forskellige typer af Wi-Fi, hvor du hos Linksys bl.a. kan finde routere der gør brug af Wi-Fi 5 og 6 systemerne.

Den store forskel mellem Wi-Fi 5 og 6 er at Wi-Fi 6 har en mere stabil og hurtig Wi-Fi forbindelse, der samtidig er designet til at kunne fordele internetforbindelsen ligeligt ud på de forskellige enheder, så du får en optimal oplevelse når du bruger dem.

Ved ældre typer af Wi-Fi så kan det være et problem hvis du downloader en stor fil på computeren fordi, at det vil få forbindelsen til alle andre på netværket til at blive meget værre, så du næsten ikke kunne bruge internettet.

Med Wi-Fi 6, så bliver internettet fordelt mere optimalt, så selvom computeren står og downloader, så kan du stadig bruge din smartphone uden problemer.

Linksys er hele tiden på forkanten med udviklingen af routere til brug i arbejdsmiljøer og kontorer, samt hjemmet, og de udvikler konstant nye metoder og teknologier for at kunne skabe den bedst mulige forbindelse mellem dine enheder.

#2 - Linksys Mesh Wi-Fi System

Hvis du har en stor bolig, så kan det nogle gange være svært at finde en router med stor nok rækkevidde til at kunne få et godt og stabilt signal i hele boligen.

Så kan Linksys Mesh Wi-Fi system være en god investering, da dette system er beregnet til at kunne sprede dit Wi-Fi over et større område.

Dette system virker ved at du har flere enheder der arbejder sammen om at sprede forbindelsen, hvor du kan tilføje flere og flere enheder, jo større et område du skal dække.

Det kan f.eks. være godt på en stor arbejdsplads, der kan dække over et stort område eller flere etager, hvor der er mange ansatte der skal være koblet på konstant.

Så kan du opsætte Mesh netværket ved specifikke punkter rundt omkring, så hele virksomheden bliver dækket af netværket.

Denne teknologi er også designet til at du ikke mister hastighed uanset hvor langt du er fra internetstikket, og at det er så stabilt som muligt, så der ikke opstår problemer under den daglige arbejdsgang.

Med den tilhørende app, så kan du også let oprette et separat gæstenetværk, hvor du kan dele netværkskoden uden at kompromittere dit primære netværk.

En anden fordel du får ved at bruge Mesh Wi-Fi netværket er at det er et intelligent system, der lærer hvilke enheder der bruger meget internet i forhold til de andre, så systemet kan balancere internetforbindelsen mellem enhederne.

Du kan også selv prioriterer en bestemt enhed så du f.eks. kan fortsætte med at streame en film i stuen i høj kvalitet, på trods af at computeren står og downloader i baggrunden.

#3 - Linksys Wi-Fi Udvider

Hvis du gerne vil have udvidet din netværksdækning, så kan du også få Wi-Fi udvidere hos Linksys, der kan hjælpe dig med at få udvidet dit Wi-Fi i hjemmet.

En Wi-Fi udvider kan let og hurtigt installeres rundt omkring i dit hjem, så du kan slippe af med de små zoner, hvor der ikke er nogen netværksforbindelse,

Det sikre dig at hele hjemmet har fuldt adgang til netværket, så du f.eks ikke får problemer med at kunne få forbindelse til din smartphone eller SmartTV i stuen, selvom Wi-Fi´et er i den anden ende af boligen.

Linksys har et god udvalg af Wi-Fi extenders, så hvis du har brug for at få fuld dækning over hele boligen, så kan en WiFi repeater i god kvalitet være et godt køb hos Linksys.

#4 - Linksys Netværkstilbehør

Du kan også få en række forskelligt netværkstilbehør hos Linksys, så du kan være sikker på at kunne få adgang til netværket på dine enheder.

Hvis du f.eks. har en stationær computer der ikke har indbygget Wi-Fi, så kan det være svært at kunne tilslutte den med mindre du vil trække et langt kabel gennem boligen for at kunne nå.

Hos Linksys kan du få en USB Wireless adapter, som du kan tilslutte computeren for at den kan få forbindelse til netværket gennem den.

Det gør at selvom du stadig har nogle ældre computere på kontoret, så kan de stadig få adgang til dit trådløse netværk uden at skulle bruge en masse tid og energi på at trække kabler.

Leveringstid
0
0
Vælg alle
Type
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 14.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007