Zhiyun

Vi har et nøje udvalgt sortiment af Zhiyun her på siden. Zhiyun er anerkendt for at lave nogle utrolig gode stabilisatorer til kameraer, som gør dine optagelser perfekte.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Zhiyun

Zhiyun Smooth 5 Smart Phone stabilisator
Zhiyun Smooth 5 Smart Phone stabilisator
1359 DKK
Læg i kurv
Zhiyun Smooth 5 Smart Phone stabilisator

Med genopladeligt Lithium batteri
3-akset stabilisator

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 4. marts 2024

Zhiyun - Optag uden forstyrrelser

Zhiyun er et succesfuldt brand fra Kina der blev oprettet tilbage i 2015, og de har afdelinger i både Kina og USA.

Deres succes bygger på udvikling og produktion af smarte stabilisatorer der kan bruges til kameraer og smartphones.

Ejer du et kamera eller en smartphone og har planer om at tage flotte billeder og optagelser uden at du kommer til at ryste med det, så det bliver ufokuseret, så er det med at overveje produkter fra Zhiyun.

Med deres gode løsninger har du mulighed for at stille og rolige optagelser, også selvom du er i bevægelse, mens du filmer.

En af deres mange stabilisatorer kan nemlig holde et kamera i en bestemt position, så du kan undgå at billedet bliver sløret eller forstyrret på grund af pludselige bevægelser, hvis du fx får overbalance midt under optagelserne.

Du har en spændende mulighed for at finde de unikke løsninger fra Zhiyun på vores side, så du kan komme i gang med at lave stabile optagelser uden mislyde.

5 Produktserier Zhiyun er kendte for

Zhiyun er primært kendt for at lave forskellige stabilisatorer til kameraer og smartphones, og det er inddelt deres imponerende sortiment af diverse serier med fokus på at videreudvikle deres produkter med tiden.

Generelt består de mange stabilisatorer fra Zhiyun af stærke og holdbare materialer der kan lidt af hvert, hvis du vil lave dramatiske optagelser ude i naturen.

Vi kommer herunder ind på de produktserier der har været med til at forme Zhiyun som det store succes, de er blevet blandt forbrugere verden over.

#1 - Zhiyun CRANE

Zhiyun CRANE-serie er hovedsageligt designet til de spejlløse kameraer som fx dem fra Sony og Panasonic.

Det kan være den helt ideelle løsning til enhver der ønsker at kaste sig ud i at lave uafhængige filmproduktioner der ikke kræver de store omkostninger som en stor filmproduktion ville gøre.

En Zhiyun CRANE stabilisator til kameraer kan være godt at bruge til at lave små videoer som til fx bryllupper eller rejser.

En Zhiyun CRANE stabilisator giver dig mulighed for at udføre rotation på 360 grader, uden at du bliver mødt med begrænsninger.

Du kan justere dit kamera på Zhiyun CRANE stabilisatoren, så du kan være sikker på at få en total stabil kameraperformance uden slinger i valsen.

En Zhiyun CRANE stabilisator giver dig altså for at få nogle alternative vinkler der kan være med til at give dine videoer en anderledes æstetik.

En Zhiyun CRANE stabilisator kan fås med en eller to håndtage som er med et godt greb og som du har holde på i mange timer, uden at din hånd bliver øm.

Du kan styre dit kamera på en Zhiyun CRANE stabilisator enten via styreknapper der sidder på den eller via Zhiyun CRANE-appen som du forbinder med din smartphone via Bluetooth.

#2 - Zhiyun WEEBILL

En Zhiyun WEEBILL stabilisator er konstrueret af mange dele, men har alligevel et simpelt design.

WEEBILL-serien kører på Zhiyun-brandets filosofi om at lave deres produkter på den simple men samtidig også på den sofistikerede måde.

Zhiyun WEEBILL stabilisatoren er komplet med indbygget motor der er med til at gøre det muligt at lave stabile optagelser.

En Zhiyun WEEBILL stabilisator kan faktisk bruges til at lave den slags optagelser, du sikkert har været vant til at se på diverse tv- og filmproduktioner.

En af de mange gode ting ved en Zhiyun WEEBILL stabilisator er, at den ikke vejer så meget som man skulle tro, hvilket kan give dig afdeling til at foretage dig fleksible optagelser, uden at du bliver træt i hånden af at løfte den.

Der sidder ofte en god solid håndtag på en Zhiyun WEEBILL stabilisator, som kan gøre det nemmere for at styre optagelserne.

Der er indbygget mikrofon og lys i en Zhiyun WEEBILL stabilisator, så du slipper for at skulle tænke på noget udstyr til lys og lyd, når der skal filmes.

Der er også mulighed for at rotere kameraet på en Zhiyun WEEBILL stabilisator, så du kan skabe de dynamiske vinkler som du ønsker til dine videoer.

#3 - Zhiyun SMOOTH

Zhiyun har udviklet stabilisatorer der egner til at bruge sammen med smartphones, som hvis du fx er influencer kan lave flotte videoer til dine følgere, der også samtidigt er med et stabilt billede der udtrykker professionalisme.

Zhiyun har samlet alle deres smartphone-stabilisatorer i en serie med navnet SMOOTH, og det er med til at understrege de spændende muligheder der kommer af at bruge en af deres produkter fra serien.

En Zhiyun SMOOTH smartphone-stabilisator er fremstillet i et letvægts aluminium design og er meget kompakt der gør det meget nemt for dig at have den på farten eller i din taske, når du er på udflugt.

Mange af smartphone-stabilisatorer fra Zhiyun SMOOTH er med en tilhørende bæretaske til både den og alt det medfølgende udstyr.

Fælles for alle Zhiyun SMOOTH smartphone-stabilisatorer er at de har et praktisk kontrolpanel som er med til at gøre betjening af den nemmere på afstand.

Den har også en særlig funktionsknap som gør det nemt og hurtigt for dig at skifte fra vertikal til horisontal filmning på et splitsekund.

En Zhiyun SMOOTH smartphone-stabilisator er med et indbygget genopladeligt batteri som du kan lade op med det tilhørende USB-kabel.

Zhiyun har udviklet deres egen brugervenlige app Zhiyun Zy Cami helt specielt til deres SMOOTH-serie der tilbyder en række af professionelle funktioner.

Du kan også bruge appen til at redigere i de billeder og videoer, du måtte lave med din smartphone.

#4 - Zhiyun FIVERAY

Zhiyun laver også light sticks som bruges til at lave belysningen til dine optagelser, uanset om du bruger produkter fra deres serier CRANE eller SMOOTH.

Light sticks fra Zhiyun tilhører deres egen serie med navnet FIVERAY.

En Zhiyun FIVERAY light stick kombinerer både smart teknologi sammen med stor fleksibilitet.

Den er i en kompakt størrelse som kun kræver en hånd at holde, og den er tilmed en skrueknap så du kan justere lysstyrken på den, så dig og dit hold kan få lavet den rette belysning, inden optagelserne begynder.

En Zhiyun FIVERAY light stick er også med et tilhørende stativ, så du kan placere det et bestemt sted, så den kan kaste god lys fra sig.

En Zhiyun FIVERAY light stick er også med en indbygget ventilator, så den holder sig selv kølig, så den ikke bliver for varm.

#5 - Zhiyun tilbehør

Zhiyun laver forskelligt tilbehør til deres produktserier, så når du først har købt en af deres produkter, så har du en god chance for at finde det rette tilbehør der måtte passe til produktet.

Her er eksempler på det tilbehør der findes fra Zhiyun:

  • Monteringsplade til kamera
  • Mini tripod
  • Opbevaringstaske
  • Batterioplader
  • Opladningskabler

Leveringstid
0
0
Vælg alle
Type
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007