Deltaco Smart Home

Deltaco Smart Home dækker over en masse smarte enheder, som kan bruges i hjemmet. Kæmpe udvalg af alverdens enheder som fx lyspærer, kontakter, som kan styres via WiFi & app.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Deltaco Smart Home

Wi-Fi LED lyskæde udendørs - 5m (40 LED) Farve - Deltaco
1 Anmeldelser
Wi-Fi LED lyskæde udendørs - 5m (40 LED) Farve - Deltaco
1 Anmeldelser

Timerfunktion og planlægning med app
8 forprogrammerede belysningstilstande

Læs mere På lager
Deltaco Smart WiFi Lyskæde 10m (80LED) RGB
Deltaco Smart WiFi Lyskæde 10m (80LED) RGB

Med 8 forprogrammerede lysindstillinger
Komaptibel med stemmestyring

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 30. maj 2024

3 smarte enheder fra Deltaco Smart Home

Her på siden finder du vores udvalg af Deltaco Smart Home-produkter.

Mange søger efter komfort på både arbejdspladsen, restauranter og caféer, og på telefonen, men hvorfor ikke også i hjemmet?

Deltaco Smart Home-produkter og enheder tilbyder dig både komfort, sikkerhed, og kontrol, og kan endda hjælpe dig med at spare flere penge på dit energiforbrug.

Samtidigt kan mange af Deltacos Smart Home-enheder også være med til at gøre det mere simpelt for dig at kunne styre dem ved hjælp af en gratis app du kan downloade på din smartphone.

Henover den app kan du samle alle dine Deltaco Smart Home-enheder, og indstille både rutiner, tænde og slukke for enhederne, tilpasse dem efter dine behov, og meget mere.

Men hvad er det eksempelvis for nogle enheder du kan få?

#1 - Deltaco Smart Home Enheder til sikkerhed

Når du kigger på sikkerhed til dit hjem, såsom kameraer, bevægelsessensorer og alarmer, er det vigtigt at du overvejer hvor meget plads du har, og samtidigt også hvad dit budget ligger på.

Eksempelvis Deltaco Smart Home Smart-kameraer, såsom babymonitorer og sikkerhedskameraer, kan forbindes til internettet gennem dit hjems WiFi, og du kan dermed nemt overvåge en live optagelse, modtage alarmer og notifikationer, og optage video, selv når du er væk fra dit hjem.

Det er dog essentielt at dine kameraer er sat op via internettet, for at kunne virke hensigtsmæssigt, og derfor er det vigtigt at du sørger for at beskytte dig selv.

Mange af Deltacos smart-kameraer kommer med et kodeord, som du kan ændre til et sikkert kodeord, du kan skrive ned og/eller huske på, og du kan også ofte ændre dit kodeord, hvis det bliver nødvendigt for dig.

Det anbefales generelt at du ændrer dit kodeord årligt, for optimal sikkerhed, men hvis du også sørger for at opdatere dit smart-kamera regelmæssigt (det kan ofte sættes til at blive gjort automatisk), vil det typisk kunne øge din sikkerhed.

Dermed får du også adgang til nye tilgængelige features.

#2 - Deltaco Smart Home-dørklokker med video

Er du bekymret for ubudne gæster, eller vil du bare gerne vide hvem der står uden for døren, før du åbner?

Deltaco Smart Home kan tilbyde dig dørklokker med video, der kan sende en live feed til din smartphone og tablet, i nogle tilfælde også dit smartwatch, når der bliver ringet på din dørklokke, så du nemt kan holde øje med hvem der ringer på døren.

Du kan også, hvis du finder det nødvendigt, få varianter af disse dørklokker som også fungerer som en intercom; dette kan være utrolig hjælpsomt hvis du eksempelvis har svært ved at komme hurtigt til døren.

Der er også mange af Deltaco Smart Homes video-dørklokker, der kan fortælle dig, om du har fået leveret en pakke, så du nemt kan holde øje med om din fødselsdagsgave, julegave, eller bare en pakke selvforkælelse er ankommet.

#3 - Deltaco Smart Home Stikkontakter

Et alternativ til intelligent belysning, er intelligente stikkontakter; det er dog nødvendigt at huske på, at de ofte ikke er lige så nemme at installere.

Det kan dog kræve at du har en vis viden indenfor fagområdet, men det kan ofte være billigere end at skulle erstatte en masse lyspærer.

Det fleste har oplevet at have travlt i hverdagen og risikeret at glemme selv de mest basale ting, hvilket først går op for dig, når du er på arbejdspladsen.

Ved at lave en smart investering, kan du spare dig selv en del bekymringer, og få nogle af Deltaco Smart Homes smart-kontakter i hjemmet.

Der findes mange forskellige varianter af smart-kontakter, og det kommer derfor meget an på hvad du selv har lyst til; om du vil have en dimmer switch eller ej, om du vil have en fjernbetjening at bruge eller om du foretrækker noget andet.

Der er mange ting i hjemmet du kan styre med smart-kontakter, såsom forbruget af lyset i hjemmet, om du vil tænde eller slukke lyset, dæmpe det i stedet, foretage et skift af hvidbalancen eller af farverne, eller blot skifte mellem forprogrammerede scener.

Du kan også installere dine rutiner via en app, så lyset kan være tændt til når du kommer hjem, slukke når du skal i seng, eller automatisk justere sig selv i løbet af dagen.

Du kan også sørge for at dine Deltaco Smart Home-kontakter hjælper dig med at få en blid morgenvækning i form af at langsomt begynde at tænde for lyset.

Mange af Deltaco Smart Home-kontakterne kræver ikke en Gateway eller Bridge for at kunne fungere, og du kan derfor trygt købe nogle Smart-kontakter, der kan hjælpe med at styre dine enheder på hjemmefronten.

Derfor vælger mange Deltaco Smart Home

Dit hjem er en vigtig del af livet, og der du kommer til at tilbringe en stor del af dit liv, så hvorfor ikke tilpasse dit hjem til dine behov?

Forestil dig eksempelvis friskbrygget kaffe, når du har brug for det, tilpasselig belysning med blot et tryk på en knap, og en kontrollerbar overvågning direkte tilgængeligt på din telefon.

Et smart hjem er ikke kun praktisk, men bidrager også til en mere intuitiv hverdag, og hjælper dig med at effektivisere din energi samt øge sikkerheden.

Deltaco er en virksomhed, der har gjort hvad de kunne for at cementere sig fast på toppen, og der er også mange som nyder både deres brugervenlige og intuitive produkter, og også hvad de står for.

Deltaco Smart Home mener at alle skal have muligheden for at kunne nyde godt af komfort og den nemhed der følger med smart-teknologi.

Derfor gør virksomheden hvad de kan for at skabe brugervenlige og tilgængelige alternativer til de forbrugere der søger et billigere alternativ til de mærkevarer der findes.

Siden hovedvirksomheden blev grundlagt i 1991, har Deltaco altid gjort hvad de kunne for at skabe omhyggeligt producerede og tilgængelige enheder til deres kunder, og Deltaco Smart Home er ingen undtagelse.

Her får du smart-enheder indenfor både belysning, sikkerhed, til privat derhjemme og til kontoret, enheder der tillader dig at styre temperaturen, og meget andet.

Deltaco Smart Home-enhederne behøver ikke at erstatte dine allerede købte smart-enheder, men kan derimod supplere og komplementere dem, da mange af Deltacos Smart Home enheder er kompatible med Amazons Alexa, Google Home og Apple HomeKit, og kan stemmestyres meget lig de andre varianter.

Deltaco Smart Homes historie

Deltaco koncernen har specialiseret sig indenfor import og videresalg af computer tilbehør, GPS, overvågning og lignende til brancherelaterede kunder og B2B.

Hovedfirmaet startede i Sverige i 1991, og er nu repræsenteret i hele Norden med over cirka 150 medarbejdere, og salgskontoret blev opstartet i Danmark i 1999.

Deltaco har flere tusinde artikler i varekartoteket med en løbende tilpasning til det kontinuerligt forandrende marked.

Sortimentet består kun af produkter, der lever op til internationale certificeringer og standarder, og virksomheden efterstræber desuden at RoHS (Reduction of Hazardous Substances) certificerer alle varerne, og lever samtidigt også op til WEEE direktivet.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Select all
Leveringstid
0
0
0
0
Select all
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007