Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

VTech

VTech er kendte især for deres legetøj til læring for børn og unge. Deres enheder er brugervenlige og sikre at bruge for de helt små.

Filtrér
Sortering

Læs mere om VTech

VTech Kidizoom Print Cam Digitalt kamera (m/printer) Rød
VTech Kidizoom Print Cam Digitalt kamera (m/printer) Rød

Kamera med indbygget termisk printer
Egnet til børn fra 3 år og opefter

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 2. august 2024
VTech Kidi Walkie Talkie til børn 2-pack (200 meter) Blå/gul
1 Anmeldelser
VTech Kidi Walkie Talkie til børn 2-pack (200 meter) Blå/gul
1 Anmeldelser

Flere funktioner
Anbefalet alder 5-12 år

Læs mere Fjernlager
Levering: 6-10 hverdage
Senest 8. august 2024
VTech Kidizoom Print Cam Refill kit (Papir+Klistermærker)
VTech Kidizoom Print Cam Refill kit (Papir+Klistermærker)

Refill kit med papir og klistermærker
Få endnu mere ud af dit kamera

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 2. august 2024

Historien om VTech

VTech blev grundlagt i 1976 i Hong Kong under navnet “Video Technology Limited” og i 1991 blev virksomheden omdøbt til VTech.

Til at begynde med producerede VTech videospil og i 1977 producerede virksomheden sin første TV spilkonsol og da det primært var forbrugere i Europa og Nordamerika der havde råd til maskinen, var disse de primære markeder.

I starten af 1980’erne begyndte VTech at producere en hel serie af videospil, som tog udgangspunkt i indlæring.

Herefter tog udviklingen fart og virksomheden udviklede en række elektroniske produkter, som blandt andet omfattede:

  • PC’er
  • IBM og Apple kompatible computere
  • Telefoner
  • Trådløse headsets
  • og meget mere

I dag er VTechs primære produktt telefoner til både private og virksomheder, lærings software og legetøj, samt kontraktproduktion af elektroniske produkter for virksomheder.  

VTech - kendt for indlæringslegetøj

I Danmark er VTech især kendt for deres konsol spil og legetøj, som er beregnet til de helt små børn fra 2 år og op til teenagealderen.

Du kan måske huske den lille lyserøde, eller gul/lilla konsol, med Disney spil, som mange børn havde for nogle år siden, eller måske den talende bamse som mange ønskede sig i dåbsgave til deres barn.

Produkterne som VTech er kendt for her i Danmark, hjælper til at udvikle børns tale, motorik og koncentration, og produkterne har vundet et hav af priser verden over for blandt andet bedste legetøj.

Der findes stadig mange produkter til børn fra VTech på det danske marked og det er stadig produkter med udgangspunkt i indlæring og udvikling.

5 gode grunde til at vælge VTech

VTech producerer alt fra gåvogne til musiklegetøj og læringssoftware til PC, og deres mange anerkendelser og priser fra hele verden taler deres tydelige sprog.

Der er derfor rigtig mange gode grunde til at vælge produkter fra VTech, og herunder finder du 5 af dem, som vi mener er de vigtigste.

#1 - Mange års erfaring og udvikling

VTech har siden 1980 fremstillet legetøj og produkter der understøtter børns indlæring og udvikling, samtidig med udvikling af både computere og telefoner.

De har derfor mange års erfaring i at udvikle brugbare og effektive produkter, og har i mange år brugt teknologierne fra computere til at fremstille endnu bedre legetøj.

Med over 30.000 ansatte i virksomheden som helhed heraf et stort antal udviklere, arbejder VTech målrettet efter deres målsætning om at gøre indlæring sjovt.

De mange års erfaring og udvikling har givet udslag i mere end 100 nye produktlanceringer hvert år og mere end 60 millioner produkter solgt inden for elektronisk legetøj i 2021.

#2 - Kendt for kvalitet

VTech er kendt for deres høje kvalitet og design, som skiller sig ud på markedet, produkterne går ofte i arv mellem søskende og er utrolig holdbare.

Selv de ældre V-smile konsoller kan stadig findes brugt, hvor forbrugere sælger dem, fuldt velfungerende på trods af at de har været brugt til flere børn.

Det er virkelig robuste produkter og selv om der hele tiden kommer nye til, så går de ældre produkter ikke af mode eller bliver ødelagte.

Alt VTech legetøj er gennemtestet og godkendt til børns leg, og langt det meste kan sagtens komme med i haven og blive brugt, uden at tage skade af det.

Legetøjet kan oftest sagtens klare at blive tabt, trådt på eller væltet, uden at det går i stykker, og det er jo hvad der sker, når små børn skal lege. 

#3 - Udvikling og læring

VTech er kendt for deres interaktive legetøj til især mindre børn, som gør læring sjovt, så barnet ikke opdager at de lærer en masse samtidig med de leger.

Legetøjet stimulerer børnenes sanser og kan gøre det nysgerrigt på at lære, og det fastholder barnets koncentration med både lys og lyde.

Når barnets sanser bliver aktiveret på et tidligt stadie kan det gavne barnet i udviklingsprocessen og gør det lettere for barnet at modtage læring  senere i livet, samtidig træner meget af legetøjet finmotorikken, så barnet får lettere ved motorikken.

VTech har med udviklingen af produkterne altid haft for øje at gøre indlæring og udvikling sjovt og spændende, og med udgangspunkt i at jo før barnet lærer, jo lettere bliver skole og uddannelse.

Udviklingen og læringen stopper ikke fordi barnet bliver lidt ældre, for der findes utallige produkter til forskellige udviklingstrin, så barnet hele tiden udfordres og holdes koncentreret. 

Dette er bare en af grundene til at VTech er en af verdens største producenter af elektronisk indlæringslegetøj.

Virksomheden har også udviklet software der hjælper børn, der har svært ved at læse eller regne, med at blive bedre, ved hjælp af computerprogrammer.

#4 - Til de mindste og de lidt større børn

VTech fremstiller legetøj og produkter til både de helt små babyer, som har brug for et blødt interaktivt legetøj til de lidt større børn, som gerne vil have mere teknologi.

Så legen med VTech stopper ikke fordi barnet bliver ældre, legetøjet følge med til barnets udvikling og Vtech er enestående i forhold til at skabe sjovt, fremmende og udviklende legetøj, som har en positiv indvirkning på barnets udvikling op til ca. 10 års alderen. 

Sammenhængen mellem årsag og virkning som barnet får indlært fra de helt tidlige år, følger dem ind i teenageårene og kan gøre det lettere for barnet at forstå sammenhængen mellem forskellige ting. 

For de lidt større børn findes der blandt andet kameraer, der kommer komplet med skærm og printer, animerede baggrunde og andet teknologi, hvor der for de yngste ofte er knapper, låger, der kan åbnes og ting der blinker. 

#5 - Fokus på miljø og socialt ansvar

VTech arbejder målrettet med at minimere deres indvirkning på miljøet og klimaet, og har udarbejdet strenge krav som både de selv og hele virksomhedens værdikæde skal leve op til. 

Virksomheden benytter sikre og bæredygtige produkter i produktionen og øger hvert år andelen af virksomhedens strømforbrug der kommer fra vind og solenergi.

Derudover investeres der meget store summer i udvikling af skoler i udsatte områder rundt omkring i verden, og virksomheden samarbejder med en række velgørenhedsorganisationer, om at forbedre lærings mulighederne for unge mennesker, ved at skabe inspirerende miljøer og en sund innovations ånd.

Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007