BuddyPhones

Her finder du et stort udvalg af produkter fra BuddyPhones. BuddyPhones udvikler høretelefoner, headsets og tilbehør hertil, designet specifikt til børn. Deres smukke designs passer perfekt til mange børns smag, og til deres generelle indretning.

Læs mere om BuddyPhones

  BuddyPhones hovedtelefoner - Skræddersyet til børn

  BuddyPhones producerer hovedsageligt hovedtelefoner, som er skræddersyet til børn.

  Hovedtelefonerne fra BuddyPhones fås i flere varianter, som hver især har spændende designs, farver og motiver målrettet til børn.

  BuddyPhones er skræddersyet til børn, ikke bare når det handler om størrelsen, men også i forhold til sikkerhed, brugervenlighed og holdbarhed.

  BuddyPhones er en del af virksomheden Onanoff, som er en Islandsk virksomhed, der har eksisteret siden 2014 og ejes og ledes af Petur Garôarsson, som til stadighed søger inspiration i sine nordiske rødder og samtidig fra det urbane miljø i Hong Kong, hvor han bor i dag.

  BuddyPhones har vundet utallige priser for både kvalitet og for udviklingen af særlige høretelefoner til børn, som ikke bare giver en fantastisk lyd, men som også tilbyder en række egenskaber og sikkerheds funktionaliteter, som beskytter børns hørelse og opfordrer til socialt samvær.

  BuddyPhones - kendt for kvalitet og sikkerhed

  BuddyPhones er især kendt for den høje kvalitet og store sikkerhed, som produkterne tilbyder, og det er især konceptet “Safe Audio” som er særlig kendt.

  Safe Audio er en teknologi der beskytter børns hørelse, ved at sætte en begrænsning på volumen, som hovedtelefonerne kan levere.

  Hovedtelefonerne er fremstillet i robuste materialer, så enhederne kan klare og holde til den, til tider hårdhændede behandling, som børn kan udsætte enhederne for og som normale hovedtelefoner må give op overfor.

  BuddyPhones tester hovedtelefonerne grundigt og her udsættes enhederne for både vrid, kast og pres, som simulerer de ting, som enhederne kan udsættes for i dagligdagen.

  Den høje kvalitet som BuddyPhones er produceret i, er opnået uden brug af BPA og Phthalater og dermed udsættes børnene ikke for skadelig plastik, som kan forårsage sygdomme eller eksem.

  BuddyPhones overstiger de krav og standarder der er sat for forskellige godkendelser, som for eksempel TÜV, ROHS, REACH og andre testlaboratorier, og er således certificeret CE.

  8 Funktioner BuddyPhones er særlig kendt for

  BuddyPhones er kendt af mange børnefamilier for både den høje kvalitet i materialer og en lang holdbarhed, men derudover er mærket også kendt for en række specifikke funktioner, som er tilpasset børn.

  #1 - BuddyPhones i forskellige størrelser

  BuddyPhones kan fås til alle aldre og produceres i flere forskellige størrelser til både små hoveder og større hoveder.

  Der findes ialt 3 størrelser af BuddyPhones, som passer til forskellige aldersgrupper af børn, men funktionerne og mange af egenskaberne går igen, uanset hvilken størrelse du vælger.

  Størrelserne til de lidt ældre børn er ofte lidt anderledes og mere stilrene i designet og minder mere om en lidt mindre udgave af de hovedtelefoner vi kender fra modeller til voksne.

  De mindre størrelser af BuddyPhones kan tilpasses med for eksempel klistermærker, der kan udskiftes, så hovedtelefonerne passer til barnet.

  Denne mulighed for tilpasning er der ikke til de lidt ældre børn, hvor ønsket oftere er ensfarvede og lidt neutrale farver.

  #2 - BuddyPhones Safe Audio

  Safe Audio fra BuddyPhones er en af de funktionaliteter som mærket er absolut mest kendt for, da det hjælper til at beskytte dit barns hørelse mod høje lyde.

  Safe Audio sætter en begrænsning for lydstyrken på 85 dB, hvilket er den anbefalede maksimale volumen for børn, anbefalet af WHO.

  Denne sikkerhed er indbygget i alle hovedtelefoner fra BuddyPhones og kan ikke frakobles, da undersøgelser har vist at børn ofte får varige hørenedsættelser, når de lytter til musik, snakker eller spiller, ved for høj volumen over længere tid.

  Med BuddyPhones kan du altså trygt lade dit barn bruge hovedtelefonerne i længere tid, uden at behøve at frygte for hørelsen.

  #3 - BuddyPhones flere brugere af en enhed

  BuddyPhones har en helt særlig egenskab, der betyder at der kan tilsluttes 4 hovedtelefoner til en enkelt enhed.

  Dette betyder at fire børn med BuddyPhones kan lytte til den samme enhed og dermed dele oplevelsen og det sociale samvær, ved spil eller musik.

  Funktionen virker ved at det første headset forbindes med et kabel til enheden og derefter kobles de andre headsets trådløst på det kablede headset.

  #4 - BuddyPhones med lang holdbarhed

  BuddyPhones er kendt for enhedernes holdbarhed som er helt i særklasse, til dels på grund af de materialer som er brugt i fremstillingen af hovedtelefonerne.

  Materialerne er fleksible og i meget høj kvalitet, og selv om barnet kaster, vrider eller sætter sig på hovedtelefonerne, kan designet og materialerne holde til det.

  Også teknikken inde i hovedtelefonerne er særlig robust, derfor påvirkes mikrofoner og højttalere heller ikke af slag eller tab.

  Derfor kan produkterne bruges i mange år også af mindre børn.

  #5 - BuddyPhones med aftagelig mikrofon

  BuddyPhones fås i varianter, med og uden mikrofon, men også i varianter, hvor mikrofonen kan tages af eller sættes på alt efter behov.

  Den aftagelige mikrofon giver en super god fleksibilitet og leverer samtidig en rigtig god lyd, der betyder at hovedtelefonerne både kan bruges til skole- eller opgave brug, samt til spil og musik.

  Derudover kan du indstille forskellige modes både i forhold til tale og lytning.

  #6 - BuddyPhones i vandtæt design

  BuddyPhones fås i lækre designs, der er varieret alt efter hvilken aldersgruppe hovedtelefoneren skal bruges til.

  Der findes også varianter med et vandtæt design med en  IP67 klassificering, som betyder at hovedtelefonerne er vandtætte for spild og stænk.

  Det betyder at hvis du har et mindre barn, så behøver du ikke bekymre dig, hvis der bliver spildt saftevand eller vand udover hovedtelefonerne fra BuddyPhones, for det vandtætte design holder vandet ude.

  #7 - BuddyPhones med Noise cancelling

  Langt de fleste varianter af BuddyPhones har funktionen, der kaldes Noise Cancelling, der blokerer for eller dæmper udefrakommende støj og lyde.

  Denne funktion kan være særdeles effektiv, hvis barnet skal koncentrere sig og fokusere på en opgave, da de på denne måde kan lukke sig inde i en form for boble, hvor de ikke så let forstyrres af det der foregår omkring dem.

  Derfor er disse hovedtelefoner ofte brugt i skoler og daginstitutioner med meget larm, så børnene har mulighed for at kunne lukke af.

  #8 - Allergivenlige BuddyPhones

  Hørebøfferne på BuddyPhones er fremstillet i allergivenlige materialer, hvilket betyder at de dele der sidder tæt til barnets hud, ofte i længere tid ad gangen, er allergivenlige.

  Derfor er BuddyPhones klassificeret som anti-allergiske og det betyder at det er sikkert for børn med sensitiv hud at bruge hovedtelefonerne, og at det er let at rengøre hørebøfferne.

  Børn der har en sensitiv hud kan ofte opleve kløe eller eksem omkring ørene som følge af brug af normale hovedtelefoner, med for eksempel stof eller andre materialer om hørebøfferne.

  BuddyPhones hørebøffer er betrukket med et anti-allergisk syntetisk læder materiale, som er yderst let at tørre af og rengøre, og dermed sikkert for børnene at bruge.


   

   

  Betalingskort

   

   

   

  Samlet score: 4.7 af 5

  avXperten
  MenuKontaktKurvSøg
  Vi sender pakken i dag
  Bestil inden kl. 20.30
  Robotstyrede priser
  Sikrer dig en god pris
  60 dages returret
  Vi hjælper altid
  E-mærket
  Godkendt siden 2007