Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Helo by Strong

Siden her viser et udvalg af produkter fra Helo by Strong. Helo er en serie af IOT løsninger, som gør hjemmet lidt smartere. Få eksempelvis smarte overvågningskameraer, stikkontakter og meget mere fra Helo by Strong.

Læs mere om Helo by Strong

3 smarte enheder fra Helo by Strong

I dag opererer Helo by Strong i mere end 45 lande globalt og tilbyder sin teknologiske knowhow til både private virksomheder og offentligheden, med kvalitet altid i højsædet.

Som et resultat er de blevet en af de førende leverandører og distributører af set-top-bokse i Europa med et dedikeret distributions- og logistiknetværk, understøttet af fremragende eftersalgsservice og hjælpsomme callcentre.

Helo by Strong er en stor spiller inden for fem kerneforretnings-sektorer: set-top-bokse, fjernsyn, netværksprodukter, tilbehør og smarte produkter.

#1 - Helo by Strong udendørs overvågningskamera

Helo by Strongs udendørs overvågningskameraer er strømdrevne kameraer med 1080p opløsning, og du får fuld HD med en trådløs forbindelse ved hjælp af Wi-Fi.

Helo by Strong udendørs overvågningskameraer er også udstyret med 100 graders vinkel objektiv, og kan dermed vise både dit hus og dets omgivelser frem i al slags vejr, da de også er vandtætte, støvtætte og tåler sol, varme og kulde.

De er også udstyret med både bevægelsessensor og sort/hvid nattesyn.

Overvågningskameraerne er også udstyret med højttalere og mikrofoner, så du kan lytte til og/eller tale med folk ved kameraet.

Kameraets billedhastighed er 15 fps (billeder pr. sekund).

Nem at installere og bruge, du kan se, lytte, tale og fjernstyre dit hjem med Helo by Strong-appen.

For at gøre det endnu nemmere, kommer Helo by Strong udendørs overvågningskameraer med et vægbeslag, som du nemt kan hænge op og justere.

#2 - Helo by Strong overvågningskits

Helo by Strong tilbyder også større kits, hvor du får alt hvad du har brug for, for at kunne få et ordentligt overvågningssystem installeret.

  • 2 kameraer
  • Én basestation
  • Magnetiske beslag
  • Strømforsyning til basestationen
  • USB oplader til trådløse kameraer
  • Ethernet kabler
  • Indendørs og udendørs brug
  • IP65-klassificering

Helo by Strong overvågningskameraer og basis sikkerhedssystem er startpakken til dig, der vil sikre dit hjem.

Selvom du får to kameraer med, kan det godt være at du ønsker at udvide dit setup, og derfor kan du nemt købe ekstra kameraer, og tilføje dem.

Kameraerne er i fuld HD 1920 x 1080p opløsning og har nattesyn i sort/hvid.

De har også bevægelsessensorer og er udstyret med både mikrofon og højttalere, så du både kan høre, hvad der foregår, samt tale med folk ved kameraet.

Helo by Strong overvågningskameraer og basis sikkerhedssystem er velegnet til både indendørs og udendørs brug, da de er vandtæt, og tåler både sol, varme og kulde.

De har også en synsvinkel på 130 grader i bredden og 110 grader i højden.

Helo by Strong overvågningskameraer og basis sikkerhedssystem er lavet med et genopladeligt batteri, med en god og lang levetid; på én opladning er der cirka 6 måneders levetid.

#3 - Indendørs kamera med bevægelsessensor og nattesyn.

Helo by Strong indendørs kameraer har både tilt og panorering for bedre overvågning i hele dit hjem.

Du får kameraer med HD opløsning og bevægelsessensor, samt nattesyn.

Helo by Strong indendørs kameraer er roterende kameraer med vippefunktion; kameraerne kan rotere 355 grader og kan vippe 90 grader.

Kameraerne tilsluttes et stik med de medfølgende strømadaptere og Micro USB-kabel.

Helo by Strong indendørs kameraer filmer i 1080p opløsning og er udstyret med en bevægelsessensor, og når bevægelsessensoren er aktiveret, kan du se, hvad der foregår i hjemmet på din telefon.

De har også både nattesyn i sort og hvid og en lyssensor, og er desuden udstyret med højttaler og mikrofon, så du kan tale gennem kameraet.

Derfor vælger mange Helo By Strong

Helo By Strong´s primære mål har altid været at berige deres slutbrugeres oplevelse ved at give dem mulighed for at nyde programmering og indhold leveret via højtydende stærke set-top-bokse.

Men i de senere år har de udvidet deres produktsortiment, så indhold nu også kan vises på avancerede TV´er fra samme brand, samt streames via computere, tablets, smartphones og mere, takket være deres seneste udvalg af Wi-Fi og Powerline netværksløsninger.

Helo by Strong, der har været opmærksom på, hvordan samfundet ændrer den måde, det kommunikerer på, bygger nu på sin ekspertise i forbindelse med tilslutning ved at udvide til den nye Internet Of Things-kategori (IoT).

Dette har allerede set lanceringen af en mangfoldig, ny serie af produkter såsom sikkerhedskameraer og smarte stik, med mere at følge.

Uanset hvad deres specifikke formål er, er alle brandets produkter designet og konstrueret med det samme grundlæggende mål; at levere livsforbedrende fordele til deres slutbrugere, opnået via enkle, pålidelige og effektive teknologiløsninger.

Vision

Bevidst om forbrugsændringer og kundernes behov, er virksomheden overbevist om, at deres brand bringer mening på markedet.

Hos virksomheden håber de på endda at se ethvert hjem i stand til at lave det meste af teknologisk komfort.

De forudser voksende behov for tilslutning takket være vores produktsortiment.

Helo by Strong leverer en enkel, pålidelig og overkommelig løsning

Mission

Helo by Strong tilbyder effektive produkter og tjenester, samt højtydende og pålidelig teknologi til deres distributører, hvilket gør dem i stand til at tilbyde til deres kunder en bred vifte af teknologiske løsninger, der er overkommelige, enkle og effektive.

De tilbyder al den teknologiske komfort deres kunder længes efter, og slutbrugertilfredshed.

Ambition

Ambition styrker virksomhedens engagement i at være en storspiller i teknologisk udstyr til husholdningen med det geniale værdiforslag til at bringe forbindelse til alle hjem.

Produktudvikling, kvalitet, markedsføring, forsyning, logistik, salg, kundeservice: virksomheden møder alle markedsudfordringer for at kunne levere deres kunder med overkommelige og kvalitetsprodukter.

Helhed

Helo by Strong placerer mennesker i hjertet af deres daglige forretning.

Brandet søger at styrke sammenholdet ved konstant at lytte til og søge feedback fra alle deres kunder og investorer.

Virksomheden mener at de opnår respekt og integritet ved at holde deres ord og være ærlige i deres omgang.

Ansvarlighed sætter dem nemlig i stand til at opbygge varige relationer baseret på tillid, ikke kun med kolleger, men også med kunder og distributører.

Forbedring af helhed styrker dette bånd.

Ydeevne

Helo by Strong evaluerer deres præstationer ud fra den tilfredshed, som de giver både deres kunder og kolleger.

Dette mål er hjørnestenen i Helo by Strong´s forretning: det er det, der gør det muligt for dem at tiltrække de mest kompetente talenter, sikrer, at de tilbyder de rimeligste priser, garanterer, at de overholder forpligtelserne og i sidste ende driver dem til at skabe produkter, der leverer længerevarende tilfredshed.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007