Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Dahua

Dahua tilbyder en række smarte løsninger til hjemmet og arbejdspladsen, heriblandt enheder som overvågningskameraer, dørtelefoner, alarmer og meget mere.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Dahua

Dahua Samleboks vandtæt (124x41mm) Hvid
Dahua Samleboks vandtæt (124x41mm) Hvid

Features: Maks belastning på 0,35 kg
Features: Vandtæt

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 26. juli 2024
Dahua IPC-HFW3841E-AS-S2 IP Overvågningskamera (3840x2160)
1569 DKK
Læg i kurv
Dahua IPC-HFW3841E-AS-S2 IP Overvågningskamera (3840x2160)

Features: Understøtter PoE strømforsyning
Features: Super god videoopløsning

Læs mere Fjernlager
Levering: 1-3 hverdage
Senest 25. juli 2024
Dahua Samleboks til bullet kamera (134x134x55mm) Hvid
Dahua Samleboks til bullet kamera (134x134x55mm) Hvid

Features: Maks belastning på 3 kg
Features: Passer sammen med bullet kameraerne

Læs mere Fjernlager
Levering: 2-4 hverdage
Senest 26. juli 2024

Dahua - Kendt for kvalitetsprodukter til overvågning

Dahua er mest kendt for virksomheden overvågningsløsninger i meget høj kvalitet til både private og virksomheder, men Dahua tilbyder ikke bare overvågning, men alt indenfor sikkerhedssystemer, fra røgalarmer til avancerede alarmsystemer.

Dahuas produkter og løsninger er meget anerkendt i den professionelle del af sikkerhedsbranchen og virksomhedens produkter er efterhånden gennemprøvet fra A-Z.

Dahuas videoovervågning er gennemtænkt og kan give en meget stor værdi for både private og virksomheder.

Dahua tilbyder sikringsløsninger i stort set alle former og virksomhedens omfattende produktprogram omfatter blandt andet:

Udover de nævnte tilbydes mange andre løsninger og dertil et stort reservedels- samt tilbehørsprogram.

5 gode grunde til at vælge Dahua

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge Dahua, når du kigger efter sikkerhedsløsninger til dit hjem eller virksomhed, herunder har vi samlet de 5 bedste grunde til at vælge Dahua.

#1 - Mange års erfaring og udvikling

Dahua startede i 2001 og og har siden starten udviklet sikkerhedssystemer til både virksomheder og private. 

Virksomheden har nu mere end 20 års erfaring i at udvikle enestående og pålidelige sikkerhedssystemer, som er lette at betjene, men meget svære at komme uden om.

Udviklingen inden for blandt andet videoovervågning, ikke bare i private hjem og hos virksomheder, men også offentlige rum og trafikovervågning, er eksploderet de sidste mange år, og udviklingen går meget stærkt.

Dahua har formået ikke bare at følge med udviklingen men også været en af de drivende og innovative kræfter bag den.

Dahua har som noget af det sidste nye udviklet overvågningskameraer med både 4K, panorama- og termoteknologi for at gøre det muligt at opnå et mere sikkert miljø, særligt i det offentlige rum.

Men Dahua udvikler ikke kun sikkerhedssystemer, de udvikler også software og IoT platforme, som gør det muligt at kontrollere alt indenfor sikkerhed, via let tilgængelig og brugervenlig software.

#2 - Kendt for høj kvalitet

Dahua er meget velkendt og anerkendt i hele den professionelle sikkerhedsbranche i det meste af verden, ikke bare for de gennemtænkte sikkerhedsløsninger og den brugervenlige software, men også for den meget høje kvalitet som produkterne har.

Dahuas kvalitetskontrol er enestående, og som verdens 2. største producent af sikkerhedsløsninger, er både videoovervågning og andre sikkerhedsløsninger ikke bare testet og kvalitetskontrolleret, de er gennemtestet, afprøvet i dagligdagen og har bevist deres høje kvalitet og effektivitet.

Dahuas høje kvalitet bygger ikke mindst på deres mange års erfaring, men også nøje udvalgte materialer i en høj kvalitet.

#3 - Brugervenlig software

Dahuas software udvikler virksomheden selv og softwaren er intuitiv og særdeles brugervenlig.

Alle sikkerhedsløsninger kan styres, kontrolleres og opdateres via apps til både iOS og android, samt til Windows.

Selv software løsningerne er i høj kvalitet og bliver løbende udviklet og opdateret til forskellige behov og løsninger. 

Selvom det ofte er kompliceret software med mange forskellige funktioner, formår Dahua at holde softwaren intuitiv og enkel at bruge, både for professionelle og private forbrugere.

Når du har købt et produkt fra Dahua kan du glæde dig over at der ikke kommer ekstra omkostninger til abonnementer for opdateringer.

Du kan gratis opdater firmware, bruge apps og pc-programmer, uden at det koster mere.

Så når sikkerhedsløsningen er betalt kan du have gavn af produkterne i årevis.

#4 - Alt i sikkerhedsløsninger

Dahua tilbyder alt i sikkerhedsløsninger, og der er faktisk ikke rigtig nogen grænser, hvis du mangler en løsning, går udviklingen i gang.

Eksempler på produkter kan for eksempel være:

 • Videokamera
 • Termokameraer
 • Trafikkamera
 • Adgangskontrol
 • Bevægelsesstyret overvågning
 • Alarmsystemer
 • Brandalarm systemer
 • Røgalarmer
 • Sikkerhedsscannere
 • Droner
 • Specialløsninger

Men Dahua udvikler også konference kameraer til online konferencer, og disse har en uovertruffen kvalitet, med rigtig godt billede.

Dahua sælger mange produkter gennem professionelle fagfolk, der sammensætter en komplet sikkerhedsløsning til det behov der er på virksomheder eller private hjem, men enkelte produkter forhandles via forskellige forhandlere i hele verden. 

#5 - Fokus på miljøet

Dahua har stort fokus på miljøet og herunder også klimaforandringer, som virksomheden gør meget for at påvirke i positiv retning.

Virksomheden har fokus på at fremstille grønne produkter og der bruges blandt andet en meget stor andel af vedvarende energi i produktionen, og denne energi kommer primært fra solceller.

Herudover minimere Dahua deres forbrug af miljøskadelige stoffer og sørger for at støtte organisationer som arbejder for miljøet. 

Hele forsyningskæden skal leve op til strenge krav til miljøforbedringer, arbejdsforhold for de ansatte og undgå brugen af skadelige stoffer i produktion, såvel som materiale udvinding. 

Dahua har blandt andet fået et certifikat for den grønne forsyningskæde.

Dahua sørger for at genbruge op mod 90% af deres spildprodukter, begrænser indpakningen af virksomhedens produkter og sørger for at udvikle og producere energivenlige og -besparende produkter.

Historien om Dahua

Historien om Dahua starter i 2001 hvor virksomheden grundlægges af Fu Liquan og hans kone, som stadig den dag i dag har aktiemajoriteten i virksomheden, som dog også er delvis ejet af den kinesiske regering, som sidder på ca. 2,8% af aktierne.

Dahua har hovedkvarter i Hangzhou i Zhjiang, Kina, men har kontorer og produktion mere end 30 steder rundt omkring i verden.

Dahua har fra starten udviklet videoovervågning i meget høj kvalitet og siden hen udvidet produktsortimentet med andre sikkerhedsløsninger.

I 2002 introducerede virksomheden sit første selvudviklede 8 kanals DVR og siden har virksomheden været målsat på at innovere sikkerhedsbranchen og til stadighed at øge investeringen i udvikling, hvor der hvert år afsættes 10% af salgs omsætningen til R&D afdelingen i virksomheden, der i skrivende stund beskæftiger ca 50% af det samlede antal ansatte, som på verdensplan udgør ca. 18.000 medarbejder. 

I 2018 opkøbte virksomheden en overvågningsvirksomhed ved navn Lores, og tog hele virksomheden ind under brandet Dahua, dermed overtog Dahua en masse viden og udviklingsprojekter.

I 2020 vandt Dahua et udbud om en komplet by projekt med 1900 kameraer, til overvågning af den offentlige sikkerhed i byen Jiexiu i Kina. 

Denne aftale var prissat til ikke mindre end 9 millioner dollars. 

I 2020 lå overskuddet af virksomheden på 4.06 billioner dollars og er den næststørste producent af overvågning og sikkerhedssystemer i verden, og derfor er Dahua en af de foretrukne producenter på markedet når der skal laves alt fra automatiserede P-kældre, beskyttelse i lufthavne, adgangskontroller og meget mere.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007