Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Droner

Spændende droner i forskellig størrelse. Droner med og uden indbygget kamera. Fjernstyr dronen fra en controller på jorden. Manøvredygtige droner.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Droner

Tag flotte landskabsbilleder med dronen

I denne kategori finder du vores udvalg af droner med kamera som kan bruges til at tage fantastiske og fordybende billeder og videoer.

Vil du prøve noget andet indenfor fotografering, så er dronebilleder det seneste nye, som mange er blevet vilde med at skabe og se.

Hos avXperten kan du også finde et stort udvalg af andre spændende gadgets, såsom. El-løbehjul, segboards, segkarts og digitale fotorammer.

5 gode grunde til at købe en drone

Hvis du er i tvivl om det er værd for dig at købe en drone eller ej, så kan de nedenstående punkter forhåbentligt hjælpe dig med at træffe et valg.

For nogle kan det være overvældende at skulle til at lære at styre en drone, imens der er mange juridiske ting som man skal forholde sig til under og før flyvningen, men det er det hele værd.

Herunder er der præsenteret et par gode grunde til hvorfor du netop skal investere i en drone.

#1 Tag fordybende billeder og videoer

Et af de største grunde til at folk køber droner i dag er på grund af dronens muligheder for at tage flotte og fordybende billeder, når du flyver med den.

Dronebilleder er forholdsvis nyt indenfor fotografi og er derfor stadig betagende at se. Det giver mange fotografer adgang til at tage billeder på en helt anderledes måde og vinkel.

Hvis du elsker at tage billeder, uanset om det er med et digitalt kamera eller smartphone, så vil du helt sikkert også blive forelsket i dronebilleder.

Tag f.eks. dronen med på stranden og tag fantastiske billeder og videoer af bølgerne og vandet der bevæger sig ind mod stranden, som vise på billedet foroven.

#2 God underholdning

Uanset om du tager billeder med dronen eller ej, så kan dronen stadig give dig en del underholdning for pengene.

Du kan sagtens flyve med dronen for rent underholdning uden at skulle tænke på at tage billeder og videoer.

Tag ud på en øde mark og flyv rundt med hvor du har masser af plads til at lave skarpe vendinger, saltoer og andre ekstreme bevægelser med dronen.

Du kan også tage den med ud i en skov og flyv slalom rundt om træerne, det vil nok give dig den adrenalinkick du leder efter.

#3 Nemt at styre

En drone er forholdsvis let at styre, når man først har fået det lært. Det kræver bare at man bruger lidt tid med den, så man har følelsen af hvordan den bevæger sig med fjernkontrollen.

Hvis du gerne vil blive en ekspert indenfor droneflyvning, så findes der diverse certifikater som du kan tage på nettet, for at lære alt om droneflyvning.

Med drone certifikater lukker det op for langt flere muligheder med droner. Du får f.eks. lov til at flyve med større og tungere droner, flyve steder som ikke er tilladt med et almindeligt certifikat osv.

Selve styrelsen af dronen er ikke den svære del, da det let kan læres af enhver person. Det er dog de juridiske regler som er svære at huske, da der er mange ting som man skal tage stilling til.

#4 Tjen penge med dronen

Når du engang er blevet så god til at styre dronen og kan tage fantastiske billeder og videoer, så er der en mulighed for at tjene lidt penge på dem.

Du kan faktisk gøre denne hobby om til en lille fritidsjob, hvis du er interesseret i at tjene noget på dine billeder og er villig til at bruge tid på det.

Du kan nemlig blive hyret af virksomheder og privatpersoner til tage billeder for dem. Det kan f.eks. være billeder af et produkt eller et sted.

Det kan også være at der er bureauer og lignende der vil købe dine billeder og videoer, som du har taget et sted populært turiststed, hvor bureauet måske vil bruge billedet på deres egen hjemmeside.

Så hvis du virkelig gøre ud af noget med dine drone billeder, så kan du hurtigt tjene de penge som du har givet for dronen tilbage igen.

#5 Kompakte og let at tage med dig rundt

De fleste droner for nybegynder er mindre og derfor mere praktisk at have med sig på ferier og rejser.

Det gøre det utroligt let for dig at have med i tasken eller kufferten når du skal ud og rejse, så du kan skabe gode minder fra rejsen med billeder og videoer.

Udover at de er kompakte så vejer de heller ikke særlig meget, hvilket igen gøre dem lette at have med sig i rygsækken.

I dag er mikrodroner så kompakte at de kan veje under 250g. Derfor gør deres vægt og størrelse dem til den perfekt rejsepartner, når du skal ud og skabe minder.

Billede: Vigtige regler for droneflyvning i Danmark. Billede lavet af avXperten personaleBillede: Vigtige regler for droneflyvning i Danmark. Billede lavet af avXperten personale

Regler for flyvning af droner

Som beskrevet højere oppe i teksten, så er det ikke selve styring af dronen der er svær, men mere de juridiske ting bag det.

Derfor kan du på grafikken foroven få et overblik over hvilke regler du skal forholde dig til, når du flyver med en drone.

Ofte stillede spørgsmål om droner

Hvem opfandt droner?

Det var amerikanerne der i 1992 tog de første patenter til droner. Her blev dronerne kaldt UAV og blev specielt brugt af det amerikanske militær til at udspionere fjenderne.

Hvad skal der stå på en drone?

Dronen skal være markeret med dit navn og telefonnummer, samt det registreringsnummer, som den blev tildelt af Trafik, Bygge- og Boligstyrelsen.

Hvor må man ikke flyve med droner?

Du må ikke flyve dronen et sted, hvor du ikke kan se den. Derudover er der steder som du ikke må flyve, det er f.eks. på andres private grund, jernbaner og lufthavne.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007