avXperten

Displayport til HDMI

DisplayPort og HDMI er i dag de mest populære teknologier, når det gælder AV. Med et DisplayPort til HDMI kabel kan du overføre data mellem dine enheder. Konverteringen foregår synkront med dataoverførslen, og på den måde opnår du hurtigt den bedste video- og lydkvalitet. Hvis høj kvalitet og optimal udnyttelse af dine enheder er vigtigt for dig, bør du benytte DP til HDMI. Du kan benytte løsningen på både computer, bærbar, fjernsyn og audio. DisplayPort til HDMI er en AV-grænseflade, der giver din skærm høj ydeevne, stabilitet og en højere grad af systemintegration end tidligere.

DisplayPort til HDMI – Konverter DisplayPort stik til HDMI stik

Nu om stunder benytter vi HDMI i rigtig mange sammenhænge, og HDMI er den teknologi, som de fleste forbrugere benytter og kender. Der findes forskellige størrelser af DisplayPort til HDMI kabler og stik. Inden for HDMI er der tre varianter der er mest udbredte. De har alle 19 pin og standardstørrelsen A findes på de fleste fjernsyn, videoprojektorer og på mange bærbare computere.

Et DisplayPort til HDMI kabel understøtter skærmopløsninger på op til 1920x1200, og dermed kan du få størst muligt udbytte af HDMI video-funktionen, når du benytter et DP kabel. Der findes også type B, som især findes på tablets og det helt lille type C, som du kan finde på mange smartphones. DisplayPort giver forbrugeren en række fordele, som højere ydeevne. Det bliver også muligt, at lave netværk og forbinde flere skærme til en enkelt videoudgang.

Bedre systemintegration med Display til HDMI

DisplayPort teknologien understøtter 4K skærme ved 60 Hz og 30 bit 4:4:4 farve. Ved 60 Hz kan DisplayPort 1.4 understøtte 5K skærme, imens DisplayPort 1.4 teknologien gør farverne på en 4K skærm dybere og mere intensive. DisplayPort teknologien er en video grænseflade, der er administreret af VESA (Video Electronics Standards Association), og det er en teknologi, der bliver benyttet af flere og flere forbrugere. Når du benytter DisplayPort teknologien opnår du bedre systemintegration og bedre muligheder for, at dine forskellige enheder kan fungere sammen. Med et DisplayPort til HDMI kabel får du også den absolut bedste mulighed for at få optimal kvalitet, når du benytter din projektor.

DisplayPort til HDMI-adapteren gør det muligt for dig at tilslutte et HDMI videodisplay til en DisplayPort-videokilde. Det betyder, at du ikke skal bruge penge og tid på at opgradere din skærm til at være DisplayPort kompatibel, og samtidig opnå den samme høje kvalitet, som du kender fra HDMI. Dette reducerer dine omkostninger som forbruger, fordi du ikke behøver at købe en ny skærm med DisplayPort-kompatibilitet.

Den bedste lyd med DisplayPort til HDMI

Du skal ikke længere bekymre dig om, at du benytter både DisplayPort og HDMI teknologierne. Med et DisplayPort til HDMI kabel kan du få dine enheder til at arbejde sammen, for at få det bedst mulige resultat. DisplayPort teknologien er altså ikke det samme som HDMI, men kan tilpasses til HDMI. DisplayPort til HDMI understøtter HDMI-lyd, så du kan opnå optimal lyd ved at bruge DP til HDMI. Ligesom med videoteknologi finder dataoverførslen og konverteringen mellem DisplayPort og HDMI synkront sted. Dermed opnår du den bedste kvalitet uden at skulle konvertere. Du kan konvertere de fleste DisplayPort-signaler til HDMI-signaler. Når du vil have den bedste video og lydkvalitet, er DisplayPort for HDMI den optimale løsning.

Derfor har vi sørget for et godt udvalg, der kan dække alle dine behov. Du kan have to enheder, som normalt ikke kan sættes sammen til at arbejde sammen med hinanden. Det løser mange problemer for dig og sikrer, at du kan bruge dine foretrukne enheder, mens du får det bedste ud af dem.

De bedste DP til HDMI kabler til dig

Der er ingen grund til at lede flere steder, for med vores DisplayPort kabler og tilbehør er du sikret den bedste kvalitet på alle dine enheder.
Vores team har udvalgt de absolut bedste DisplayPort til HDMI kabler for at sikre dig den højeste kvalitet, når du forbinder dine enheder. Der er stort set ingen grænser for, hvilke enheder du kan forbinde med DP til HDMI kabler. Uanset om du vil opnå en optimal opløsning når du spiller PlayStation, streamer TV og film eller ser video på din projektor, får du det ultimative ud af dine enheder. DP til HDMI sørger også for, at du får den bedste lydkvalitet, når dataoverførslen finder sted. DP til HDMI er en komfortabel og nem måde at få det bedste ud af dine enheder. Du bliver fri for irritation over, at nogle af dine enheder ikke kan kommunikere med hinanden, og du sparer penge på udstyr. - Uden at gå ned på kvalitet. Se vores store udvalg af DisplayPort til HDMI kabler og bestil nemt og bekvemt online.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg