Displayport adapter

Sæt to DisplayPort kabler sammen eller skift køn på stikkene med en smart DisplayPort adapter fra avXperten. Her får du gode priser og hurtig levering.

Filtrér

Læs mere om Displayport adapter

Displayport adapter - Se udvalget her

Hvis du gerne vil sætte to DisplayPort hun kabler sammen, har du brug for en DisplayPort han til hun adapter. Du kan selvfølgelig også benytte en DisplayPort adapter til at forbinde to han-kabler. Nogle gange kan der opstå en situation, hvor du har brug for at skifte køn på dit DisplayPort kabel. Det kan være, hvis du har et DisplayPort kabel, der er han i begge ender, og gerne vil sætte det sammen med et DisplayPort-han til DVI kabel. Her kan du benytte en DisplayPort adapter til først at ændre kønnet på dit kabel og en anden DP adapter til at konvertere dit signal fra DP til DVI.

Du kan også få en DisplayPort til USB adapter. Det er praktisk, hvis du skal forbinde din bærbare computer med en DisplayPort kilde. Der er mange sammenhænge, hvor du kan få brug for en eller flere typer af DisplayPort adaptere, og det er derfor, vi fører et stort udvalg af dem.

DisplayPort til audio og video

Med et DisplayPort kabel kan du både overføre lyd og billede. I selve kablet er der 20 ledere og en kanal for AUX, CH, Main Link og Hot Plugging. Kablet er ikke særligt stort i omkreds og kan derfor føres igennem små huller i vægge. DisplayPort er en videogrænseflade, der er utroligt populær indenfor AV. Med DP kan du ved 60 HZ opnå understøttelse af 4K skærme, og med DisplayPort 1.4 kan du understøtte 5K skærme ved 60 HZ. Med DisplayPort opnår du altså ekstremt høj kvalitet, både hvad angår lyd og billede. Det betyder blandt andet, at du kan få en rigtigt flot kvalitet, hvis du benytter en videoprojektor til at se film i hjemmebiografen. Du kan finde DisplayPort på en lang række forskellige enheder, herunder mange MacBooks fra Apple.

DisplayPort adapter til konvertering

DP adapterer kan ikke bare forlænge kabler og ændre køn på kablerne. Du kan også få DisplayPort adaptere, der kan konvertere DisplayPort til VGA, DVI eller HDMI. Hvis du benytter en DP adapter, der konverterer til HDMI, foregår dataoverførslen og konverteringen synkront. Ved at foretage denne konvertering opnår du en absolut bedste kvalitet både på lyd- og videosiden. Du kan foretage denne konvertering til computer, TV og audioenheder. DisplayPort til HDMI er en AV-grænseflade, der giver god systemintegration og højere ydeevne og stabilitet på dine lydenheder og dine monitorer. Det er derfor, teknologien er så populær.

Med en adapter, der kan konvertere DisplayPort til HDMI kan du forbinde en DisplayPort videokilde med et HDMI interface. Det betyder, at du kan se film og serier med den høje kvalitet du kender fra HDMI, uden at du skal ud og købe en skærm, der udelukkende understøtter DisplayPort teknologien. Med et DisplayPort til DVI, VGA eller HDMI kabel kan dine enheder kommunikere med hinanden, og du kan derfor få endnu mere glæde af dem i hverdagen.

Vi har et stort udvalg af DP adaptere

Hos avXperten fører vi naturligvis et stort udvalg af DP adaptere. Uanset om du skal forlænge dit DisplayPort kabel eller skal konvertere fra DisplayPort til DVI, HDMI eller VGA, har vi den DP adapter, du leder efter. Vi har nemlig besluttet, at kun det bedste er godt nok til vores kunder. Der er ingen grund til at ærgre sig over, at man har mange enheder med forskellige udgange. Tværtimod kan du nu glæde dig over, hvor mange forskellige måder du kan kombinere og forbinde dem. Du kan forbinde en lang række forskellige former og mærker af DVD- og BluRay afspillere, fladskærme, videoprojektorer, lydanlæg og meget mere ved hjælp af de forskellige typer af DP adaptere.

avXperten står altid klar til at vejlede og hjælpe

Er du i tvivl om, hvorvidt dine enheder kan forbindes, eller vil du bare gerne vide mere om DisplayPort teknologien, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os direkte her via hjemmesiden. Når du har fundet ud af, hvilken DP adapter, du har brug for, kan du uden problemer bestille den her på hjemmesiden.

Med en DisplayPort adapter kan du forlænge dit kabel eller skifte køn på kablet. Eksempelvis kan du med en DP adapter med hun stik i begge ender samle to DisplayPort han-hun eller han-han kabler og opnå et længere kabel. Du kan også få DP adaptere, der konverterer audio og videoformat. Hos os kan du både få en DisplayPort adapter til DVI, HDMI og VGA. Her er altså tale om en teknologi med nærmest uanede muligheder og en adapter, der ikke bare kan forlænge og skifte køn, men simpelthen kan konvertere data af høj kvalitet synkront.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007