Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her!   -   Bliv kølet ned i sommervarmen.

Mini DisplayPort til VGA

Konverter Mini DisplayPort til VGA og gør det muligt at tilslutte din Apple computer til en almindelige PC-skærm. Se flere muligheder hos avXperten.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Mini DisplayPort til VGA

Mini DisplayPort til VGA

En Mini DisplayPort til VGA adapter, der også kommer i kabelform, er en måde for dig at omdanne et Mini DisplayPort stik eller et Apple Thunderbolt stik til et VGA stik. Det er en god mulighed for dig for at bruge dine Apple produkter på flere og mere fleksible måder. Hvis du ikke har sådan et stik, kan det for eksempel være svært for dig at sætte dine Apple apparater til dit fjernsyn. Mini DisplayPort til VGA kan fås med kabler i flere forskellige længder. Derfor har du her i shoppen lidt mere fleksible og flere muligheder – hvad enten stikket skal kunne nå langt eller blot en kort distance mellem enhederne. Stikkene kan fås med enten Mini DisplayPort med hun stik og et VGA han stik eller omvendt. Hanstik og hunstik forklaret: et hunstik er et stik, hvor du kan sætte et andet stik ind i (hanstik), mens et hanstik er et stik, hvor du skal sætte det ind i et andet (hunstik).

Mini DP til VGA gør det nemt at skrue op for seriehyggen

Når du sidder alene og ser serier, gør det måske ikke så meget for dig, at du bare sidder og ser det på din computer. Der kan du fint følge med i, hvad der foregår på den lille skærm. Når du skal se serier sammen med andre, kan det dog være rart, at du kan se det på dit fjernsyn frem for at se det på din computer. I det tilfælde kan det være smart, at du kan sætte din computer til TVet. Med en Mini DP til VGA bliver det nemt for dig at gøre det. Du kan nemt og hurtigt koble din computer til TVet, så du og dine venner kan se skærmbilledet på en større ekstern skærm. Det kan være, at I skal have et seriemaraton. Her er det oplagt, at du er forberedt ordentligt, så du bare kan sætte computeren til TVet og nyde filmen på et større skærmbillede.

Vis nemt dine feriebilleder på TVet

Hvis du har været ude at rejse, har du sikkert overført alle dine billeder fra kameraet til computeren. Hvis du skal vise dem frem for hele familien, er det dog en god ide, at du viser dem på en større skærm end på din computer – så kan alle følge med. På den måde kan alle bedre se billederne og følge med i dine rejseoplevelser. Når du skal overføre dine billeder til computeren, denne elektroniske anordningen den hurtige og nemme vej – uden at gå på kompromis med det viste skærmbilledes kvalitet.

Husk kabel til lyd sammen med dit Mini DP til VGA!

Hvis du overfører serier og film fra din computer til TVet, er det vigtigt, at du ikke bare har et Mini DP til VGA kabel, men at du også har et stik til at overføre lyden. Mini DP til VGA overfører nemlig kun billederne, ikke lyden. Så medmindre det er en stumfilm, som du skal se, er det altså nødvendigt for dig at have et audiostik også.

Et mini displayport til VGA kabel kan forbinde en computer, for eksempel en Macbook, til et TV med VGA indgang. Dette er en nem mulighed for dig for at vise film, serier eller billeder på TVet via computeren. Det er ofte en rarere måde at se det på, frem for at se det på en lille PC skærm. Med vores Mini DP til VGA sikrer du et optimalt billede på din skærm og dermed den bedste skærmoplevelse. Det er slut med at begrænse dig til din lille PC skærm – del i stedet skærmbilledet på dine større skærmenheder med VGA.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007