Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Lommeradio

Vil du nemt høre radio og musik lige meget hvor du er, så er en smart trådløs lommeradio en genial løsning. Find en række forskellige udgaver lige her på siden.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Lommeradio

Lommeradio - Musik og radio på farten

Nyder du meget at høre musik på radioen, eller har du nogle specifikke radioprogrammer, som du gerne vil kunne høre mens du er på farten?

Så kan en lommeradio være et godt købt, da du så får en DAB radio der passer lige ned i lommen på dig, så du kan have den med dig rundt og have mulighed for at kunne høre dine favoritprogrammer.

Normalt er det ikke altid lige let at kunne høre de forskellige radiostationer, da du muligvis ikke altid køre i bil eller har adgang til en radio, når du bevæger dig i trafikken.

Her kan en lommeradio hjælpe dig, da den er meget kompakt og kan passe fint ned i en jakke- eller bukselomme, hvor du så har mulighed for at kunne høre radio uanset hvor du befinder dig henne.

Lommeradioen kan også være et godt redskab når du skal på camping ude i skoven, hvor der ikke er internetforbindelse, men du vil fortsat gerne have mulighed for at kunne blive underholdt, følge med på nyhederne eller bare vejrudsigten.

Her kan lommeradioen være god, da du langt de fleste steder i landet vil have mulighed for at kunne tilslutte dig radiobølgerne fra antennetårnene, hvor du så kan høre de lokale programmer.

Så færdes du meget i det fri, så kan lommeradioen hjælpe dig med både at holde dig opdateret og underholdt.

3 Ting du bør overveje når du skal købe en lommeradio

Når du skal ud og campere i det fri, så kan det være at du gerne vil have mulighed for at kunne høre musik og radio, så du ikke er helt afskåret fra omverdenen.

Så kan det være en god ide at overveje hvilken type lommeradio du gerne vil have, så du kan være sikker på at få en model, der kan opfylde dine behov.

Du kan herunder finde en række eksempler på overvejelser, som du kan bruge til bedre at vurdere hvilken type lommeradio der passer til dig.

#1 - Typer af Lommeradioer

Der findes en række forskellige typer af lommeradioer på markedet, så det kan være en god ide at overveje hvilke funktioner du gerne vil have i din lommeradio, så du kan få købt den rette model til dig.

Hvis du f.eks. primært gerne vil have en lommeradio, som du kan bruge mens du pendler frem og tilbage mellem arbejdet, så kan det være at du gerne bare vil have en kompakt lommeradio, som du kan sætte et par høretelefoner i.

Så kan du høre radio mens du sidder i bus eller tog, uden at det forstyrre de omkringværende mennesker, og du vil kunne nyde dine yndlings morgenprogrammer undervejs.

Vil du hellere bruge lommeradioen når du er på camping eller skal hygge dig til en komsammen, så kan det være at du gerne vil have en lommeradio med indbygget højttaler.

Denne type lommeradio er lidt større end en kompakt lommeradio, men det giver dig mulighed for at kunne høre radio sammen med dine venner omkring dig, så i alle kan følge med.

Eksempler på typer af lommeradio:

  • Kompakt lommeradio
  • Lommeradio med indbygget højttaler
  • Lommeradio med playback funktion

Hvis du ikke kun vil have mulighed for at kunne høre radio, så kan du også få lommeradioer med playback funktion, så du kan tilslutte en MP3 afspiller til lommeradioen, og dermed bruge den som højttaler.

På den måde kan du spille din egen playliste, hvis du bliver træt af de forskellige radiokanaler.

Det kan derfor være en fordel for dig at overveje hvilken type lommeradio, du gerne vil have, da du så kan få en der passer lige til dine behov.

#2 - Batterilevetiden i lommeradioer

Hvis du planlægger at skulle ud på camping i længere tid, så kan det være en god ide at overveje hvor lang en batterilevetid som dine lommeradioer har, så du kan have en ide omkring hvor længe du kan bruge dem før de løber tør.

Det giver dig mulighed for at kunne planlægge at have ekstra batterier med, så du kan udskifte dem løbende, når du har brug for det.

Eksempler på batterilevetid på lommeradioer:

  • 6 timers levetid
  • 10 timers levetid
  • 15 timers levetid

Generelt så kommer det meget an på hvilken model der er tale om, når man ser på hvor stor en batterilevetid som modellen har.

De mere avancerede lommeradioer vil ofte bruge mere strøm, da de har ekstra funktioner og indbyggede moduler, der skal bruge mere energi, hvor du så kan forvente at den muligvis kun har batteri nok til et par timer.

Hvis du i stedet kun har brug for en simple lommeradio, så kan du forvente at batteriet kan holde i en del længere tid, da der ikke er nær så mange funktioner indbygget i radioen, der sluger en del strøm.

Så kan du høre musik i potentielt op til 15 timer eller mere, så du har mulighed for at kunne nyde radioen i længere tid end ellers, hvis du ikke mangler de mere avancerede funktioner.

#3 - Lommeradio med solceller

Når du skal have en lommeradio, så kan det være fordi at du skal ud på camping eller ud i naturen i længere tid, hvor du muligvis ikke vil have adgang til en strømforsyning til at kunne oplade dine devices.

Så kan det være en fordel at investere i en lommeradio med indbygget solceller, da du så har mulighed for at kunne bruge sollys til at oplade din lommeradio.

Det kan betyder at du får meget mere mulighed for at kunne bruge lommeradioen, selv på lange ture, hvor den almindelige batterilevetid ikke ville kunne holde hele turen ud.

Så kan du blot lægge lommeradioen på et bord, eller jorden, med solcellerne vendt opad, så solen kan skinne på dem, og blive omdannet til strøm.

Ulempen er bare at du er afhængig af at solen skinner godt, da jo mere sollys, jo bedre oplader solcellerne, og hvis vejret bliver dårligt på turen med masser af skyer og regn, så kan det være svært at få lommeradioen opladet med solcellerne.

Så kan det i stedet være en god ide at have en powerbank til rådighed, da du så er knap så afhængig af godt vejr, og du vil have mulighed for at kunne genoplade alle typer lommeradioer, mens du er ude i naturen.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007