Radio

Masser af radioer. Få en transistor radio til FM, DAB eller internet. Clockradioer og tekst-til-tale radioer til synshæmmede. Tal med walkie talkie.

Læs mere om Radio

Hvilken radio skal jeg vælge?

Her kan du se en video, der forklarer noget om forskellen på almindelig FM radio, DAB radio og internet radio.

Hvad er en Internet Radio?

I denne video kan du høre om fordelene ved Internet Radio. Med Internet Radio er der ingen begrænsning på antallet af kanaler.

Smart DAB radio med Bluetooth

Se hvordan du afspiller DAB radiosignaler og bruger radioen som trådløs Bluetooth modtager så du kan streame musik fra din mobiltelefon.

I denne kategori kan du finde et stort udvalg af radioer. De fleste har stadig en transistorradio stående i køkkenet. Men hvorfor ikke skifte den ud med en smart retro transistor radio med DAB radio? Her finder du DAB radioer i massevis både med og uden Bluetooth. Vi har også DAB radio adaptere, som du kan sætte til dit nuværende stereoanlæg og slipper for at skulle ud og købe ny DAB radio. Her finder du også traditionelle FM radioer og clockradioer til soveværelset. Du kan også få en ren Internet radio, der henter radiostationer på nettet eller tekst-til-tale radioer der er perfekt til synshæmmede.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
30 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007