Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

Radio

Masser af radioer. Få en transistor radio til FM, DAB eller internet. Clockradioer og tekst-til-tale radioer til synshæmmede. Tal med walkie talkie.

Læs mere om Radio

Smart DAB radio med Bluetooth

Se hvordan du afspiller DAB radiosignaler og bruger radioen som trådløs Bluetooth modtager så du kan streame musik fra din mobiltelefon.

I denne kategori kan du finde et stort udvalg af radioer. De fleste har stadig en transistorradio stående i køkkenet. Men hvorfor ikke skifte den ud med en smart retro transistor radio med DAB radio? Her finder du DAB radioer i massevis både med og uden Bluetooth. Vi har også dab+ adaptere, som du kan sætte til dit nuværende stereoanlæg og slipper for at skulle ud og købe ny DAB radio. Her finder du også traditionelle FM radioer og clockradioer til soveværelset. Du kan også få en ren Internet radio, der henter radiostationer på nettet eller tekst-til-tale radioer der er perfekt til synshæmmede. Hvis du er en ægte survivor-type kan du i denne kategori også finde walkie talkie til dine kommunkationsbehov. Søger du i stedet for radio en smart retro pladespiller kan du også finde et stort udvalg af smarte og traditionelle pladespillere her hos avXperten.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007