Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Slush Ice maskine

Smart Slush Ice maskine til hjemmebrug. Lækker blød is med smag, som især børnene vil elske. Frys is og tilsæt frugtsmag og få den lækreste slush ice.

Læs mere om Slush Ice maskine

Slush ice maskinen til hjemmet

Slush ice maskinen er perfekt til diverse festligheder om sommeren, hvor temperaturen er i den høje ende og ekstra kolde forfriskninger er at foretrække.

Med slush ice maskinen sikrer man at der er kølige slush ice til både børn og voksne.

Hos avXperten har vi et stort udvalg af andre køkkenredskaber såsom, yoghurtmaskiner, vakuumposer, vintermometer og pletrenser.

5 grunde til at købe en slush ice maskine

Slush ice er en af sommerens store højdepunkter og er populær blandt børn og voksne.

Med din egen slush ice maskine kan du selv lave slush ice derhjemme og få lov til at bestemme hvilken smag det skal være.

Forneden er der præsenteret et par grunde til hvorfor du netop skal købe en slush ice maskine.

#1 Populært blandt børn og voksne

Mange forbinder slush ice med børn da det var noget man var vant til at få som barn, men voksne drikker det også i stor stil, især når det er blandet op med alkohol.

Slush ice er noget som virkeligt kan begejstre børn, især når de selv får lov til at mikse deres egen og ser hvordan farverne bliver mikset sammen.

Det er underholdende for dem at se hvad diverse farver bliver til, når de blander dem. Slush ice er derfor ikke bare lækkert men også underholdende for børn.

#2 Slush Ice Maskine størrelse - Til små & store fester

Slush ice maskinerne kan fås i forskellige størrelse. Oftest er der to beholder men der kan være op til mange flere beholder på en maskine.

En beholder kan ca. Rumme 5-10 liter af slush ice. Som regel er der mindst to beholdere på en slush ice maskine, så der er mulighed for at have to smagsvarianter af 5-10 liter.

Er festen til ca. 40 personer så vil en slush ice maskine med to beholdere være tilpas. Er man dog over 40 gæster, så skal der nok en større slush ice maskine til med flere beholdere.

#3 Mange forskellige smagsvarianter til slush ice maskinen

Når de fleste tænker på slush ice så er det nok den røde og blå, som de fleste kommer i tanker om, da de også er de to mest populære.

Udover de to er der et hav af smagsvarianter, som man muligvis ikke har smagt før. Det kan man dog få lov til, hvis man investerer i sin egen slush ice maskine.

#4 Slush ice maskinen er let at bruge

Det er nok de færreste der ikke ved hvordan man bruger slush ice maskinen, eftersom den har bragt meget glæde i barndommen med de blå tunger.

Uanset om man var barnet som ventede på at få sin slush ice eller om man var den voksne der skænkede slush icen op til barnet.

Det var mange børns store glæde at få lov til selv at blande sin slush ice og se de forskellige farvekombinationer.

Derfor er slush ice maskinen let at bruge, da man siden sin barndom har set hvordan den blev brugt.

#5 Server kolde drinks og shots fra slush ice maskinen

Slush ice maskinen er populær blandt voksne pga. muligheden for at lave lækre og kølige alkoholiske drinks direkte i slush ice maskinen.

Med slush ice maskinen kan man både lave iskolde drinks og shots til gæsterne, så man er sikre på at der er kolde forfriskelser i løbet af natten.

Prøv disse drinks i slush ice maskinen:

  • Frozen margarita
  • Strawberry daiquiri
  • Blå isbjørn
  • Rom & cola
  • Mojito

Ofte stillede spørgsmål

Kan man bruge saftevand til slush ice maskinen?

Det er muligt at bruge almindelig saftevand til slush ice maskinen, dog anbefales det at bruge koncentreret saft, da det har det rigtige sukker indhold.

Hvor meget saft skal der i slush ice maskinen?

Blandingsforholdene kan variere alt efter hvilket saftkoncentrat det er og hvilken producent det er fra. I sidste ende kommer det an på din egen smagspræference og hvor kraftig man ønsker at slush icen skal smage.

Hvor lang tid tager det for at starte en slush ice maskine op?

Det er en god idé at starte slush ice maskinen op et par timer før den skal bruges, da det tager noget tid for den om at fryse saften. Det kan være forskelligt fra slush ice maskine til slush ice maskine om hvor lang tid det tager at starte op, men de fleste tager et sted imellem 2 - 3 timer før at saften bliver nogenlunde frosset.

Kan man blande vodka i slush ice maskinen?

Der kan nemt blandes vodka direkte i slush ice maskinen for at lave iskolde drinks. Det er vigtigt at lade slush ice maskinen blande vodkaen op sammen med den normale slush ice, så det bliver ligeligt fordelt.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007