Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

DVB-S Modtager

En DVB-S (Digital Video Broadcast - Satellit) set-top box kan bruges til at modtage tv signaler fra en satellit. Giver et stærkt signal, med brug af det rette udstyr.

Filtrér
Sortering

Læs mere om DVB-S Modtager

DVB-S Modtager - Modtag gratis satellitsignaler på dit TV

Hvis du ofte er på camping, i sommerhus, eller bare bor langt væk fra antennesignalet, så kan det være besværligt at se TV, når du har svært ved at få et klart signal.

En DVB-S modtager giver dig mulighed for at kunne se gratis satellit TV, uanset hvor du befinder dig henne i verden.

DVB-S står for Digital Video Broadcast - Satellit og er det type signal, som satellitter bruger til at kunne give dig et klart og tydeligt TV-signal til din parabol og TV.

Hvis du f.eks. gerne vil ud og campere i campingvogn eller i sommerhus på vestkysten, så kan det være svært at få forbindelse med dit TV, da mange af de områder ligger langt fra antennesignaler og nedlagte kabler.

DVB-S modtageren kan hjælpe dig ved at kunne modtage signaler fra satellitter, der udsender TV-signaler, og dermed sikre at du kan se TV uanset, hvor du befinder dig henne.

Vil du gerne se dansk satellit-TV, så bliver du nødt til at investere i et abonnoment, da der ikke er nogen gratis satellit TV-kanaler tilgængelige på dansk.

Du kan dog få mulighed for at kunne se Tysk og Britisk TV, så du kan fortsat følge nyhederne på BBC eller se film på RTL.

På den måde kan du sikre dig en god og solid underholdning til de campingnætter, hvor vejrguderne ikke er med dig, så du ikke kommer til at kede dig mens du opholder dig indendørs.

3 Ting du bør overveje når du skal købe en DVB-S modtager

Vil du gerne have en DVB-S modtager, så kan de være en god ide at gøre dig nogle overvejelser, så du kan være sikker på at få den rette type DVB-S modtager med hjem.

På den måde kan du få lettere adgang til film og TV-kanaler, uanset hvor du befinder dig henne i verden.

Du kan herunder finde et par eksempler på overvejelser, som du kan gøre dig for bedre at vurdere, hvilken type DVB-S modtager der bedst kan opfylde dine behov.

#1 - Typer af DVB-S modtagere

Du kan finde flere forskellige typer af DVB-S modtagere på markedet, så det kan være en god ide at overveje, hvilken type du gerne vil have.

Det giver dig adgang til en række forskellige funktioner, som kan være brugbare for dig på ferie eller derhjemme.

Hvis du blot gerne vil have mulighed for at kunne se TV via din parabol, så kan det være fint blot at investere i en almindelig DVB-S modtager, da det giver dig adgang til satellit TV-kanalerne.

Her får du mulighed for at kunne se flere forskellige udenlandske TV-kanaler gratis, og en række danske tv-kanaler, hvis du har de rette abonnementer.

Vil du gerne have mulighed for at kunne se dine egne film og billeder på dit TV, når du er ude på camping, så kan det være en fordel at have en DVB-S modtager med medieafspilning.

Det giver dig mulighed for at kunne tilkoble et USB-stik eller lignende enheder til din DVB-S modtager, og derfra kunne afspille de film og serier, som du har derpå, på dit TV.

Hvis du er ude på ferie, så kan du også gense dine billeder og film som du har optaget undervejs, så du har lettere ved at se om de blev gode eller ej.

Det kan være en fordel til campingvognen, da du allerede er begrænset på pladsen og strømmen, og derfor nok ikke vil have alt for mange elektroniske enheder stående.

Eksempler på typer af DVB-S modtagere:

  • Almindelige DVB-S modtagere
  • DVB-S modtagere med medieafspilning
  • DVB-S modtagere med optagelsesfunktion

Hvis du har specifikke serier eller film som du gerne vil se, men som bliver afspillet på TV, mens i er ude og se forskellige seværdigheder, så kan du også få en DVB-S modtager med optagelsesfunktion, så du kan indstille modtageren til at optage specifikke kanaler på specifikke tidspunkter af dagen.

På den måde kan du få stor glæde ud af en DVB-S modtager, og det kan derfor være en god ide at overveje typen af DVB-S modtager du skal have, så du kan få lige de funktioner, du har brug for.

#2 - Stiktyper på DVB-S modtageren

Når du gerne vil købe en DVB-S modtager, så er det en god ide at undersøge hvilke modtageren gerne skal have, så du kan være sikker på at den passer til resten af dine enheder.

Der findes et stort antal af forskellige stiktyper, og modtageren skal gerne være kompatibel med dit TV, samt mulige andre enheder, som du gerne vil kunne tilkoble modtageren,

Hvis dit TV primært skal bruge et HDMI kabel for at kunne få forbindelse til dets funktioner, så skal du gerne være sikker på at den DVB-S modtager du køber har et lignende stik, så de kan få forbindelse sammen.

Eksempler på stiktyper på DVB-S modtagere

  • HDMI
  • USB-A
  • SCART
  • RJ45
  • RCA
  • F-stik
  • COAX

Har du et ældre TV som du bruger i campingvognen eller sommerhuset, så kan det være at det skal bruge nogle af de ældre stiktyper, som f.eks. SCART eller RJ45.

Det er derfor vigtigt at du undersøger præcist, hvilken stiktype din modtager skal have, så du ikke kommer til at støde på problemer med kompatibiliteten mellem modtager og TV.

#3 - Fordele ved DVB-S modtagere

Hvis du nyder at være afsted på ferie, så får du en række fordele ved at investere i en DVB-S modtager, som du ikke ville have adgang til tidligere.

Har du egen campingvogn eller autocamper, så kan det være svært at få en god forbindelse til dit TV, da du muligvis køre langt væk fra civilisationen for at kunne se lokallivet rundt omkring.

Her kan en DVB-S modtager hjælpe dig med at modtage et signal, da satellitsignaler ikke er begrænset af den samme rækkevidde, som f.eks. almindelige antennesignaler eller kræver at du har permanente kabler nedgravet.

En DVB-S modtager kan bruges stort set i hele verden, da satellitterne er i kredsløb omkring jorden, og dermed sikre dig et klart signal uanset hvor du befinder dig henne.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007