Corona: avXperten pakker- og sender ordrer som normalt - Kundeservice har åbent som normalt.

Fartkontrol alarm

Fartkontrol alarm. Undgå fartbøder og kør sikrere med en fartkontrol. Bliv advaret om fotovogne og ulykker, og skab større trafiksikkerhed.

Læs mere om Fartkontrol alarm

  Undgå fartbøder med Saphe

  Sådan undgår du fartbøder med en Saphe i bilen.

  ooono trafikalarm - forbind første gang

  Sådan lyden ooono når den forbinder første gang til en telefon.

  Mere sikker navigation


  Med en fartkontrol alarm får du hjælp til at navigere hurtigere og mere sikkert gennem trafikken. En fartkontrol alarm kommer typisk i form af en lille elektronisk enhed, som du kan placere i din bil, fx ved at klæbe den fast i forruden. Enheden er via Bluetooth forbundet til en app på din smartphone, hvor du styrer indstillinger og lignende. Når du kører i trafikken får du en advarsel, hvis en usikker situation er ved at opstå eller hvis der er registreret fartkontrol på vejen foran dig. App’en alarmerer dig, hvis du nærmer dig en fartkontrol, trafikuheld eller køer.


  Virker med din smartphone


  De fleste fartkontrol alarmer virker ved hjælp af et netværk som alarmerer hinanden via en app på din smartphone. Det er ganske simpelt og utroligt effektivt. For at blive en del af netværket skal du downloade en app til din telefon. Der findes flere forskellige, og det er uddybet under de forskellige enheder, hvilken app de virker med. App’en er typisk gratis og du skal blot oprette dig som bruger for at være med. App’en til Saphe Fartkontrol alarmen hedder Saphe Link. App’en til ooono hedder ooono connect. Begge apps kan downloades både til IOS (iPhone) og Android telefoner.


  GPS og Bluetooth


  Fartkontrol alarmen bruger herefter din telefons GPS og Bluetooth. Bluetooth for at enheden i forruden får dataforbindelse til din telefon og GPS, så den kan angive den præcise placering hvor du fx ser en ulykke eller fotovogn. Saphe og ooono fartkontrol har knapper til indrapportering af nye hændelser og til at bekræfte tidligere rapporter. Kommer du fx kørende og får en alarm, at der er fartkontrol på vejen foran dig, kan du bekræfte det med et enkelt tryk. Opdager du en fartkontrol, der ikke er rapporteret endnu, indberetter du det med den anden knap. Det er helt lovligt at bruge Saphe og ooono, da du kan betjene enhederne uden at tage blikket væk fra trafikken.


  Kør sikkert og bliv advaret om farlige situationer


  En fartkontrol er med til at øge færdselssikkerheden. En god fartkontrol alarm er meget mere end blot til fartkontroller. Du bliver også advaret mod ulykker inden du og dine passagerer kommer i fare. Du får også advarsel ved trafikpropper og andre ting, som kan genere trafikken (som fx tabt gods, biler i nødsporet eller uheld på motorvejen). På den måde kan du planlægge din rute bedre og sparer derfor tid ved at undgå at havne i en trafik kø. Politiets fotovogne holder ofte steder, hvor der tidligere har været ulykker eller steder som bliver vurderet som farlige. Det vil sige de steder i Danmark hvor trafiksikkerheden er vigtigst, som fx ved skoler og lignende. En god Fartkontrol alarm betyder at bilister holder farten nede, før de bliver en fare i trafikken. På den måde undgår man de farlige situationer. En fartkontrol alarm er derfor en rigtig god måde at blive opmærksom på alle farer inden de sker.


  Store netværk og fællesskab


  Mere end 300.000 danskere bruger allerede en form for fartkontrol alarm i bilen. Det er en stor procentdel af alle bilister i Danmark, der hjælper hinanden med advarsler om trafik. Fællesskabet trykker ind når de ser et problem, og du bliver derefter advaret i din bil. Saphe samarbejder fx med Fartkontrol.nu for at skabe Danmarks bedste trafiknetværk. Et godt netværk er super vigtigt for en trafik alarm, da det giver hurtige tilbagemeldinger på fx fartkontroller. Fartkontrol alarmen er også en måde hvor trafikanter hjælper hinanden til at komme hurtigere og bedre frem. Med et netværk af andre trafikanter får du dugfriske data om køer, vejarbejder, glat føre og lignende. Ooono arbejder også med stort netværk.


  Helt lovlig at bruge


  Det er vigtigt at pointere, at de Fartkontrol alarmer vi sælger er 100% lovlige at bruge. Politiets officielle indstilling er at alle hjælpemidler, der kan hjælpe til med at sætte fokus på at overholde fartgrænserne er godt, og derfor er en Fartkontrol alarm et vigtigt redskab. En fartkontrol kan også bruges i udlandet.


  Let og hurtig opsætning


  Det eneste du behøver gøre som ny bruger er, at parre din nye Fartkontrol enhed med din smartphone første gang du skal bruge den. Herefter kører alt automatisk over din telefons Bluetooth. Når du næste gang kører ud i trafikken starter din Fartkontrol alarm automatisk uden at du behøver gøre noget hver gang du skal ud at køre.


  Undgå dumme bøder


  Mange danskere har prøvet at få dumme bøder, hvor man måske har kørt 8 km/t for hurtigt på en vej eller bare fulgt trafikken et sted, hvor der har holdt en fotovogn. Det er drønærgerligt når man ellers er god til at holde fartgrænserne. Dumme bøder er ærgerlige at få, så med en fartkontrol alarm undgår du de dumme fartbøder.

  I denne kategori finder du enheder, der kan hjælpe dig med at undgå fartbøder. Det kan være drøn irriterende at få en fartbøde for at køre ganske få km/t for hurtigt. Her finder du enheder, der kan hjælpe dig med at advare om fotovogne og fartkontroller. Samtidigt kan enhederne skabe større trafiksikkerhed, da de også kan advare om ulykker og andre farer på vejen. Alle enhederne er lovlige at bruge i Danmark.

  E-mærket

   

  Betalingskort

   

   

   

  avXperten
  MenuKontaktKurvSøg
  Over 11.500
  Varer på lager
  Robotstyrede priser
  Sikrer dig en god pris
  30 dages returret
  Vi hjælper altid!
  Dag-til-dag levering
  Alle hverdage, året rundt
  E-mærket
  Godkendt siden 2007