Dæktryksmåler

Dæktryksmåler. Få automatisk overvågningssystem, som overvåger dæktrykket via trådløse batteridrevne sensorer i hjulene ved dækventilen.

Filtrér

Læs mere om Dæktryksmåler

Hold øje med dæktrykket

I denne kategori finder du forskellige typer målere til at holde øje med din bils dæktryk. Nogle har følere, der skal monteres ved ventilen. På nogle kan du endda holde øje med dit dæktryk via en app på mobiltelefonen.

Det er ikke kun kørselssikkerheden der stiger, når du har styr på dæktrykket. Forkert dæktryk kan resultere i, at dækket slides forkert og hurtigere, samt et øget brændstofforbrug. Du kan få dæktryksmålere både til brug ved måling direkte på hjulet og du kan få automatiske dæktryk overvågningssystem TPMS (Tire Pressure Monitoring System). Det er et automatisk overvågningssystem, som overvåger dæktrykket via trådløse batteridrevne sensorer i hjulene, normalt i forbindelse med dækventilen. Sensorerne sender et radiosignal med data til TPMS styreenheden, som viser informationen i bilens display eller på en app på telefonen.

I denne kategori finder du dæktryksmålere til bildæk. Dæktrykket er det lufttryk, der er inde i et dæk. Mange mennesker kører rundt i det daglige uden at tænke på, hvad deres dæktryk er. Men at have det korrekte dæktryk er faktisk essentielt for bilens køreegenskaber. Dæktrykket har nemlig stor betydning for bilens stabilitet og styreevner. Så vigtigt, at det på nyere biler er blevet lovpligtigt at have automatisk dæktryksmåling.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007