Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Håndfri til bilen

Mangler du en løsning til at kunne snakke i telefon når du kører? En håndfri installation til bilen er utrolig praktisk og gør det muligt, helt lovligt at tale telefon mens du kører bil.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Håndfri til bilen

Håndfri til bilen - Snak lovligt i telefon under bilkørsel

Mange af os har en smartphone eller mobiltelefoner som vi holder tæt på os for at kunne være i kontakt med venner, familie, og arbejde konstant.

Derfor vil du sikker gerne have mulighed for at kunne tale i telefon mens du kører bil.

Det kan dog være rigtig farligt at være uopmærksom i trafikken, selv på lige strækninger, da bare et øjebliks uopmærksomhed kan føre til uheld.

Hvis du f.eks. køre på motorvejen med en almindelige hastighed på 110 km/t, og du kigger på mobilen i bare 5 sekunder, så har du tilbagelagt en distance på hele 152,8 m, hvor du ikke har set hvad der sker på vejen.

Bliver du fanget i at tale i telefon uden at bruge en eller anden håndfri funktion, så kan det giver bødestraf og et klip i kørekortet.

Det er derfor vigtigt at have udstyret i orden, hvis du gerne vil kunne bruge din mobiltelefon mens du kører bil, så både formindsker chancen for uheld og bøder, samtidig med at du får adgang til en række funktioner der kan forbedre din kørselsoplevelse.

4 ting du bør overveje når du køber håndfri til bilen

Skal du tale i telefon mens du kører bil, så bør du overveje hvilken håndfri enhed du gerne vil have til bilen, så du kan få de funktioner du har brug for.

Herunder giver vi dig et par eksempler på overvejelser du kan gøre dig, så du kan finde den håndfri som passer bedst til dine behov og telefon.

#1 - Typer af håndfri til bilen

Du kan finde forskellige typer af håndfri til bilen på markedet, så du har mulighed for at kunne få den type som du synes passer bedst til dine behov.

Den første type er en Bluetooth Clips håndfri, der kan monteres i bilens solskygge, hvor den kan sidde klipset på mens du kører.

Her sidder den tæt på dit hoved, hvor den let kan opfange din stemme når du skal føre en samtale under kørslen.

De fleste af disse håndfri clips bruger en bluetooth forbindelse for at kunne skabe forbindelse til din smartphone eller telefon, så du kan bruge den.

Mere avanceret modeller giver dig mulighed for at kunne bruge stemmestyring, så du ikke behøver at fjerne hænderne fra rattet, når du skal modtage eller foretage et opkald mens du kører bil.

Du kan også få tilkoblet mere end en mobil til nogle typer af håndfri, så hvis du har både en privat telefon og en arbejdstelefon, så skal du ikke prioritere den ene over den anden mens du er på farten.

Hvis du ikke har lyst til at have en håndfri clips installeret, så kan et bluetooth headset være et godt alternativ til at bruge som en håndfri enhed til bilen.

Så kan du let sætte dig ind i bilen og tage headsettet i øret, hvorefter den er direkte forbundet til telefonen.

Med et enkelt tryk på knappen i øret, så kan du modtage opkald mens du kører, og den indbyggede mikrofon kan fange din stemme let og elegant.

Et bluetooth headset til bilen fylder ikke særlig meget og kan let gemmes væk, hvis du ikke har brug for det.

#2 - Monteringen af din håndfri i bilen

Når du skal købe en håndfri enhed til din bil, så bør du også overveje hvor du gerne vil have den monteret henne, da det kan have betydning for hvilken du type du skal have.

Med en bluetooth clips håndfri, så skal de primært installeres i solskyggen, hvor den sidder tæt på hovedet.

De større modeller kan monteres på instrumentbrættet, hvor deres 360° mikrofon stadig kan opfange din stemme, uanset hvor du sidder i bilen.

Det kan hjælpe dig med, hvis du er mere end en i bilen som skal bruge den håndfrie til at lave et opkald.

#3 - Batterilevetid på din Håndfri enhed til bilen

Hvis du skal bruge din håndfri meget ofte, så kan det være at du også bør vurdere, hvor meget batterilevetid du har brug for at de har.

Kører du meget i dagligdagen, hvor du gerne skal være tilgængelig for familien eller arbejdspladsen, så kan det være at du har brug for at dine håndfrie enheder har en længere batterilevetid.

Det gør at du kan være mere sikker på at de har nok batteri til alle dine samtaler.

Generelt så har mindre og mere simple modeller en længere levetid, da de ikke skal bruge så meget strøm på funktioner som stemmestyring og lyddæmpning, men de giver til gengæld en bedre lydkvalitet end de mere simple modeller.

Det kommer også an på hvor meget du taler generelt, da en håndfri ofte kan holde i en måneds tid i standby mode, men kun ca. 12-20 timer aktiv tale, alt efter modellen.

Hvis din håndfri enhed ikke holder batteri særlig længe så kan det også være irriterende at skulle genoplade den igen og igen uden at du bruger den.

Du bør derfor overveje, hvor meget du kommer til at bruge din håndfri enhed, så du kan få lige den der passer til dit behov.

#4 - Håndfri til bilen ekstra funktioner

Vil du gerne sikre at du har en god lydkvalitet, så dem du snakker med kan høre dig, så kan det være at du skal investere i en håndfri enheder med ekstra funktioner, så du får mere glæde af den.

Du kender nok det at snakke i mobilen med en der kører i bil, hvor det kan være rigtig svært at høre dem pga. alle de lyder der kommer mens de kører.

Hvis du gerne vil skåne dine samtalepartnere for samme oplevelse, så kan det være at du skal overveje en håndfri enhed, der har en lyddæmpningsfunktion, der kan hjælpe med at reducerer baggrundsstøjen i samtalen.

En håndfri enhed med lyddæmpning kan gøre dig meget lettere at forstå under samtalerne og du slipper for at skulle gentage dig selv konstant, og undgå eventuelle misforståelser fordi at du var svær at høre.

Nogle modeller giver dig også mulighed for at kunne stemmestyre din håndfrie enhed, så du ikke behøver at kigge på telefonen mens at du skal foretage eller modtage et opkald.

Det hjælper dig med at holde øjnene på vejen, så du kan undgå potentielle uheld fordi du var uopmærksom i et øjeblik.

Vil du gerne nyde din musik fra telefonen, så kan du også få modeller med indbygget musikstreaming, så du kan nyde din musik eller lydbøger mens du kører.

Det kan især være et godt kompromis, hvis din bilradio er gammel og ikke har indbygget bluetooth funktionalitet.

Så kan du både få en mere sikker færden i trafikken, og samtidig få adgang til god underholdning med en musikstreamingsfunktion.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007