Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Løse stik

Kæmpe udvalg af løse stik til montering på kabel eller i enheder. Mange stiktyper: Banan, DIN, højttaler, SpeakOn, minijack og jackstik, phono og XLR stik.

Læs mere om Løse stik

Stort udvalg af forskellige løse stik til elektroniske enheder

Står du og skal have etableret en god og solid forbindelse mellem dine forskellige elektroniske enheder, men lige mangler et stik eller to, så kan du her på siden finde et stort udvalg af løse stik.

Det kan være at du gerne vil have opsat nogle nye højttalere og sikre dig, at du får så god en lydkvalitet som muligt, så du kan nyde din musik eller lydoplevelser.

Her kan du finde flere forskellige løse stik, som du kan bruge til selv at lave dine egne ledninger og adaptere fra den ene enhed til den anden.

Mange typer løse stik fås også med guldbelægning, der giver dig et mere stabilt og fejlfrit signal gennem dine ledninger, så der ikke kommer rust der kan forvrænge signalstyrken.

På den måde kan du sikre dig en god forbindelse og få den bedst mulige lydoplevelse med dine enheder.

5 Forskellige typer af løse stik

Da der er et stort udvalg af forskellige løse stik, så kan det være udfordrende at kende forskel på de forskellige stik, og hvad de er gode til.

Du kan derfor herunder finde et kort overblik over et par udvalgte stiktyper, så du kan få lettere ved at finde lige de stiktyper, som du skal bruge til dine elektroniske enheder.

#1 - Løse bananstik

Hvis du er en stor lydentusiast med interesse i HiFi lyd, så kan det være at du gerne vil sikre at dine højttalere har en god forbindelse til resten af dit lydudstyr.

Løse bananstik kan let monteres på dine ledninger, så du kan etablere en forbindelse mellem dine forskellige enheder.

Den største fordel som bananstik har over andre stiktyper er, at de har en række modhagere indbygget i stikket, som sætter sig fast når du sætter stikket i din enhed.

Det sikrer dig at dine enheder har en solid forbindelse, og det forhindre stikket i at bliver løst med tiden, hvilken kan være med til at forværre den lydkvalitet du kan få af dine højtalere.

Bananstik kan fås i forskellige størrelser, der ligger mellem 4,5 mm til 7 mm, så du kan være sikker på at de passer til dine lydkabler uden problemer.

Du kan også få bananstik der er forgyldt, så de har et tyndt lag guld på dem, der sikre at stikket ikke oxidere.

På den måde kan du være sikker på at stikket kan holde i rigtig lang tid, uden at forbindelsen mellem dine enheder forværres.

#2 - Løse antennestik

Står du og skal have trukket nogle antennekabler til dit TV, så kan det være at du gerne vil have nogle løse antennestik.

Det kan potentielt hjælpe dig med at få en bedre forbindelse til dit TV, så signalet bliver stærkere og billedkvaliteten forbedres betydeligt.

Der findes flere forskellige typer af antennestik alt efter, hvilken type antenne du skal have installeret, og det kan derfor være at du skal bruge nogle løse antennestik for at lave en adapter på dine kabler.

Det kan hjælpe dig med at sikre at antennekablet kan passe til dit TV, da det ikke er alle TV der kan tage de samme antennestik, som andre.

Så hvis du står med et kompatibilitetsproblem med dine stik, så kan du sikkert finde den rette type antennestik blandt vores udvalg af forskellige stik.

På den måde kan du få en meget bedre billedkvalitet på dine TV kanaler, så du kan se dine yndlingsfilm og serier i den bedst mulige kvalitet.

#3 - Løse XLR stik

XLR stik bruges primært til monteringen af forskellige lydkabler der bruger et analogt lydsignal.

XLR stik bruges ofte til professionelt udstyr, hvor kvaliteten skal være i orden og der ikke må være for meget strøm på signalet mellem de tilkoblede enheder.

De bliver primært brugt til enheder som mikrofoner, højttalere, forskellige lyd/video mixere, samt forstærkere, og lignende udstyr.

XLR stik kan derfor være meget fleksibel med hensyn til hvilke situationer, hvor du kan bruge dem henne, og dermed opnå en bedre kvalitet på dit arbejde.

Så hvis du arbejder meget med lyd eller musik, og har brug for et setup, hvor kvaliteten er i top, så kan det være at et par løse XLR stik kan hjælpe dig med at give dit studie et løft på kvaliteten.

#4 - Løse Minijack stik

Hvis du har nogle lydkabler, som du gerne vil bruge til dit lydsetup, så kan det være at du gerne vil have nogle løse minijack stik til rådighed.

Det kan være en fordel, hvis du f.eks. er kommet til at ødelægge stikket på dit headset, hvor du muligvis skulle bruge et minijack stik for at kunne få forbindelse til dine enheder, så du kunne høre musik på dem.

Det kan også være at du bare gerne vil have mulighed for at kunne forlænge dine kabler, så du kan være sikker på at de kan nå dine højttalere uden problemer.

Du kan få minijack stik i enten 2,5mm eller 3,5mm, så alt efter hvilke enheder du har derhjemme, så kan du få etableret en god og solid forbindelse mellem dem.

Minijack stik kan fås i både han og hun type, så du kan bruge dem både til indgang og udgangsporte i dine enheder, og dermed have bedre styr på dit lydsystem.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007