Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Headset holder

Flot stander til dine hovedtelefoner. Med en headset holder får du en flot stander, hvor du kan hænge hovedtelefonerne på, mens hovedbøjlen holder formen.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Headset holder

Headset holder m/RGB (2xUSB) Trust GXT 265 Cintar
Headset holder m/RGB (2xUSB) Trust GXT 265 Cintar

Inkl. 2x USB porte til fx mus
Med flot RGB belysning

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 22. juli 2024
White Shark HDS-12 Hovedtelefon Stander (10x4,2x7,3cm) Sort
White Shark HDS-12 Hovedtelefon Stander (10x4,2x7,3cm) Sort

Med skruehuller så du kan montere den på skrivebordet
Hæng blot hovedtelefonerne over beslaget

Læs mere Fjernlager
Levering: 12-20 hverdage
Senest 9. august 2024
Hovedtelefon stander (24cm) Trust GXT 260 Cendor
Hovedtelefon stander (24cm) Trust GXT 260 Cendor

Gaming Headset holder
Slip for at dit headset mister facon

Læs mere Fjernlager
Levering: 6-10 hverdage
Senest 26. juli 2024
K&M 16090 Headset Holder m/Klemme
K&M 16090 Headset Holder m/Klemme

Med bordbeslag klemme
Kan holde alle headsets

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 22. juli 2024
K&M 16075 Headset Stander
K&M 16075 Headset Stander

Til alle slags headsets
Kompakt men stilet design

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 22. juli 2024
Hovedtelefonholder Aluminium (skridsikker) Sort - Nedis
Hovedtelefonholder Aluminium (skridsikker) Sort - Nedis

Passer til de fleste hovedtelefoner (276mm)
Hovedtelefonholder Aluminium (skridsikker) - Nedis (19730) H

Læs mere På lager

Headset Holder - Smart stander til dit headset

Hvis du har et flot og dyrt gaming headset eller blot et normalt headset til musik og medier, så kan det være at du ikke har lyst til at have det liggende rundt omkring på bordet, men i stedet vil have en headset holder.

En headset holder giver dig mulighed for at kunne hænge dit headset på holderen eller standeren, og derved undgå at få en masse ekstra støv og slid på headsettet end højst nødvendigt.

Mange headset holdere har også inkluderet ekstra USB porte, så du kan bruge dem til at oplade dine enheder, og potentielt bruge det som en ekstra opladningsstation til dit skrivebord.

Det betyder at du ikke behøver at lede efter ledninger, når du skal oplade dit trådløse headset, men blot kan sætte headsettet i holderen og forbinde den direkte til holderen USB porte.

Det kan spare dig både plads og ledninger, så du ikke har unødige ledninger og andre genstande på dit skrivebord.

5 ting du bør overveje når du køber en headset holder

Hvis du gerne vil sikre at din headset holder passer perfekt til dit setup, så kan det være en god ide at gøre dig nogle overvejelser angående hvilken holder, samt funktioner i den, du har brug for.

Vi giver dig herunder et par eksempler på overvejelser du bør gøre dig, inden du køber en headset holder, så du bedst kan vurdere hvilken holder der passer dig.

#1 - Headset holder til væggen

Hvis dit skrivebord er tæt på væggen eller bare generelt har meget lidt plads, så kan det være at en headset holder til væggen er det rette produkt for dig.

Holderen er meget let at montere på væggen og kan bære vægten af alle typer headsets.

Så kan du bedre holde dit headset rent fra skidt og støv der eller kan ophobe sig på skrivebordet eller hvor du ellers har headsettet liggende henne.

Du kan også montere holderen tæt på stikkontakter, så du har adgang til at kunne oplade dit trådløse headset, når du ikke bruger det.

#2 - Headset holder til bordet

Har du fint med plads på skrivebordet, så har du også et godt udvalg af forskellige headset holdere at vælge mellem.

Her kan du finde headset holdere i flere forskellige størrelser, så du kan finde en holder der passer til dit headsets størrelse.

Med en ordentlig headset holder, så har du bedre mulighed for at sikre at dit headset ikke bliver beskidt eller kommer til at ligge og samle støv, når du ikke bruger det.

Hvis du helst ikke vil have holderen på selve bordet, så kan du også finde modeller der kan monteres under bordet, så dit headset kommer til at hænge derfra.

Det gør at headsettet og holderen ikke kommer til at fylde på bordet, så hvis du mangler plads på skrivebordet, så kan det være en god løsning på pladsproblemet.

Nogle modeller har også skridsikre puder på holderen, så du kan være sikker på at headsettet ikke glider af, når du ikke bruger det.

Det kan være en god fordel at have til at forlænge headsettets levetid, især hvis headsettet har været rigtig dyrt.

#3 - Headset holder med lys

Skal du have en headset holder der passer sammen med dit headset i både form og farver, så kan det være at du har brug for en headset holder med RGB lys.

RGB belysning giver dig mulighed for at kunne vælge hvilken farve du gerne vil have at lamperne i headset holderen lyser med. 

På den måde, så du kan få lige den moodlighting som du gerne vil have til når du gamer eller når du browser på internettet.

RGB er blevet meget populært hos gaming entusiaster, og du kan derfor finde mange produkter der har RGB indbygget, bl.a. tastaturer, mus og endda computer komponenter som grafikkort og kølingssystemer.

Hvis du gerne vil have at hele dit system passer sammen, så kan det være at en headset holder med RGB belysning kan passe godt sammen med dit RGB headset, så hele dit setup kan give et synkront udseende.

Så hvis du gerne vil have at dit headsets stil passer med headset standeren, så bør du overveje om du skal have en stander med lys i.

#4 - Headset holder med USB porte

Du kan også finde headset holdere der har indbyggede USB porte, så du kan bruge den til at oplade dine enheder og headsettet selv, hvis det skal bruge strøm.

Det kan især være en god funktion at have, hvis dit headset er trådløst, da det løbende skal genoplades for at kunne bruges.

Du kan også bruge USB portene som ekstra adgangsporte til din computer, så du ikke har så mange ledninger der skal lede hen til selv computeren. 

Det giver dig let og hurtigt adgang til USB porte, som du har lige på bordet, så du ikke skal ned på knæ for at få adgang til computerens USB porte.

Der har du mulighed for at kunne tilslutte f.eks. mus og tastatur eller bruge den til at overføre filer til og fra en USB nøgle.

Du kan også finde nogle modeller af headset holdere der har trådløs opladning, så du kan bruge den til at oplade din smartphone, mens du bruger dit headset.

Du skal dog være opmærksom på at der ikke er alle smartphones der kan benytte sig af den funktion, så vær sikker på at tjekke om din smartphone har mulighed for at kunne bruge trådløs opladning, før du investerer i dette.

#5 - Headset holder med Surround Sound funktionalitet

Der er også nogle modeller af headset holdere der giver dig mulighed for at opgradere dit headsets lydkvalitet for at give dig en surround sound oplevelse.

Med surround sound har du mulighed for at kunne høre 360° omkring dig, så du kan blive helt fordybet i din gaming oplevelse.

Det kan også hjælpe dig med at høre, hvor eventuelle trusler og fjender i spillet kommer fra, så du bedre kan reagerer på det.

Det skal dog pointeres at der ikke er tale om ægte surround sound, men virtuel surround sound, hvor computeren simulerer hvordan surround sound i dit headset ville lyde.

Det er derfor ikke helt af samme kvalitet som ægte surround sound, men du får stadigvæk muligheden for at kunne opleve surround sound i dit headset.

Ikke alle headsets kommer med indbygget surround sound, så hvis du gerne vil opgradere din oplevelse, så kan det være at en headset holder med indbygget virtuel surround sound kan være det rette produkt for dig.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007