avXperten

SpeakOn stik

I denne kategori finder du løse stik af typen SpeakOn. SpeakOn er en type elektrisk stik, der hovedsagelig anvendes i professionelle lydsystemer til tilslutning af højttalere til forstærkere. SpeakOn stiktypen er designet til højeste mekaniske og elektriske belastninger og opfylder alle sikkerhedsstandarder. På grund af speakOns specielle design forhindres fx elektriske stød.

SpeakOn stik

Speakon-stik er klassificeret til 40A RMS kontinuerlig strøm. En anden smart detalje ved SpeakOn stikkene er, at de låses i deres kontakter med en vridningsbevægelse, hvilket forhindrer uønskede afbrydelser af forbindelsen. Stikkene er afskærmet, så de er beskyttet mod elektrisk stød fra en stærk forstærker. Kontakterne kortslutter ikke under tilslutning eller frakobling. Det kan være en fordel, hvis man arbejder med tændt lydudstyr.

Et SpeakOn stik og kabel er fremstillet i høj og robust kvalitet, hvilket gør det ideelt til scenebrug i forbindelse med fx sangoptrædener. Et SpeakOn stik fås med 3 til 5 pins, og man skal derfor huske at tjekke, hvilket er det rigtige til det udstyr man bruger.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg