Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her!   -   Bliv kølet ned i sommervarmen.

Løse SpeakOn stik

Løse SpeakOn stik. SpeakOn elektrisk stik med 3 til 5 pins, til brug i professionelle lydsystemer til tilslutning af højttalere til forstærkere.

Læs mere om Løse SpeakOn stik

SpeakOn stik

Speakon-stik er klassificeret til 40A RMS kontinuerlig strøm. En anden smart detalje ved SpeakOn stikkene er, at de låses i deres kontakter med en vridningsbevægelse, hvilket forhindrer uønskede afbrydelser af forbindelsen. Stikkene er afskærmet, så de er beskyttet mod elektrisk stød fra en stærk forstærker. Kontakterne kortslutter ikke under tilslutning eller frakobling. Det kan være en fordel, hvis man arbejder med tændt lydudstyr. Et SpeakOn stik og kabel er fremstillet i høj og robust kvalitet, hvilket gør det ideelt til scenebrug i forbindelse med fx sangoptrædener. Et SpeakOn stik fås med 3 til 5 pins, og man skal derfor huske at tjekke, hvilket er det rigtige til det udstyr man bruger.

I denne kategori finder du løse stik af typen SpeakOn. SpeakOn er en type elektrisk stik, der hovedsagelig anvendes i professionelle lydsystemer til tilslutning af højttalere til forstærkere. SpeakOn stiktypen er designet til højeste mekaniske og elektriske belastninger og opfylder alle sikkerhedsstandarder. På grund af speakOns specielle design forhindres fx elektriske stød.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007