Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Gaming bord

Her finder du et udvalg af smarte borde designet til gaming. Gaming borde kommer med smarte funktioner som fx indbygget musemåtte, LED lys, kopholder, headset holder og meget mere.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Gaming bord

Bord til gaming - Optimer dit gamer-setup

Her på siden finder du vores udvalg af smarte gaming borde til dit gaming setup derhjemme.

Disse borde er alle udstyret med specifikke ting som gør dem velegnede til gameren.

Du kan finde borde i mange forskellige designs og farver, som hver især er udstyret med smarte ekstra tilføjelser, der passer til de af os som gamer derhjemme.

Hvorfor vælge et bord designet specifikt til gaming?

Gaming borde giver dig alle de samme fordele som et normalt skrivebord, plus en masse ekstra tilføjelser rettet mod gameren.

Et gaming bord er ofte udstyret med diverse ekstra tilbehør, som fx:

Derudover er prisen typisk utrolig god, da gaming borde er designet til private brugere, og ikke så meget personer på kontorarbejdspladser og lignende.

Med et gaming bord får du et bord som passer, og er designet specifikt til dig som gamer på en computer, så du får den ultimative bedste løsning.

Overvej disse 7 ting inden du køber et gaming bord

Inden du køber et gaming bord, er der en række overvejelser du bør foretage dig.

Gaming borde har nemlig en række forskellige specifikationer på tværs af de forskellige modeller, hvor du kan få meget varierende funktioner med i dit køb.

Nogle af disse funktioner kan være nærmest uundværlige for dig, mens andre er lidt mere ligegyldig for netop dine behov.

Læs meget mere om hvilke funktioner du kan forvente herunder.

#1 - Gaming bord med indbygget musemåtte

Nogle modeller af gaming borde, er udstyret med en overflade bestående af det samme stof som vi kender fra gode musemåtter.

På den måde fungerer hele bordet faktisk som én stor musemåtte, så du frit kan lade musen bevæge sig rundt, uden at skulle bekymre dig om at den falder ud fra musemåttens areal.

Nogle modeller af gaming borde har også musemåtter som ikke dækker hele bordet, men blot der hvor dit tastatur/mus befinder sig.

Denne variant er også populær, da man både får en normal bordoverflade, men også en god og stor musemåtte med i samme omgang.

Det er ofte nemmere at rengøre normale bordoverflader, da spild og snavs på musemåtter har det med at sidde ekstra godt fast i forhold til bordet.

#2 - Gaming bord med kopholder

Når man gamer, kan det være lækkert med en lille forfriskning engang imellem, i form af enten køligt vand eller en sodavand, øl osv.

Derfor er mange gaming borde udstyret med en smart tilgængelig kopholder, typisk i siden på bordet, så du nemt kan nå den.

Kopholderen vil ofte være monteret på en måde, der sikrer at du ikke spilder væske på dit tastatur eller mus, for at undgå skader på dit gaming udstyr.

#3 - Gaming bord med krog til headset

For at give dig et bedre overblik over dit gaming udstyr, kommer mange gaming borde med en indbygget krog, ofte i højre side under bordet, som giver dig mulighed for at hænge dit headset på.

Dette gør både at du altid ved hvor du har dit headset, men beskytter det også mod eventuelle uheld der kan forekomme på bordet.

Når du ikke bruger headsettet, vil det blot hænge trygt og sikkert under dit gaming bord, hvor du også eventuelt kan sætte det til opladning hvis det er et trådløst headset.

#4 - Hæve/sænke gaming bord

Nogle gaming borde har et indbygget hæve/sænke system, som er helt genialt til dig som godt kan lide at skifte mellem at sidde ned og stå op.

Hæve/sænke borde er hyppigt brugt til kontorarbejde, men er også at foretrække blandt nogle gamere, som foretrækker at stå op under intense spil.

Det kan have stor gavn for bestemte typer mennesker at stå op og game, da det i stor grad kan skåne kroppen, hvis man er en person som har svært ved at holde den rette positur, når man sidder ned.

Hvis du har et hæve/sænke bord, kan det være svært at finde den korrekte højde til bordet, både når man sidder ned og når man står op.

Derfor er der herunder en guide til, hvilken højde bordet ideelt har, både når du sidder ned og når du står op:

Din højde (cm)

Skrivebords højde siddende (cm)

Skrivebords højde stående (cm)

Stol højde (cm)

153

61,5

105,5

41

155,5

62,5

106,5

41,5

158

63,5

107,5

42,5

160,5

64,5

108,5

43

163

65,5

109,5

43,5

165,5

66,5

110,5

44,5

168

67,5

112

45

170,5

68,5

113

46

173

69,5

114

46,5

175,5

70,5

115

47

178

71,5

116

48

180,5

72,5

117

48,5

183

73,5

118

49

185,5

74,5

119

49,5

188

75,5

120

50,5

190,5

76,5

121

51

193

77,5

122

52

195,5

78,5

123

52,5

198

80

124

53,5

200,5

81

125

54

203

82

126

54,5

205,5

83

127,5

55,5

208

84

128,5

56

210,5

85

129,5

56,5

Husk på, at dette blot er en vejledende anbefaling, du kender selvfølgelig din krop bedst, og hvis du føler at en anden indstilling end dem som er vist her er bedre for din krop/ryg, bør du altid gå med denne.

#5 - Gaming skrivebord med indbygget kabelskjuler

Når man har et gaming setup har man også en masse kabler der er forbundet på kryds og tværs.

Hvis man ikke holder styr på disse kabler, kan det hurtigt blive meget rodet og i værste fald kan nogle af kablerne gå i stykker.

For at undgå dette, bruger mange kabelskjulere eller kabelsamlere, som sikrer at dine kabler ikke vikler sig sammen, samt gør at det ser meget pænere ud.

Nogle gaming borde kommer med indbyggede kabelskjulere, typisk i overfladen eller under selve bordet.

Det giver dig mulighed for at holde styr på- og skjule dine kabler, så de ikke hænger og roder og bliver viklet sammen.

#6 - Gaming bord med LED lys

LED lys gør som sådan ingenting for selve brugen af dit gaming bord, men er blot en flot og personlig tilføjelse som kan tage udseendet i dit gaming setup til nye højder.

LED lysene på udvalgte gaming borde kan indstilles til forskellige farver, så de giver en behagelig stemning i dit gaming værelse.

Dette kombineret med eventuel lys fra din computer, tastatur, mus og andet i dit gaming rum kan give en utrolig fed stemning.

#7 - Tjek størrelse og vægtgrænse på gaming bordet!

Mange af dem som gamer foretrækker at have både skærme, tastatur, mus samt selve computeren stående på bordet.

Derfor er det vigtigt, at man får et gaming bord der er stort nok, til hvis man for eksempel skal have flere skærme og eventuelt en PlayStation eller Xbox stående på bordet også.

Derudover har mange også fx en bordlampe stående samt andre pyntegenstande.

Dermed har bordet altså en del vægt stående på sig, og derfor er det utroligt vigtigt at sikre sig at gaming bordet har den rette vægtkapacitet.

De små versioner af gaming borde kan nemlig ikke altid bære de helt tunge setups, derfor bør du altid overveje hvor meget dit setup egentlig vejer, og vælge et bord der kan holde til det.

Du kan typisk finde vægtgrænsen på de forskellige gaming borde ved at læse deres specifikationer i deres individuelle produkttekster.

Spørgsmål og svar om gaming borde

Hvad er et gamer bord?

Et gamer bord er et alternativ til normale skriveborde, som er designet specifikt til personer der gamer. Gaming borde har ofte mulighed for at justeres nemt og hurtigt, samt har ekstra tilføjelser som fx en helt dækkende musemåtte på hele bordet, kopholder, kabelskjuler og meget mere som passer perfekt ind i et gaming setup.

Hvor bredt skal et gamer bord være?

Mange personer som gamer, har ofte en eller flere større skærme, samt en eventuel stationær computer til at stå på bordet. Derfor er det en god ide at vælge et gaming bord som er minimum 120 cm i bredden, så du er sikker på at det hele kan være der. Har du mere end én skærm, er minimum 140 cm i bredden godt at sigte efter, afhængigt af størrelsen på dine skærme.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007