Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

Bluetooth dongle

Overfør filer mellem fx din telefon og din computer gratis og trådløst med en bluetooth dongle. Du kan også tilslutte en bluetooth mus. Se mere her.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Bluetooth dongle

Hvordan virker en Bluetooth Dongle?

Se en video om hvordan du med en Bluetooth Dongle kan oprette trådløs forbindelse til enheder, der ikke har Bluetooth indbygget fra start.

Bluetooth dongle - adapteren til dig, der ikke har en bluetooth-computer


Bluetooth er i dag en teknologi, som langt de fleste af os kender til og næsten ligeså mange benytter på daglig basis. Vores smartphones har bluetooth, nogle har bluetooth-headsets, -højtalere, -printer eller -computer, som sættes i forbindelse med hinanden helt trådløst ved hjælp af den smarte teknologi.


Men det er dog ikke alle computere, hvor bluetooth-teknologien integreret i sig fra starten af. Har din computer ikke bluetooth, kan du ikke få glæde af alle de forskellige enheder, der kan sluttes til computeren med bluetooth.


Dog er der hjælp at hente med en bluetooth dongle, der fungerer som en adapter, der laver din computer uden bluetooth om til en bluetooth-computer.

Det eneste, du skal gøre, er at stikke bluetooth adapteren i en ledig USB-port i din computer, hvorefter den vil installere sig selv automatisk og opgradere din computer til en bluetooth-computer.


Hvad kan du med en bluetooth adapter?


Med en bluetooth adapter er der nærmest ingen grænser for, hvad du kan slutte til din computer trådløst. Bluetooth-teknologien er i de senere år blevet så populær og udbredt, at langt de fleste enheder, der kan tilsluttes uden brug af ledninger, anvender bluetooth.

Det betyder også, at der efterhånden er lavet rigtig mange produkter med bluetooth, og vi her hos avXperten fører en hel del af dem.


Bluetooth mus


Bluetooth høretelefoner


Bluetooth tastatur


Bluetooth højttaler


Bluetooth trolley højttaler


Bluetooth musik modtager


Bluetooth keyfinder


Bluetooth hængelås


Bluetooth bagagelås


Bluetooth receiver


Bluetooth transmitter


Bluetooth DAB+ radio


Bluetooth - til dig, der ikke gider ledninger


Forestil dig dette; du sidder ved dit arbejdsbord med computeren foran dig. Omkring dig har du alle de forskellige enheder, som du overhovedet kan få brug for i løbet af arbejdsdagen, men absolut ingen af dem er fundet til computeren via en ledning.

Alle enheder er forbundet til computeren via bluetooth, hvorfor dit arbejdsbord ser overskueligt og ryddeligt ud, fordi der ikke ligger ledninger overalt og flyder.


Til computeren er der tilsluttet en bluetooth mus, et bluetooth tastatur, et par bluetooth højttalere, men du lytter til dem via nogle bluetooth høretelefoner, og så er telefonen selvfølgelig også koblet til via bluetooth, ligesom printeren også er det.

Dette trådløse paradis kan blive din hverdag med en bluetooth dongle.


Har du spørgsmål?


Er du i tvivl om, hvorvidt din computer har bluetooth, eller sidder du og brænder inde med spørgsmål om bluetooth adapter, som ikke er blevet besvaret i det ovenstående. Så tøv ikke med at kontakte os på 86 32 71 71 eller send os en mail på info@avXperten.dk. Vi sidder klar og vil med glæde hjælpe dig med din forespørgsel.


Vores telefontider er:


Mandag: 09:00 - 16:00


Tirsdag: 09:00 - 16:00


Onsdag: 09:00 - 16:00


Torsdag: 09:00 - 16:00


Fredag: 09:00 - 15:00


Lørdag: Lukket


Søndag: Lukket


Få en Bluetooth dongle og kommuniker med forskellige Bluetooth enheder fra din computer med det samme. En Bluetooth dongle opretter et Bluetooth signal fra computeren, som kan bruges til at oprette trådløs forbindelse til andre Bluetooth enheder, hvilket gør det muligt at overføre filer trådløst. Det kan for eksempel være mellem en smartphone og computeren eller mellem computeren og en Bluetooth printer – der er mange smarte muligheder med en Bluetooth dongle.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007