Alle køb kan byttes til 15. marts 2022 - Bestil før 22. dec og få pakken før jul!

Mini køleskab

Var det noget med en kølig drik på farten? Her kan du købe et mini køleskab, der tilsluttes både til bilens 12V stik og et alm. 230V stik i hjemmet.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Mini køleskab

Mini køleskab – Kompakt og effektiv

Her på siden finder du vores udvalg af smarte mini køleskab.

Som navnet indikere, er et mini køleskab en mindre version af de køleskabe vi alle har i hjemmet.

Deres lille størrelse gør dem nemt at have hvor som helst, både i bilen, på børneværelset eller endda ved dit skrivebord på kontoret.

Mini køleskabe holder din mad og drikkevarer kølige, så du altid kan nyde en dejlig forfriskning eller snack. 

Minikøleskabe skal blot tilsluttes en stikkontakt, og vil derefter tage lidt tid om at køle ned til det indstillede niveau, før det er klar. 

5 Steder du kan gøre brug af et mini køleskab

Et mini køleskaber smart på mange områder, herunder er der blot et par eksempler på hvor et lille smart mini køleskab kan bruges.

#1 - Minikøleskab til arbejdspladsen

Er man grundet arbejde, fritidsinteresser eller af andre grunde ikke i nærheden af et køleskab, kan man med fordel anskaffe et mini køleskab, der kan holde drikkevarer eller madpakken frisk og kølig.

Et mini køleskab kan også det helt modsatte – nemlig holde mad varmt. Via en omskifter kan et mini køleskab omstilles til at virke som et varmeskab.

Det er en praktisk detalje, hvis du har brug for at transportere en varm ret for at nyde den på et senere tidspunkt.

Rigtig mange danskere har forskellige arbejdspladser i løbet af dagen eller ugen.

Håndværkere skifter tit arbejdsplads og har derfor ikke faste køkken- eller kantine faciliteter til rådighed.

Disse kan med fordel medbringe et mini køleskab, der kan tilsluttes strøm på den pågældende arbejdsplads.

Så er de sikret kølige drikkevarer og en appetitlig madpakke, når pausen skal nydes.

#2 - Mini køleskab til bil eller lastbil

Rigtig mange tilbringer en stor del af dagen i en bil eller lastbil i forbindelse med afvikling af det daglige arbejde.

Her kommer et minikøleskab også til sin ret, idet det ikke kun virker med en 220V strøm forsyning, men også virker via et 12V strømudtag i bilen.

Næsten alle biler og lastbiler har et 12V strøm udtag – tidligere kendt som cigaret stik.

Et medfølgende kabel skal blot tilsluttes dette udtag, så køler mini køleskabet automatisk drikkevarer og madpakke, mens transporten foregår.

Samme princip bruges, hvis drikkevarer og mad medbringes på fiske- eller jagtturen – eller i øvrigt til andre fritidsaktiviteter, hvor både tørsten og sulten kan indfinde sig på et tidspunkt.

#3 - Mini køleskab til værelset

Det er ikke kun, når man er på farten eller i dagens løb lander på forskellige destinationer, at et mini køleskab kan have sin berettigelse.

Er du for eksempel typen, der kan lide et godt spil via computeren eller TVet, så er et minikøleskab en praktisk bekvemmelighed at have i nærheden.

Når tørsten efter Red Bull, cola eller en anden foretrukken drik melder sig, er det meget bekvemt, at kunne række ud og åbne et minikøleskab, hvor de fristende og kolde drikkevarer står klar.

Det er en helt klar fordel, at være forberedt, når spillet er på sit højeste. Så er der ikke tid til at løbe i køkkenet – eller endnu værre – til kiosken eller købmanden efter kolde drikkevarer.

#4 - Mini køleskab til camping

Til campingvognen er et minikøleskab også en løsning.

Mange campingvogne har faktisk allerede en form for minikøleskab indbygget, men til dig som har brug for lidt ekstra køleplads, kan du nemt og enkelt installere et minikøleskab.

Dette kan især være relevant til de større familier, hvor det medfølgende kølkeskab i campingvognen ikke er tilstrækkeligt stort nok.

Tilslut blot køleskabet til en stikkontakt når du har slået lejr, og nyd kølige drikkevarer og snacks lige når du har lyst. 

#5 - Mini køleskab til båden

Hvis du ejer en båd, om den er lille eller stor, kan du også bruge smarte minikøleskabe der.

Så længe du har en stikkontakt, kan du installere et minikøleskab på din båd.

Da der er tale om en båd, skal du dog være sikker på at køleskabet står ordentligt fast, da der kan forekomme bølger og voldsomme bevægelser, som kan vælte køleskabet hvis det ikke står ordentligt.

Heldigvis er mange mini køleskabe forholdsvis tunge når der er fyldt op, så der burde ikke forekomme store problemer under normale omstændigheder. 

Mini køleskab i moderne designs

Minikøleskab findes i flere størrelser og farver – og ikke mindst designs.

Nogle modeller bør næsten indgå i kategorien brugskunst grundet et smart retro-look – og vil helt sikkert være et stort hit, når det både pynter og indeholder de fristende kølige drikkevarer.

Et minikøleskab fylder ikke meget og kan anvendes til almindelig strøm – og til bilens 12V udtag, så det er perfekt til både kontoret, skurvognen eller under den daglige transport i bilen eller lastbilen. Vælg et mini køleskab fra vores sortiment og lad det pynte på skrive- eller computerbordet – eller være den faste følgesvend i bilen.

Ønsker du i stedet et smart redskab til at køle selve luften omkring dig, kan du med fordel vælge et mobilt klima anlæg som er perfekt til at styre temperaturen på de varmeste dage i sommeren.

Se også mange andre løsninger til køl- eller varme hos avXperten, som eksempelvis:


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007