Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Mini køleskab

Var det noget med en kølig drik på farten? Her kan du købe et mini køleskab, der tilsluttes både til bilens 12V stik og et alm. 230V stik i hjemmet.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Mini køleskab

Adler AD8085 Mini Køleskab m/Spejl (4 liter)
1 Anmeldelser
Adler AD8085 Mini Køleskab m/Spejl (4 liter)
1 Anmeldelser

Kan bruges til både 12V og 230V
Kan både køle ned og holde varm

Læs mere På lager

Mini køleskab – Kompakt og effektiv

Her på siden finder du vores udvalg af smarte mini køleskabe.

Som navnet indikerer, er et mini køleskab en mindre version af de køleskabe vi alle har i hjemmet.

Deres lille størrelse gør dem nemme at have hvor som helst, både i bilen, på børneværelset eller endda ved dit skrivebord på kontoret.

Mini køleskabe holder din mad og drikkevarer kølige, så du altid kan nyde en dejlig forfriskning eller snack.

Minikøleskabe skal blot tilsluttes en stikkontakt, og vil derefter tage lidt tid om at køle ned til det indstillede niveau, før de er klar.

Overvej disse 5 ting inden du køber dit minikøleskab

Inden du køber et minikøleskab er der en række ting som kan være værd at overveje, så du er sikret det absolut bedste køleskab til dine behov.

#1 - Størrelse på dit minikøleskab

Det første, og for mange det vigtigste, er at overveje kapaciteten i dit minikøleskab.

Minikøleskabe er selvfølgelig væsentlig mindre end normale køleskabe, men kommer stadig i mange forskellige mindre størrelser.

Nogle minikøleskabe har fx kun plads til få dåser sodavand/øl eller andet, hvorimod andre har plads til væsentlig mere.

Generelt bruger de fleste minikøleskabe i de helt små størrelser på 6-10 liter, eller de lidt større og mere fastplacerede minikøleskabe på 40-50 liters kapacitet.

De helt små minikøleskabe er typisk designet til at stå på fx dit skrivebord, eller til at tage med i bilen, hvorimod de lidt større fx er dem vi ser på hoteller, kontorer m.m.

#2 - Transportabelt eller faststående mini køleskab

Minikøleskabe kan både fås i utrolig små størrelser som nemt kan flyttes med, eller i de lidt større størrelser som typisk har en fast plads i hjemmet, eller fx på hoteller, natklubber osv.

De transportable minikøleskabe er ofte brugt fx i lastbiler eller personbiler, eller måske endda i campingvognen.

De er utrolig nemme at flytte rundt på, og kræver ofte meget lidt strøm for at køre optimalt.

Faststående mini køleskabe er til dig som kun vil bruge den i specifikke rum, som fx på kontoret, i stuen eller måske på børneværelset.

#3 - Mini køleskab med fryser

Udvalgte minikøleskabe, kan faktisk også fås med et lille fryserum.

Denne form for mini køleskab er perfekt til dig som både vil kunne køle dine drinks/mad samt fryse fx is, grøntsager eller andet.

Smart løsning til fx kontoret, hvor der ikke er en fryser tilgængelig, eller blot på værelset for at have lækre frosne snacks klar på en varm sommerdag.

#4 - Minikøleskab med varme

Man tænker nok ikke umiddelbart at et “køleskab” også kan bruges til at holde mad/drikke varme, men det kan man faktisk med nogle modeller af minikøleskabe.

De tillader at du både kan indstille dem til en lav temperatur, som de fleste ønsker, men også varme temperaturer på mellem 40-60 grader.

Denne funktion er relevant til dig som mangler en måde at holde maden varm på, eller måske vil bruge dit mini køleskab til at holde din morgenkaffe varm.

Det kan også være smart fx til større fester, hvor du ikke har plads i ovnen til at holde stegen varm til aftensmaden, og i stedet blot kan bruge mini køleskabet.

#5 - Mini køleskab til 12V og/eller 230V

Det er vigtigt at tjekke om det minikøleskab du overvejer at købe kan tilsluttes 12V, 230V eller begge dele.

Hvis du fx ønsker at bruge minikøleskabet i din bils 12V stik, kræver det at køleskabet er kompatibelt med denne tilslutningsform.

Der findes mange køleskabe som både kan tilsluttes 12V og 230V, så du ikke behøver at bekymre dig.

Det er dog vigtigt lige at tjekke en ekstra gang inden du køber et mini køleskab, så du er helt sikker på at det kan tilsluttes til bilen hvis du ønsker det.

5 Steder du kan gøre brug af et mini køleskab

Et mini køleskab er smart på mange områder, herunder er der blot et par eksempler på hvor et lille smart mini køleskab kan bruges.

#1 - Minikøleskab til arbejdspladsen

Er man grundet arbejde, fritidsinteresser eller af andre grunde ikke i nærheden af et køleskab, kan man med fordel anskaffe et mini køleskab, der kan holde drikkevarer eller madpakken frisk og kølig.

Et mini køleskab kan også det helt modsatte – nemlig holde mad varmt. Via en omskifter kan et mini køleskab omstilles til at virke som et varmeskab.

Det er en praktisk detalje, hvis du har brug for at transportere en varm ret for at nyde den på et senere tidspunkt.

Rigtig mange danskere har forskellige arbejdspladser i løbet af dagen eller ugen.

Håndværkere skifter tit arbejdsplads og har derfor ikke faste køkken- eller kantine faciliteter til rådighed.

Disse kan med fordel medbringe et mini køleskab, der kan tilsluttes strøm på den pågældende arbejdsplads.

Så er de sikret kølige drikkevarer og en appetitlig madpakke, når pausen skal nydes.

#2 - Mini køleskab til bil eller lastbil

Rigtig mange tilbringer en stor del af dagen i en bil eller lastbil i forbindelse med afvikling af det daglige arbejde.

Her kommer et minikøleskab også til sin ret, idet det ikke kun virker med en 220V strøm forsyning, men også virker via et 12V strømudtag i bilen.

Næsten alle biler og lastbiler har et 12V strøm udtag – tidligere kendt som cigaret stik.

Et medfølgende kabel skal blot tilsluttes dette udtag, så køler mini køleskabet automatisk drikkevarer og madpakke, mens transporten foregår.

#3 - Mini køleskab til værelset

Det er ikke kun når man er på farten eller i dagens løb lander på forskellige destinationer, at et mini køleskab kan have sin berettigelse.

Er du eksempelvis typen, der kan lide et godt spil via computeren eller TVet, så er et minikøleskab en praktisk bekvemmelighed at have i nærheden.

Når tørsten efter Red Bull, cola eller en anden foretrukken drik melder sig, er det meget smart, at kunne række ud og åbne et minikøleskab, hvor de fristende og kolde drikkevarer står klar.

Det er en helt klar fordel, at være forberedt, når spillet er på sit højeste. Så er der ikke tid til at løbe i køkkenet, eller endnu værre, til kiosken eller købmanden efter kolde drikkevarer.

#4 - Mini køleskab til camping

Til campingvognen er et minikøleskab også en løsning.

Mange campingvogne har faktisk allerede en form for minikøleskab indbygget, men til dig som har brug for lidt ekstra køleplads, kan du nemt og enkelt installere et minikøleskab.

Dette kan især være relevant til de større familier, hvor det medfølgende køleskab i campingvognen ikke er tilstrækkeligt stort nok.

Tilslut blot køleskabet til en stikkontakt når du har slået lejr, og nyd kølige drikkevarer og snacks lige når du har lyst.

#5 - Mini køleskab til båden

Hvis du ejer en båd, om den er lille eller stor, kan du også bruge smarte minikøleskabe der.

Så længe du har en stikkontakt, kan du installere et minikøleskab på din båd.

Da der er tale om en båd, skal du dog være sikker på at køleskabet står ordentligt fast, da der kan forekomme bølger og voldsomme bevægelser, som kan vælte køleskabet hvis det ikke står ordentligt.

Heldigvis er mange mini køleskabe forholdsvis tunge når der er fyldt op, så der burde ikke forekomme store problemer under normale omstændigheder.

FAQ

Hvor ofte skal man rengøre køleskabet?

Som hovedregel bør du rengøre dit køleskab hver 3-4. måned, eller hvis der er spildt væske eller rådne grøntsager, mug osv. tilstede i køleskabet. Køleskabet bør holdes meget rent, da et beskidt køleskab er utrolig hygiejnisk, og i værste fald kan gøre dig og andre i din husstand utilpas.

Kan et minikøleskab fryse?

Udvalgte mini køleskabe har et lille fryserum, hvor du kan fryse diverse madvarer, eller gøre dine drikkevarer kolde utrolig hurtigt. Du bør tjekke om minikøleskabet har denne funktion inden du køber, da det langt fra er alle modeller som har et indbygget fryserum tilgængeligt.

Kan et minikøleskab varme?

Minikøleskabe kan sagtens fås i modeller som gør det muligt at skrue på for varmen, udover selvfølgelig at køle. Typisk kan denne type af mini køleskab varme op til omkring 50-60 grader, som er perfekt til at holde din mad varm hvis du har et ærinde der skal klares inden du kan spise.

Produkttype
0
0
Vælg alle
Produktfarve
0
0
0
0
Vælg alle
Kapacitet (L)
Køleskab temperaturområde (°C)
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007