Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her!   -   Bliv kølet ned i sommervarmen.

Mini køleskab

Var det noget med en kølig drik på farten? Her kan du købe et mini køleskab, der tilsluttes både til bilens 12V stik og et alm. 230V stik i hjemmet.

Læs mere om Mini køleskab

Hold madpakken kold med et smart mini køleskab

Her kan du høre mere om et mini køleskab så du altid har dejlige kolde drikke eller en frisk kølig madpakke.

Mini køleskab – bekvem og kølig fornøjelse uanset, hvor du er

Det er ikke sjovt at stå en varm sommerdag og kun have lunkne drikkevarer til rådighed.

Det er heller ikke sjovt, hvis madpakken har ligget uden mulighed for nedkøling – lune og smattede madpakker, har vist aldrig været et hit.

I begge tilfælde kan et mini køleskab være løsningen. Et mini køleskab er – som navnet antyder – ikke ret stort, hvorfor det kan placeres og medbringes næsten overalt.

At det samtidig kan virke med flere forskellige strømkilder, gør det bare endnu mere fleksibelt.

Vi har alle behov for drikkevarer i løbet af dagen – især hvis det er en dag, hvor solen banker ubarmhjertigt fra en skyfri himmel.

Netop på sådanne dage er en dejlig, frisk og kølig vand, sodavand eller øl lige det, der kan redde dagen.

Minikøleskab til arbejdspladsen

Er man grundet arbejde, fritidsinteresser eller af andre grunde ikke i nærheden af et køleskab, kan man med fordel anskaffe et mini køleskab, der kan holde drikkevarer eller madpakken frisk og kølig.

Et mini køleskab kan også det helt modsatte – nemlig holde mad varmt. Via en omskifter kan et mini køleskab omstilles til at virke som et varmeskab.

Det er en praktisk detalje, hvis du har brug for at transportere en varm ret for at nyde den på et senere tidspunkt.

Minikøleskab – til både arbejde, fritid og transport

Rigtig mange danskere har forskellige arbejdspladser i løbet af dagen eller ugen.

Håndværkere skifter tit arbejdsplads og har derfor ikke faste køkken- eller kantine faciliteter til rådighed.

Disse kan med fordel medbringe et mini køleskab, der kan tilsluttes strøm på den pågældende arbejdsplads.

Så er de sikret kølige drikkevarer og en appetitlig madpakke, når pausen skal nydes.

Mini køleskab til bil eller lastbil

Rigtig mange tilbringer en stor del af dagen i en bil eller lastbil i forbindelse med afvikling af det daglige arbejde.

Her kommer et minikøleskab også til sin ret, idet det ikke kun virker med en 220V strøm forsyning, men også virker via et 12V strømudtag i bilen.

Næsten alle biler og lastbiler har et 12V strøm udtag – tidligere kendt som cigaret stik.

Et medfølgende kabel skal blot tilsluttes dette udtag, så køler mini køleskabet automatisk drikkevarer og madpakke, mens transporten foregår.

Samme princip bruges, hvis drikkevarer og mad medbringes på fiske- eller jagtturen – eller i øvrigt til andre fritidsaktiviteter, hvor både tørsten og sulten kan indfinde sig på et tidspunkt.

Mini køleskab til værelset

Det er ikke kun, når man er på farten eller i dagens løb lander på forskellige destinationer, at et mini køleskab kan have sin berettigelse.

Er du for eksempel typen, der kan lide et godt spil via computeren eller TVet, så er et minikøleskab en praktisk bekvemmelighed at have i nærheden.

Når tørsten efter Red Bull, cola eller en anden foretrukken drik melder sig, er det meget bekvemt, at kunne række ud og åbne et minikøleskab, hvor de fristende og kolde drikkevarer står klar.

Det er en helt klar fordel, at være forberedt, når spillet er på sit højeste. Så er der ikke tid til at løbe i køkkenet – eller endnu værre – til kiosken eller købmanden efter kolde drikkevarer.

Mini køleskab i moderne designs

Et mini køleskab er ikke bare praktisk – uanset om man bruger det med 220V eller 12V – men kan også være et dekorativt indslag på skrivebordet, campingbordet eller computerbordet.

Minikøleskab findes i flere størrelser og farver – og ikke mindst designs.

Nogle modeller bør næsten indgå i kategorien brugskunst grundet et smart retro-look – og vil helt sikkert være et stort hit, når det både pynter og indeholder de fristende kølige drikkevarer.

Dejlige kolde drikke eller en frisk kølig madpakke kan gøre underværker og få enhver arbejdsdag til at virke lidt mere overkommelig.

På fiske- eller jagtturen bliver du hurtigt dagens mand, når det er dig der kan tilbyde en kold sodavand eller øl til vennerne.

Et minikøleskab fylder ikke meget og kan anvendes til almindelig strøm – og til bilens 12V udtag, så det er perfekt til både kontoret, skurvognen eller under den daglige transport i bilen eller lastbilen. Vælg et mini køleskab fra vores sortiment og lad det pynte på skrive- eller computerbordet – eller være den faste følgesvend i bilen.

Ønsker du i stedet et smart redskab til at køle selve luften omkring dig, kan du med fordel vælge et mobilt klima anlæg som er perfekt til at styre temperaturen på de varmeste dage i sommeren.

Se også mange andre løsninger til køl- eller varme hos avXperten, som eksempelvis:


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007