avXperten

Mac oplader

Når man først har sagt Mac, må man også sige oplader. Fordi Macs en helt særlig type af computere, kræver de også en helt særlig type af opladere. Bliver din oplader til Mac slidt, går i stykker eller bliver væk, bør du derfor overveje din beslutning grundigt, inden du køber en ny. Blandt vores udvalg af kvalitetsopladere til Mac, kan du helt sikkert finde den rigtige oplader for dig. Husk at når det kommer til Mac, kan det godt betale sig at vælge kvalitet frem for kvantitet.

Mac oplader til alle typer af Mac – se udvalget her

Macs er en helt særlig type af bærbare computere. Mac er egentlig blot navnet på en særlig form for PC, som bliver produceret af Apple. Apple er et firma, der inden for de seneste år har vundet enorm popularitet på markedet for elektronik, og ser man på de produkter som de producerer, kan det ikke undre nogen. Macs er flotte og stilrene i designet, de er lette at bære rundt på, de har lang batterilevetid og så er deres styresystemer smarte og lette at navigere rundt i for selv de mest uerfarne inden for IT. Der er derfor også rigtig mange, særligt fra den yngre generation, som nu sværger til at bruge Mac frem for almindelige PC’er. Er du en af dem som ejer en denne type PC, så kan du med fordel læse med her, for at lære mere om opladere og opladning til denne type maskine.

På trods af at de er udstyret med et rigtig godt batteri, så har alle Mac-computere brug for en Mac oplader. En oplader til en computer fungerer på præcis samme måde som en oplader til en smartphone eller et andet elektronisk apparat. Når computeren er tæt på at løbe tør for strøm eller går ud, tilslutter du din Mac til en kompatibel Mac lader. Efter nogle timer er maskinen tilbage på fuld strømtilstand. Når du køber din nye Mac, så følger en oplader automatisk med. Desværre bliver disse hurtigere slidte, end computeren gør det.

Sådan vælger du den rigtige oplader til din Mac

En forsvunden eller mistet oplader til Mac er der heldigvis råd for. Ejer du en velfungerende oplader, men ønsker en ekstra for en sikkerheds skyld, bør du også læse videre her. Vi er her nemlig for at hjælpe dig, der ikke har lyst til at betale overpris for en oplader i den faktiske Apple-butik. I stedet tilbyder vi et udvalg af kvalitetsopladere til rimelige priser. Inden du investerer i en af disse, er der dog et par ting, som du skal huske at tjekke op på. For det første er det enormt vigtigt, at din oplader er kompatibel med din Mac. I lighed med smartphones opdateres Mac-computere hele tiden, og nogle gange har de nyere modeller signifikante ændringer når det kommer til opladerstik- og kabel.

Når du skal sammenligne din Mac med vores udvalg af opladere, bør du kigge på produktionsnavnet. For eksempel vil en Macbook Air 13 passe sammen med en oplader til denne model. Ofte er det størrelsen på det stik, der går i Mac’en, der gør forskellen, så vælger du den forkerte oplader, vil du altså slet ikke kunne bruge den aktivt sammen med din computer. Husk derfor altid at tjekke om opladeren er kompatibel med din PC, enden du lægger den i kurven og køber.

Om vores produkter

På vores hjemmeside finder du en bred vifte af opladere af mærket Magsafe. En Magsafe oplader er en af de mest pålidelige, som overhovedet findes på markedet. Magsafe er nemlig oprindeligt udviklet og produceret af Apple selv. Dette er med til at sikre, at denne type af ladere altid er 100 procent kompatible og velfungerende sammen med deres respektive Mac’s. Apple er kendt for at vægte kvalitet og forbrugertilfredshed højt, og med en investering i en oplader fra Magsafe kan du derfor være sikker på at få noget for dine penge. Alle opladerne i denne serie er desuden kendetegnet ved det samme enkle, hvide design med runde kanter, som også karakteriserer Macs og Apples produkter generelt.

I rigtig mange butikker og på rigtig mange hjemmesider, har du mulighed for at købe billige efterligninger af rigtige Mac opladere. Dette vil vi kraftigt fraråde dig. Mange af disse modeller har vist sig at være dårligt producerede, dårligt strømledende og i visse tilfælde endda farlige at benytte sig af. Selvom det kan være frustrerende at skyde penge efter en oplader, bør du derfor vælge kvalitet frem for besparelse på netop denne front. En god oplader vil også holde længere og på den måde spare dig penge i det lange løb.

Sådan bruger du din Mac oplader i udlandet

Alle vores opladere til Mac er designet med et klassisk strømstik med to runde ben. På flere af modellerne kan disse ben udskiftes, hvis de går i stykker eller bliver bøjede. På den måde undgår du at skulle købe en helt ny oplader. Det smarte design kan dog udgøre et problem, når du rejser i udlandet. Strømstikket på opladere fra Magsafe er nemlig ikke kompatible med strømstikkene i nogle lande både i- og udenfor Europa. Rejser du til et land, hvor dette er et problem, vil vi derfor anbefale at du medbringer en smart adapter. Vores store udvalg af adaptere til både strømstik og andre former for stik og kabler kan du også finde her på hjemmesiden.

E-mærket

 

Betalingskort